Sajna rajtam van még 10 kg felesleg ami azért meglátszik főként azért mert feszülnek a ruháim de még a lustaság erősebb és esténként nem éppen tornázással töltöm a szabadidőmet.
A mi tópartunk is nagyon szép, de azért nem ennyire hangulatos
Doris
láttam, készül az új album, de még nincsenek benne képek!!!
mikor töltöd fel? 

Szóval kép-kép hátán nálunk.
Doris
nem is értelek
szóval, én voltam a béna
HÁTRAFELE
ugye mert csúszik

A nappali elfoglaltsággal az volt korábban is a helyzet mint most, hogy a legszükségesebb dolgokat tudtam csak elintézni mellettük és rengeteget ültem a nyakukon. Most már jobb a helyzet, de nagyon igénylik a társaságom most is. Lehet, hogy a szoktatásom miatt de Ők is rám vágytak. Dlután egyáltalán nem tudtam ott hagyni Őket. Esetleg próbálj velük többet menni levegőre mert az a Te hangulatodat is javitja és verd ki a fejedből, hogy rossz Anya vagy. Egyszerűen ahány gyerek annyi féle. Egyiknek ez a jó a másiknak az tuti nem. Nálunk a két gyerkőc teljesen eltérő és valamelyik folyton szenved vagy nyüglődik...
Nyugodtan hagyhatod nappal sirni Őket egy kicsit hátha felfedezik a világot közben
Földön, szőnyegre teszed Őket vagy járókában vannak? Ha járókában vannak tedd a földre hátha jobban tetszik Nekik
Nálunk Bp.-en még a konyha elé az étkezőbe is van egy nagy szőnyeg és mikor ott volt teendőm oda tettem Őket hogy lássanak persze igy is volt üvöltés de néha-néha bejött a dolog
Kitartás
Geri igy kezdte
A gyerkőcök nagyon szépek és csinosak és Te is nagyon csinos vagy
Rajtad viszont tényleg nem látszik semmi plussz.

Milyen 10 kiló?
Nálunk Anyunak van kék szeme, Apué barna, és mindhármónknak az öcsémékkel kék szemünk van - ennyit a genetikáról és az esélyekről
A parkettán meg hátrafele, mert csúszik a nacija.

egy kis időm akkor majd megkérdezem, h készítetted.
és h külön petezsákban vannak.
nem tudtam, ha az ikrek ilyen veszéllyel járnak és ennyire kell vigyázni rájuk és kis súllyal születnek meg egyebek.
10hó 
Mondjuk a tejtermelésemnek nem tett túl jót de talán inkább idegi alapon be sem indult. Aztán mikor már a Margit kh PIC-ére szállitották Őket hizni, akkor 5 hetet én is Velük tölthettem és 3 óránként az etetésekre bemehettem
Az már nagyon jó volt
Annamariéknak szerencsére nem lesz ilyen hosszú a korházi tartózkodásuk
Hogy vannak a babák? Drukkolunk Nekik
És pálmák is vannak mintha olasz tengerparton lennénk közben meg havasak a hegyek
Vigyázz Magatokra és ne olvasd el a rémtörténeteinket
Remélem az éjszakáid jobbak lesznek
Cat
Veletek találkozunk nemsokára, akkor élőben lehet mustrálni a küllememet bár a legutóbbi Edike féle tali óta fikarcnyit sem változtam...maradt a + 10 kg meg a nyavajgás...
!
Ja, és egyáltalán nem lehetett letenni 4hónapos korától 10 hónapos koráig

, csak minden rendben legyen velük.
Örülök, hogy meggyógyultatok és remélem elkerülitek a báránykát... Az Aloe-s First-et is érdemes beszerezned, állitólag nagyon jó bárányhimlőre
Az enyémek is eltérőek teljesen

Na ná, Te is biztos csini vagy hisz arányaiban annyi a feleslegünk csak nekem talán inkább az a gondom, hogy ez a fels súly nem feszes hanem lóg... na jó, ezt már tényleg túlragoztam, bocsi az offért
Ezért is szigorubbak nyilván a feltételek...Valamelyik inkubátorban mindig épp érkeztek új babácskák, vagy orvosi vizit kellett vagy vészhelyzetet háritottak el
Gyakran a látogatás idő alatt is kint várakoztunk a termoszban hozott frissen fejt tejcivel mert épp életeket mentettek odabent
Aztán a hizlaldába már háromoránkétn etetési időkben engedték be az embereket
Drukkolok
de mindenki azt mondja csak hiszti ... 

A PIC-eken tényleg szigorú a szabály, de ha már etetheti az Anyuka a babákat akkor beengedik 3 óránként. Egyébként meg iszonyatosan nagy a fertőzésveszély és ezekbne a pici korababáknak nincs még kialakult immunrendszerük. Többek közt ezért is ennyire szigorúak a szabályok de ez Titeket elkerül majd csak bizz benne
Szerintem is töltsd velük egyelőre nyugodtan az időd legnagyobb részét ha Ők úgy szeretnék.
Nekem nem volt magas, sőt még a combomra sokszor tettem egy plédet, és az még megemelte a párnát, hogy ne kelljen görnyedni.

Szivesen adok infot a PIC-beli életről csak ne vedd rémtörténetnek vagy ilyesmi...
Természetesen vidéken is vannak koraszülött intenziv centrumok vagyis nem mindenki Bp.-re kerül és azok közt is vannak kiemelkedő felszereltségüek
Minden esetben a babák kora, súlya és állapota határozza meg, hogy épp melyik intenziv részlegre kerül
Vadvirág
Az én fiaimnak fülig ér a szájuk ha meglátnak

| X EZT MÁR OLVASTAD? |
|
![]() |
|