bendi szemfogajövöget ki. így nagyon síros, nyüszis.
pusz: Vikta
7hó

és 22hó
)
es esti elaltatonak eppen olyan jo lesz.
De elvezte nagyon!!
Szoval ezt a helyet nagyon tudom ajanlani, nagyon jo!!! Igazan bababarat.
Hihetetlen, hoyg rohan az ido.
Vagy ha észreveszi Petra szándékát, akkor elszalad a játékkal a kezében, Pepe kergeti, amikor utóléri elveszi tőle és Cseni megint sír
Szegény olyan gyámoltalan, ő csak sirdogál, ritkább az hogy ő veszi el Pepétől a játékot. De gondolom máshol is megvívják a hatalmi harcot az ikrek...
Egész jól ment, csak aztán félúton megunták, így visszafele anyuka húzott két gyereket meg két dömpert

Szerencsére jó húsban vannak, 12 kg mindkét gyerek, és nem betegesek, így nem aggódom.
Mi van ha az egyik erre a másik arra?! Bébitaxink van, azzal itt a ház körül hajtanak, de itt sem tartják be a járda vonalát, mindig lemennek róla. Gondolom az utcán sem lenne ez másképp
)
, legalábbis én úgy gondolom, hogy a fiúk erőszakosabbak egy kicsit. Bár úgy látom, hogy a lányok is megvívják a maguk kis harcát pl. Ditkééknél) Mostanában Gergő mindenkinek azt mondja, hogy buta vagy. Hiába magyarázom neki, hogy ilyet nem mondunk. Kifogott a bölcsiben egy kislányt, őt rendszeresen "lebutázza", a kislány meg sír, hogy ő nem buta. Elég kellemetlen, de remélem egyszer csak kinövi ezt is.

18hó
tudom megkésve, de csodaszépek az egyéveseitek!!
itt vagyok a háttérben
ma délután 1 évesek lettek 

Én legalábbis újravajúdtam és újracsináltam gondolatban mindent, mint egy éve.
ne izgulj!!!

és 22+hó
mindenkié

22

Szuper ez a kerti dühöngő.

és 22

*3,5 év

22

Lázunk már nincs, de a szájuk tele van aftával. Olinak a nyelvén is van, és még a szemhéjára is jutott. Ahová kenik a fertőzött nyálukat, ott jön ki az afta. Az én szám is tele van, fáj is eléggé, de én már megértem, a gyerekek még nem, csak jó nyűgösek. Egy hasznunk van, Oli elhagyta a cumit, és a cumisüveget is, mert gondolom fáj tőle a nyelve. Hátha leszokik, de mondjuk akkor sajnos a tápról is leszokik, nemcsak a játszó cumiról.

*3,5 év

| X EZT MÁR OLVASTAD? |
|
![]() |
|