Erika
www.deveny.hu itt van telefonszám, azon lehet bejeletnkezni. Kell egy beutaló a gyerekorvostól. (ezt simán bármelyik megírja, ha mondod, hogy vinnéd a gyereket)
Az, hogy hány alkalom kell nagyon babafüggő. Van, akinek 5 is elég, és van, aki hónapokig jár. Majd kiderül, hogy hogyan reagálnak a fiúk a kezelésre.
Éjszaka: Levi 90%ban este 8tól, reggel 5ig alszik, 10%ban egyszer ébred olyan 3 körül.
Máté 70%ban egyszer ébred valamikor 1-3 között, 30%ban kétszer ébred (ilyenkor olyan fél 12- fél 2 között ébred először, majd 3-6 között másodszor... nagyon változó).
Én ezt a helyzetet már jónak érzem, mert korábban éjjel mindketten 3 óránként ettek... és volt, hogy 1,5 óra eltolódás volt a kettő között, így én egyhuzamban max. 1 órát aludtam.
Napközben: nálunk még szinte minden szopi között van alvás. Nem sokat, de 30-90 perc között alszanak, nagyon változó.
Az egyéb időben bizony foglalkozni kell velük, bár mostanában nagyon jól elvannak a babatornásztató alatt, Levi már 1 órája a figurákat nézegeti és ütögeti őket. Máté éppen alszik.
AZ esti fürdés előtt nem szoktak már általában aludni, ez azt jelenti, hogy kb. 4-6 órától sokszor leginkább kézben vannak, mert ilyenkor elég nyűgösek.
Orsi