Sziasztok
Marcsi
Tényleg aranyos kép

Megnéztem a többit is és van még néhány jó köztük
Márti
Köszi az infót Vadvirágékról

Örülök,hogy jól vannak
Kriszti
Mi még nem adattuk be. Nem tudom még beadatjuk-e, elvileg a héten kapunk oltást, rákérdezek az itteni orvosnál, hogy miket javasol a kötelező oltásokon kivül.
Cat
Sajnos alvás ügyben nem tudok okosat irni...Én hihetetlenül nehezen szoktam meg ezt a helyzetet, mert elég nagy lett volna az alvásigényem, mostanra megedződtem de persze nekem is borzasztó nehezemre esik ugrálni és valóban nem az a gond, hogy mondjuk csak 4 órát aludhatnék egy éjjel, hanem az, hogy mindezt megszakitásokkal alszom ami nem pihentet. Reggel úgy ébredek mint aki agész éjjel fát vágott...aztán kv után rendbejövök
Edit
A könyv amiből idéztem: Edith Müller-Rieckmann : "A koraszülött gyerekek "
(Akkord kiadó)
Szerintem csak akkor érdemes megvenni, ha koraszülött babák vannak a családban. Én is szülés után kaptam de mivel külföldi mintán alapszik, sajnos sokminden itthon nem a leirtak szerint működik már ami a PIC-es korházi tartózkodást illeti. Azért érdekes könyv de ráérsz vele

Ha reggelente látnál bedagadt szemekkel pizsamában botorkálni a konyha felé kv főzés elött akkor nem vélekednél igy rólam

Semmi küli nincs ebben, mindenki viseli a következményeket ahogy látom

Remélem a Te babáid jó alvók lesznek

Mi az első évben sokat viccelődtünk Gergővel, hogy elrontották a Kaáliban az alvókáját és visszamegyünk reklamálni vagy valami programozási gond lehet vele, át kéne állitani benne valamit....Aztán eltelt egy év és rájöttünk már nem csereszavatos a gyermek

Orsi
Sajnálom....talán fogzanak a babák...vagy front van vagy ki tudja...kitartás

Erika
Sajnálom a középfülgyuszit, remélem hamar meggyógyultok a hörghurutból is
Sünbogár
Üdvözöllek a körünkben és gratulálok a Gyerkőcökhöz

Alkati kérdéshez nem tudok okosat irni, de a sok fekvés, lábfeltétel, pihenés rengeteget segithet

Vigyázz a pakolászással, ne terheld túl magad

Merre költöztetek?
Puszi:Doris