Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok ! A kisfiamnak keresek bölcsit a III.kerben , ami a Szentendrei úthoz közel van . Kiváncsi vagyok a véleményetekre , tapasztalataitokra .
 
 


Szia Maryann!

Nem tudom, hogy még létezik-e, mert már nem ott lakunk, de az én lányom a Szérűskertibe járt. Kaszáson van, egy domb választja el a Szentendrei úttól.

Zsuzsa
 
 


Szia Zsuzsa! Köszi a segítséget , majd valamelyik nap elsétálunk arra a törpémmel , megnézük . Üdv.Maryann
 
 

 
 

Maryann!

Szívesen!Kép
Aztán majd írd meg, hogy hogy tetszett a Törpikédnek, kíváncsi vagyok, hogy mennyire változott meg a bölcsi, hogy Te milyennek látod most. (gondolom 20 év alatt rendesen megváltoztak a dolgok, ugyanis a nagylányom, aki odajárt, 22 éves.Kép)

Zsuzsa
 
 


Szia Mariann!

A nagy fiam a Kerék u-iba jár. Ez az utca a Szentendreivel párhuzamos (egy házsor választja el tőle), van ott egy Máltai játszó is. Zsombi nagyon szereti. Amikor lehet kinnt alszanak, de. és du. is kinn vannak, ha nincs gány idő. Ha kicsit gány, akkor a teraszon. Sokat játszanak velük, a fiam issza magába a verseket, mondókákat.
Tiszta (bár gondolom ez a bölcsiben alapkövetelmény). Mennyi idős a fiad? A kicsiknél a jövő évtől Margit néni (is) lesz. A fiam odavan érte. Okos, képzett, leginkább a pszichológia érdekli a tudományból.

Mi érdekel még?

Szívesen segítek.

A kisebbik a most megnyílt aquincumiba fog járni. Azt még nem tudom, hogy milyen. Kb 6 perc séta a Szentendreitől.

Snoopy

KépKép
 
 


Snoopy!

Egy rózsaszínes épület (legalábbis akkoriban olyan volt), szomszédban egy ovival??Kép
Mert akkor oda jártak az ikreim.Kép

Zsuzsa
 
 


Szia Zsuzsa ! Tegnap voltunk a bölcsiben , de sajnos erről le maradtunk Kép , mivel már ki volt rakva a név sor . Azt mondták , probálkozak szeptember végén hát ha valamelyik kismama vissza lép . Kép Kép Kép Próba , szerencse , igaz !?! Még egyszer köszi ! Ha sikerül szeptemberben , írok a fejleményekről ! Kép Snoopy ! Köszi neked is a segítséget ! Kép Szerencsére ott fel vették az adatainkat , de csak 50% az esély , mivel eredetileg februártól akarom álandositani. Azért akarom korában elkezdeni , hogy legyen ideje megszokni és az általános betegségeken is át essen , hogy ne ugy keljen dolgozom egy hét munka egy hét betegállomány . . . Kép Kép Kép Szimpatikus a hely !!! Kép Mariann
 
 


Sziasztok lányok ! Kép Van egy kérdésem , van közötetek aki szokott a hajógyári szigetre járni sétálni a törpéjével ? Üdv : Mariann Kép Kép Kép
 
 


Maryann!
Én tudok olyan kislányról, aki a Szérűskert utcai bölcsibe iratkozott be, de valószínűleg nem oda fog járni, hanem az Aratóba, így jó eséllyel indulhatnátok a megüresedett helyre.

Néha megfordulunk a Hajógyári szigeten a fiammal (szeptemberben lesz három éves).

Dati

Kép Kép Kép
 
 


Sziasztok ! Gondoltam írok ide , hátha tud valaki segíteni bőlcsivel kapcsolatban . ( Remélem valaki betéved ide is ) Kép Voltunk szülöi megbeszélésen a párommal és Dáviddal , de sajnos egy kukkot sem hallottunk mert , pont melletünk szirénázot egy gyermek . . . Olyan anyukák ötleteire , tapasztalataira lennék kíváncsi , akik bőlcsibe is járatták csemetéiket . Szeptember 1-től kezdem a beszoktatást és nem tudok semmit . Mit kell vinni , tisztasági csomagba mi tartozik , rucik , ágynem , stb.???????? Mi a szentendrei uton lakunk . Bocs a helyesírási hibbákért !!! A segítséget előreis köszönöm !!!!!! Kép Kép Kép
 
 


Sziasztok!

Ha szeretnétek a gyereknek egy remek mesekönyvcsomagot nyerni, gyorsan ragadjatok billentyűzetet, és írjatok egy Mikulás-történetet - lehet megtörtént is, a családi legendáriumból, esetleg kitalált is.

További információ a Kölökneten:

http://koloknet.hu/949-mindennapi-trtneteink

A könyvcsomagban remek illusztrátorok és írók munkái találhatók meg, ráadásul még odaérhet Télapóig!

Üdv:

Dia
dia
Budapest
 
 
 

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

Vissza: Gyermeknevelés

Jegyzetfüzet:

 

XGyerünk, anyukám! - Teakiadó