Nagyon ügyesek vagytok! Szuper, hogy így megy a szopi. Joci meg gyönyörű!!!!

Nagyon szép ez a kicsi Fiú
Remélem Te nagyobb sikerrel jársz

A szopira meg egyszerűen irigykedem, mert az enyémeknek nem szerettek szopizni.
előtt, amit végigcsinált itthon a picikkel, az nem semmi. Most látom, hogy milyen cécó a 2 manó cígölése. Én 6* meggondolok egy sétát is, mert kb. 25 kilót kell lecipelnem a 3. emeletről, majd vissza. Nem beszélve a téli öltöztetésről. Ismerem a kengurus dilemmádat. Nekem már téli göncben nem is férnek be a gyerekek a kenguruba. Várom a tavaszt...

A szopira meg egyszerűen irigykedem, mert az enyémeknek nem szerettek szopizni.
előtt, amit végigcsinált itthon a picikkel, az nem semmi. Most látom, hogy milyen cécó a 2 manó cígölése. Én 6* meggondolok egy sétát is, mert kb. 25 kilót kell lecipelnem a 3. emeletről, majd vissza. Nem beszélve a téli öltöztetésről. Ismerem a kengurus dilemmádat. Nekem már téli göncben nem is férnek be a gyerekek a kenguruba. Várom a tavaszt...
Én nem tudok vezetni (ill.nincs rutinom)nekem ez okozta a nagy problémát az autókázásban
A sétát én is milliószor meggondolom, mert most már nem tudom felöltöztetve hordozóban kitenni egyiküket az erkélyre mig a másikat készitem igy meg leizzad vlamelyik és ezért leggyakrabban este megyünk sétálni ha a Párom időben érkezik. Ha nem marad a hétvége... A kertesház nálunk si álom! Nagy-nagy álom
A nevek engem is érdekelnek
Azert meg erdekel a kocsi, de... majd emilben reszletezem.
Nyáron és tavasszal minden nap vittem Őket és otthon télen is, de itt az elsőről lecihölni őket, beöltözve, első leizzad mig a második öltözik ezen kivül nem merem kirakni a már felöltözött gyereket a ház elé mert orditana ha nem lát. Egy kert óriási segitség
Akkor válaszolok a mail-edre
Orsi
Ilyen szempontbol lehet hogy jobb is Irorszag, itt telen se nagyon megy 10 fok ala a homerseklet... bar esni meg sokkal tobbet esik.
.
Gratula a fiúkhoz
meglestem a fiúkat, nagyon aranyosak
gyüjtöm a kérdéseket és mailban megírom.
nagyon szép a fiad 
és persze elköltöztek az egyik oldalamba ... nem tudom hogyan csinálják, de mindig vándorolnak.
de semmi más bajom nincs. Reggel meg 98/56 volt a vérnyomásom, 96-os pulzussal, szédelgek egész nap mint az őszilégy

), így mai napig nem tűnt sürgősnek a csere. De most sajna azzá vált...

Vigyázz Magatokra, pihenj sokat
Az ágyszétverésen jót mosolyogtam közben meg végiggondoltam, hogy Gergő is dobálja magát játékból és jókat kacarásznak rajta...már látom a végét
Tündériek
Kérném kölcsön Őket főzésre, takaritásra ha lehet

De azért sajnálom is a szülőket...
Jó lett volna kihúzni, hogy szandi lehessen, de ez nem fog összejönni, hacsak az időjárás meg nem engedi!
Márti
Meg is vettem gyorsan, mert legközelebb csak májusban leszünk otthon, hátha addig elindul
Ennek a cipőnek/szandálnak az a lényege, hogy nem belül van a kiképzés a talpában, mert az állitólag nem szerencsés hanem kivül a kis gumi talp külső és belső éle közt van néhány mm eltérés, ami picit megemeli a belső lábélet ezzel késztetve egy természetes "tornáztatásra" a lábujjakat
A Fehérvári úton vettem neki is meg Lillusnak is 19-es méretet ami most még nagy, de idővel mire járnak pont jó lesz
5.800,-Ft volt párja.
Nagyon jól fogalmaztál!Én sem tudtam, hogy sirjak vagy nevessek az ágyszétesős story-n
Ma Gergő teljesen egyedül felállt úgy értem kapaszkodás nélkül
No jó...egy ici pici segitséget használ
A földön volt egy nagy párna, arra tette terpeszállásban a kis mancsait és onnan lökte fel magát állásba majd néhány másodperc után lehuppant a popsijára

Szemüveget tűri szegénykém ?
de akkor ott azt mondták,ha nincs semmi baj a lábával(pl.bokasülyedés),akkor ne vegyek ott mert akkor a cipőben lévő emelő tulságosan kifelé teszi a lábát.Viszont bármilyen probléma miatt, kérésre egyéni cipőt gyártanak,de kb.10 hét,annyi a megrendelés.
[/url]

Kitartás, tényleg 3 hónapos koruktól már könnyebb kicsit, bár még mindig vannak sírósabb napok.

Gyere át valamikor, ha van kedved!
.
!

), de mostmár elbizonytalanodtam, hogy az örökmozgó bitangjaim naponta hányszor potyognának le a tetejéről...
Komolyan mondom!

(persze Ők nem ilyen vidámak, mikor közöltem velük...)Ott fegyelem van - a gondozónők smasszernak is elmehetnének -, vagy üvöltés...
!
Amikor elmagyaráztuk neki,hogy maximum az öccse lehet a riválisa,megnyugodott.
,de megérte!!

[/url]
.
/, viszont árakat nem láttam.
[/url]

), csak beszélni nem akar a Ricsi (a Riki azért már löki a sódert - persze nem mindent értek én sem), mert baromira jól elvannak a kis bandájukban. Szóval döntöttem: oviban külön csoportba kérem majd Őket.
Akkor talán itthon is nagyobb lesz a nyugi, mert örülni fognak egymásnak délutánonként!
Nagyon jó lenne, ha 18 hónapos korukra elindulnának, mert akkor talán megúsznánk a külön foglalkozásokat... Egyébként nem izgulok, fognak Ők szaladni ha már biztonságosnak érzik a dolgot, de most itt lebeg az "elvárás" a nyakunkon... No megoldjuk ezt is
Még jó, hogy a legmasszivabb keretet választottuk
Holnap elvisszük újra optikushoz mert az egyik kis papucsocska meglazult, meg mintha elferdült volna az egyik szára ami egyáltalán nem meglepő látva ahogy letépi Ő vagy Lillus a fejéről
Összességében nagyon ügyes. A ragasztást nem szereti, nagyon sir, mikor felteszem a matricát, de megnyugszik és szépen belejön a mozgásba
Nálunk Gerinek bokasüllyedése van, igy ezért vettem Salus szandit

Tényleg fantasztikus, hogy ilyen takarásos szemcsivel sem esett vissza a mozgásfejlődése
És olyan kis boldog mikor ujjongunk meg megtapsoljuk a mutatványát
Beszédjavitóba miért kell mennetek? Mert egyikőjük nem beszél? Miből áll a foglalkozás?
Nálunk Geri "falja" a könyveket
Ezen kivül a karám egyik oldala is tárva van, keritésként szolgál a nappali szekrénysorának megóvása céljából

| X EZT MÁR OLVASTAD? |
|
![]() |
|