Sziasztok!
Lilla!
Hűűű, ez tök jó

Akkor nem is gond kocsival menni, hamar fent vagyok

Ez a legjobb variáció, így alszanak a kocsiban odamenet, és visszafelé is tudnak aludni, nem lesznek fáradtak

(És nekem is csak addig kell majd ugyanazt a két Nox számot hallgatnom, amíg el nem alszanak (ugyanis kocsiban csak ezt hajlandóak hallgatni

)

)
Akkor már csak időpontot kell találni ami mindenkinek jó

Nagyon köszönjük a meghívást
Baba, Neked meg külön köszi a felajánlást, nagyon rendes vagy
Remélem a két terroristám nem teszi majd tönkre a kerteteket
Edit!
Gratulálok a nyereményhez

Megérdemeltétek, nagyon jó kép
Baba!
Én sajnos beleestem abba a hibába, hogy hagytam őket akkor aludni amikor elálmosodtak. Gondoltam igény szerinti etetés-altatás, milyen jó lesz (nekik). Hát, lehet, hogy nekik jó volt, de én elég hamar belefáradtam, mindig váltották egymást, csak a babakocsiban aludtak egyszerre (így 2x is sétáltunk naponta, csak hogy addig legalább nyugi legyen

) Mai eszemmel úgy csinálnám ahogy Lilla mondta, valahogy összehoznám az alvásidőket. Bár tény, hogy nálunk a mai napig eltér az alvásigényük, Petra reggel korábban kel, délben hamarabb alszik. Votl mikor már Csenge csak egyszer aludt, de Petra még magától felment délelőtt a szobájába szunyálni egyet
Meme!
Jelentem belefogtam a vonat-projektbe

Ha kész majd jelentek.
Örülök, hogy
Pepe rajza??? Azért annyira nem jó

Illetve nem tudom, de ha csak hagyom firkálni, nem rajzol ilyet, csak ha mondom, hogy rajzolj babát, rajzolj neki orrot, fület... Akkor lerajzolja. Tudom, hogy nem szabad összehasonlítani az ikreket, de bennem mégis mindig megvan ez: Petra mindig mindent előbb csinál, ügyesebben, pl. a rajza is most. Ezért aztán mindig azt érzem, hogy Csenge le van maradva

Eddig legalább a bilizés jól ment neki, mostanában az sem, totál viszaestünk
Valamelyik nap Petra beszólt Csengének, hogy : "Csenge buta!" (Pedig én nem szoktam ilyet mondani, max. hogy butaságot csinál. Mondjuk a nagyszülők igen, de hát velük azért nincseneke sokat . Erre Csenge: "Csenge nem buta, csak játszik" és majdnem elsírta magát

Úgy megsajnáltam
Azért igyekszem mindig figyelni, hogy egyformán dícsérjek, viszont szerintem csak a valóban ügyes dologért jár a dicséret, csak azért mert épp a másiknak mondtam, nem mondom mindkettőnek. Vagy kellene? De akkor hogy alakítom ki hogy a dícséretet ki kell érdemelni? Más ezt hogy csinálja??
Cat!
Eddig még nem is rajzoltak színessel a lányok, vagy a rajztáblájukra rajzolnak, vagy lenyúlják a tollamat és a papírjaimat firkálják össze
Őszintén szólva eszembe sem jutott
jó éjt mindenkinek!
Ditke