No, Lili alszik picit visszaolvastam:
[quote="nettke"]A írta:nettke Dévény anno valahogy kerekebb történet volt, ahol elértük a kívánt eredményt és békén hagytuk a gyereket. Nnna, mindegy, most csináljuk.)
Mi is HRG mi is Komjádi, mind a 3 gyerekkel
Máté a "legsúlyosabb" kb. hasonló eredmény, mint amit Te is írtál (35-40% az első felmérésen), Levi 75% körül - ez a kezelendő legfelső határa -, Lilinél még ilyen % nem volt, vele 7 hósan kezdtük.
Nem elkeserítés, de ennek sosem lesz vége, és a dévény sem kerek. A dévény sem nyúlt megoldást egy csomó problémára, ezért kell mellé más, ami azt a területet érleli/fejleszti.
És én tudom, hogy minimum iskolakezdésig, de lehet, hogy még utána is Máténak biztosan kelleni fog a fejlesztés, mert hatalmas lemaradásai voltak.
(hozzáteszem 1 évig dévényeztek, látványos fejlődéssel mindketten)
Nálunk itthoni torna van Máténak heti 4-6, Lilinek 3-5, csoportba járok Mátéval és Levivel 1szer, Lilivel 1szer csoport és 1 úszás lesz szeptembertől.
és tényleg szar, meg sok idő, meg annál is több pénz, de én láttam, hogy a 2 diszlexiás öcsém hogy kínlódta/ja végig az iskoláit, és ha tehetek azért valamit, hogy az enyémek ezt elkerüljék, akkor azt érzem, hogy kutya kötelességem megtenni.
a csoportos torna egyáltalán nem "kötelező", simán lehet otthoni tornával kiváltani.
Nekem egyszerűbb a csoport, mert nagyon sokat vagyok egyedül a gyerekekkel.