Teljes mértékben igazad van!
De én is,ahogy te is, a tüdöérlelövel nem értek egyet,na meg avval,hogy nem éri el az orvosát.De lényeg a REMÉNY!
Bea
A magnézium pezsgőtabletta nekem jobban használ a keményedésekre, mint a MagneB6 és remélem, hogy a méhszájat nem nyitották még ki ezek az egyre gyakoribbá váló fájdalmatlan keményedések. Orvoshoz majd csak május elején megyek, és remélem, hogy majd mindent rendben is talál.
Te azért jobban tudod micsoda nagy szó három babussal 33. hétig kihúzni a terhességet
Nekem ez kész CSODA
Még az is megfordult a fejemben, hogy talán kaptak Judyték tüdőérlelőt csak nem mondták Neki, hogy ez az...
Nagyon szép súlyuak a babák
Ne stresszelj az itt olvasottak miatt
Minden rendben lesz meglátod, egyenlőre még a babók a pocakban vannak és Annamari babái is reméljük egyre jobban lesznek
és tiszta maszat lesz minden körülötte

Hamarosan babaeső indul meg
De az orvosom mondta, hogy pihennem kellene sokkal többet, különben kórházi befekvés lesz a vége! Ezzel a pihenéssel viszont nem tudom, hogy mit kezdjek! Szigorú fekvés? Nekem az nagyon nehéz a 16 hónapos kislányom mellett, bár délelőttönként van segítségem, de a délután és az esték azért még így is hosszúak. Persze a babák biztonsága a legfontosabb, csak nem tudom, hogy tényleg segítek-e nekik azzal, ha ágyban fekszem egész nap. Dorka miatt is aggódom, valahogy érzi a kis lelkével, hogy valami történik, egyre anyásabb és csak engem akar.

Sajnálom Dorkát, de valahogy be kellene az ágyba csalogatnod magad mellé, és ott játszani.(tudom, hogy könnyű ezt mondani, meg látszik, hogy nem volt még akkora gyerkőcöm
) Emelgetni semmiképp ne emelgesd. 

Szegény babáknak a földön kell feküdniük

Nagyon ügyesek, lassan valószinüleg el fogod tenni a fáradságos munkával készitett szőnyeget és habtapira cseréled mert az stabil és szigetel
Csak csendben "szólok", hogy pár hónap múlva agyvérzést fogsz kapni mikor puzzle-zol a habtapikkal, mert a kölkök tépkedik fel közös erővel
Ha nagy a csend ez a móka nálunk egy jó ideje szóval a nagy csend sem jó
Nagyon szépek a fiúk
Gratula Máténak a kanálkához
Ami késik nem múlik... Pár hónap múlva visszatérünk a kérdésre
Nálunk az ágyba behozatal úgy néz ki, hogy reggeli kómás ébredésünk után (nem magamtól ébredek
)áthozzuk a gyerkőket a franciaágyunkba mondván, hogy talán nyerünk még pár percet... No akkor aztán seggreül a fegyelem
Mert van ott ugrálás, ácsorgás az ingoványos talajon,orr, arc,szájtépés, hasonugrálás, hajtépés, marakodás a csücsiken, cumikon és a visitozások közepette - mert hogy roppantúl szerencsétlensorsúgyermekekről van szó - fejjel lefelé távozás az ágy tetejéről

No, ez csak egy rövidke izelitő két 18 hónapos gyermek reggeli ébresztőjéből de ennél cifrább dolgok is akadnak

Remélem, hogy a pihenéssel tudok segíteni egy kicsit magunkon, így meg is beszéltem a bébiszitteremmel, hogy heti három alkalommal a fél napok helyett jöjjön egész napra vigyázni a kislányomra!
Nekünk nagyon bevált a habtapi, több négyzetméternyit vettem belőle és Dorka szobájában az van szőnyeg helyett. Amikor Dorka elkezdte széttépni az egyes darabokat és nekem a rendrakás komoly agymunka is volt (alig tudtam sokszor helyükre illeszteni a megfelelő darabokat), akkor a hátoldalát azzal a nagyon széles cellux-szal rögzítettem. Így most nem tudja feltépni és a takarítás is sokkal könnyebb, mert nagy táblákban fel lehet emelni az egészet, úgy, mint egy szőnyeget! Majd ha ügyesebb lesz Dorka és szívesen játszik vele kirakóst, akkor majd leszedem a celluxot. Játékboltokban, CORA-ban mindig kapható egyébként!
Nagyon aranyosak a fiúk
).
"
Nekünk még korai, mert nem piszkálják ki, de be fogom később vetni én is.

Itt mosolyogtam a bajszom alatt amíg írtam, mert, hogy Ti pont ebben a korban vagytok a 2 huncut manóval, és gondoltam, hogy reagálsz rá. Nagyon korán kelnek a lurkók ? Ezek a lopott lustizós percek már ismerősek, ilyenkor mi is bevisszük őket az ágyunkba,mert képtelenek vagyunk felkelni 1/2 6-kor. Sajnos nálunk sem tart sokáig a boldogság, mert ott is elkezdenek cirkuszolni.
Szerencsére nekünk nem kellett, így csak a szakirodalomból ismerem. A lényeg, hogy Judytnak ezt meg kellett volna kapnia.
Nagyobb hipermarketekben kapható

Az enyémek fél 7-től vannak fent reggel ami nagyon szuper ébredés lenne, ha addig aludhatnánk de sajna most valamiért már hetek óta óránként kelek... Nagyjából 8 kelés jut egy éjszakára. Áthozzuk Őket de ott már nincs nyugtuk ha meg leteszem a földre Őket, hogy menjenek akkor kb.3 percig élvezik a garázdálkodást, lepakolják a cipőspolcot meg amit érnek és utána jönnek visitva a szobába, hogy menjünk már, keljünk már...
Hát nálunk ilyen nem fordult elő sajnos, pedgi a PIC-en töltött hónapok után abszolúlt félredobtuk az elveinket =pl.a gyerek aludjon a saját ágyában, és bárhol aludtunk volna csak aludhassunk de Őket nem vonzotta alvás céljából a mi ágyunk. No, azért túléltük
Ti is heteken át szedtetek Nospát? Bár gondolom, a hetek múlásával majd biztosan ez sem használ majd. De most úgy megnyugodtam
Hogy vagy? Neked Dalma mellett lesz egyébként segítséged ha megérkeznek a kicsik?
Eldöntöttem, hogy még legalább 4 hétig nem megyek kórházba
Jelentem: kérésednek megfelelően visszafogtam magam, többet pihenek. És te hogy vagy?

) Popsikrémből is a kevert gyógyszertári tetraboratos krémet használjuk, ill. van Neogranormon és Alsol arra az esetre, ha picit pirosabb lenne a popijuk. Ilyen még nem volt a modern pelenkákkal.
Törlőkendőben nekem a DM Baby Love jött be, de végig próbáltam szinte mindet. Szerintem ebben mindenkinek más és más a favorit.

Képzeld már nem tudok csak oldalt aludni, pedig a felénél tartunk. Amúgy minden o.k.,annyi megszorítást tettem, h próbálom keveset emelni a leányzót. amúgy mindent úgy csinálok mint eddig.
) akkor fogunk költözni -+1 hónap. 

10hó+

10hó+
Én nagyon utáltam a gyógyszertári fürdetőt, de ha az a legjobb a kicsiknek, akkor biztosan mi is azt fogjuk használni.
Ezt követően szigorú fekvés (Dorkát az Anyukámhoz vittük 2 hétre) , majd megszűnt a vérzés és most már csak egy rossz álom ez az egész. Az orvosom azt mondta, hogy ahogy nő a méh és a lepény is feljebb húzódik, úgy felszívódik a hematóma, általában mindenkinél megszűnnek ezek a panaszok a 16-18. hétre. Remélem, nálatok is ezt látják majd a következő UH-on. Mikor kell menned? Én mindenesetre pihenést javasolnék, bár tudom, hogy nagyon nehéz egy közel egyéves mellett, főleg, ha egyedül vagy. Én is épp most küzdöttem meg Dorkával (vacsi, közös játék-elpakolás, fürdés), a férjem egész hétvégén nincs itthon
De ez a Nospa nekem csodát tett, nem keményedik a hasam

Na mindegy,a fiam agusztusban lesz 12,a lányaim meg agusztusban3