Gyönyörű súlyuk van a babáknak
Henikének gyors aklimatizálódást és egy ici-pici gyarapodást kivánok, hogy mielöbb otthon lehessen a Család
Gratulálunk és nagyon várjuk a fotókat
Neked mielöbbi felépülést kivánok

Nagyon szép súllyal születtek! Zita és Fanni nagyobbak, mint Viki fiam, pedig ők csak ketten voltak és a 39. hétben születtek. Nagyon ügyesek vagytok!
Heni pedig gyorsan nőveld a súlyod, hogy csatlakozhass anyuékhoz! 

Túlvagyok a matekvizsgán még bizonytalan az eredmény de úgy érzem azért aluklról sikerült megmozgatnom a lécet, de hátha szerencsém lesz és görbül aza jegy.Megvolt a szülinapi buli is és terveimmel ellentétben megint családi találkozó lett belőle de így van ez már jól.

Elég nehezen találtalak meg, de végül sikerült

Télllleg nagyon szép súlyal születtek,és az valami fantasztikus amikor megszületnek a babók és ébren van
.
[/url]

Nagyon szépen gyarapodnak a fiúk és gyönyörűek
Azért nagyon nehéz lehet két ilyen picivel akik gyakran kibüfizik a kajcit... És ilyenkor újra kell etetned vagy mit csinálsz? Hogy birják ki a következő evésig?

Igaz a Riki is ezt itta, de tökéletesen bevált neki is!

Most már csak kb. 10 nap múlva lehet még láz, vagy kiütés, vagy mindkettő...
nem volt gond az altatás közben,sem utána,csak így sokkal emberközelibb volt
Hogy vannak a fiúk?
[/url]
Nem semmi ám ilyen szépen kihordani három babát! Talán néhányan tudjátok, hogy a 21. hétig én is hármasikreket vártam, akkor halt el a harmadik babám. Tehát igazán tudom, hogy az orvosok mennyit riogatják és mennyire féltik a hármasikres terheseket - valljuk be joggal.
, szoptatási ügyben tanácsot kértem, az info@lll.hu címre írtam pénteken. Hétfőn már jött is a válasz. Esetleg próbáld meg Te is, nagyon aranyosak.

Édesek lehetnek ahogy segitenek

Visszatértek az emlékek mennyire örültünk mi is mikor már igy figyeltek a babák
Elővett egy kosárka játékot és kb.15 percig csak játszott, "beszélgetett" a babákkal és mikor már mosolyogtak csak akkor adta be az oltást. Picit elpityeredtek, de szerencsére nem volt nagy sirás
Úgyhogy még előttem van egy-két év...
.