Lányok
Köszi a jókivánságokat...msot újra fosnak mindketten....(bocsi a kifejezésért...)de azért alakulunk
Sajna nem tudtam részletesen visszaolvasni csak átfutottam a leirtakat.
Orsi
Nálunk is pontosan ez volt a helyzet. Lillus túlzottan feszes Geri hipotón volt de Gergőnek most kellett utoljára Dévényezni Lilcsit még májusban megnézi a gyógytornász

Ne izgulj, egész megszokjátok majd a dolgot

A torna után néhány óráig figyeld majd Őket, egész más lesz a tartásuk, pl. nem lesz merev a baba, egész el tud lazulni

Én kocsival hordtam Őket és mindkét hordozót becipeltem de ha olyan helyre megyünk akkor betesszük a hordozókat + összecsukva a vázat is a liftbe.
Vadvirág
Örülök, hogy be tudtátok szerezni a hintát is

Aranyos az UH képetek

Milyen az új lakás?
Claire
Kérdezted a Dévényes árat. Az én Dévényes gyógytornászom 3.000,-Ft-ot kért a két gyerkőc kezelésére és másfél órát voltak ott ketten, fejenként kb. 45 percet. Ez elég jó ár szerintem. Lilluskát egy órán át 2.500,-Ft-ért kezelte most legutóbb amikor Gerinek nem kellett már a torna.
Nálunk a XXII.,-ben van egy Dévényes gyógytornászunk vagyis mi nem a Moszkva térre járunk de a mienk egy Tündér
Márti
Jobbulást Nektek is

Mindenképp érdemes az ismerősödéknek is Dévényezni, mert itt éppen az a különös, hogy 5 hónapon belül olyan babákon is tudnak javitani, segiteni, akiknek az agyi parancsok tévesen jönnek, vagy egyáltalán nem működnek de addig még aktivizálható a kis agyacskákban a működés az izmok ingerlésével.
Ildi
Köszi

Édesek a fotók

Hóátfuvások, hószakadás volt és itt Svájcban 40 cm hullott

Gyönyörű
Judyt
Gratulálok
Cat
Ti hogy vagytok
Éva
Jól olvastam? Tervezitek a következő babát/babákat?Gratula és drukkolok
Bim-Bam
Jól vagytok? Gratulálok a sikeres vizsgáidhoz a sikertelen pedig mindenkinek becsúszhat

Le a kalappal
Bgy
Ne haragudj, hogy nem irtam az elutazásunk elött a babakocsiról bővebbe.... mindig halogattam aztán elfelejtettem de amit látom már nem aktuális mert egymás mellettit nézegettek
Elnézést kérek azoktól akiket kihagytam...emlékezetből próbáltam irogatni.
Kérdés:Tegnap már nem fostiztak a gyerekek de maj újra...gondolom a tápszer miatt. Szerintetek nem godn, hogy egy hete nem adok tápot nekik a hányás-fosti miatt? Tejpépet este esznek és attól nem volt hányás, a fehérje pedig azzal bejut a szervezetükbe.
Puszi:Doris