Gazdasági mindkettő...
Hát mostanában elég sűrűn mondom, hogy de jó volt míg csak ettek meg aludtak! Nem győzöm őket összeszedni!

(amúgy tök jó hegyen lakni, csak strapás) Ilyen mózesed, vagy fekvő kengurud nincs? Azzal együtt is be tudnád őket rakni, amíg pöttömök! Bocs, bőgés van: Claire
.De nektek is érdemes meggondolni mert 4 gyerek után elég szép összeg a szoc.pol
. Jó, hogy a babakocsit nem kellett.

Hajrá Márkocska
Többet ártott volna, ha megkapja.

Szerintem keressetek mindenképpen más intézeteket meg.
A védőnő mondta nekünk, mikor kijött hozzánk, hogy mi ez. Ez is nagyon korrekt tájékoztatás volt.
Lassan kezd minden kényelmetlenné válni, hamar elfáradok (ezt nagyon rosszul viselem), a volán mögött sem kényelmes már, így mászkálni sem olyan könnyű, fekve sem olyan jó... Szóval most kicsit rosszabb. A hátam is elkezdett fájdogálni, pedig eddig semmi baj nem vol vele.
(pontosan 99 cm)

. De érdemes lenne ennek is utánaérdeklődnötök.
lám mi vár rám!!
), vagy amikor megmasszírozzák...
Már vágom a centit

...tehát október közepe-vége, de majd meglátjuk!!! 
utána úgyis otthon leszek jó darabig

nem tudunk mit tenni ellene
A lényeg, hogy még 7 hetet bent maradjanak... azt már csak kibírjuk valahogyan

Csak azon vigyorotam folyton, hogy a cicim rálóg a hasamra! Pedig egyáltalán nincs nagy mellem,sőt!
és a végén a bőrviszketések! Lányok, kenjétek a pocakot szorgalmasan!!!!
félig szomszédok vagyunk
Kíváncsi vagyok, hogy mennyi lesz a végére a pocim

aztán rájöttem, hogy normálisan eszem - nem három helyett - próbálok odafigyelni az édességekre mégis hízom, tehát ez a "sok anyag" valószínüleg a babóknak kell és ez van....majd lemegy!!!

, naggggyon komoly pocakkal
, 
szóval szuper a hely, a barátnőm is már félig helyi és megmondom irígylem! sok szempontból jobb ott, mint ezen a szép Budapesten!!
Én 112 cm-es pocakkal szültem
A súly miatt tényleg kár lenne izgulni ez nagyon egyéni, lényeg, hogy sok vitamint egyetek
Az én két babám közt nagy volt az eltérés de az eredmény tökéletes

Az egyetem miatt kerültem fel, aztán itt ismerkedtem meg a párommal is. Az ő munkája eddig elég Bphez kötött volt, ezért mélységében fel sem merült az elköltözés lehetősége. (nagyon spec. területen dolgozik, amivel csak Bpen foglalkoznak). Mostanra ez kicsit megváltozott, mert a cégünk szépen fejlődik, így annyira már nem kötődünk Bphez. Mivel a párom sem bp-i, hanem az alföldön nőtt fel, így ő is kb. ugyanannyira utálja bpe-t mint én. Most, hogy a manók is úton vannk egyre gyakrabban merül fel az elköltözés lehetősége.

köszike
)

és fél megfogni a halat
(nem engem kell meggyőzni
)
Most jöttek épp haza. A múlt héten voltak még egyet kiruccanni a haverokkal... Kapott egy kis kimenőt még utoljára