Új privát üzeneted érkezett!

Tisztelt Szulok es leendo Szulok!

A legtobb modern orszagban mukodik olyan megfelelo kepzes leedo szulok szamara, amely soran elsajatithatjak, hogyan nevelhessek szuletedo gyermekuket mar magzat koraban. Igy megnovelhetik annak az eselyet, hogy gyermekuk szellemi es biologiai ertelemben kedvezobb tulajdonsagokkal szulethessen.

Emlekezo Magzatok cimmel inditunk keszsegfejleszto eloadast a szulok megfelelo kepzesere, a Sziriusz Alapitvany kozremukodesevel.

Mind az elmeleti, mind a gyakorlati ismereteket konnyeden el lehet sajatitani az eloadason, melyen kulon kiterunk a baba masszazs gyakorlati bemutatasara es jelentosegere.

Amennyiben ez a par sor felkeltette az erdeklodesuket, legyenek szivesek bovebb informacioert a nothof@freemail.hu cimen Begany Katalinhoz fordulni.
Névtelen
 


Volt mar valami ilyesmi topic!!! En jartam ilyen tanfolyamra, és bizonyos dallamokra mlékszik a Fiam... Olyanokra is, amiket akkor hallgattam, amikor vasaltam itthon...KépKépKép
Vendég
 


Akit érdekel ez a téma, az olvassa el a Dianetika könyvet. Ez egy kutatás eredményét írja le, amiben arról is van szó, hogy mire emlékszenek az emberek a születésük előttről.
Jó olvasást.
Könyvesboltokban kapható, de ha valaki nem akar utána járni rajtam keresztül megrendelheti.

70/547-0603
3408-661 est 18 óra után
horvathevacsilla@freemail.hu

Horváth Évi
 

 
 

Ez az egész úgy baromság ahogyan van.
MIndig ideges leszek az ilyen kóklerektől...
 


Szerintem pedig egyáltalán nem baromság! Én ugyan nem jártam kapcsolatanalízisre, de sokszor énekeltem neki még odabent egy bizonyos dalt, amire mindig megnyugszik, bármennyire is sír. És igenis vannak méhenbelüli emlékeink! Persze nem hívhatók elô napi szinten, de ott vannak a tudatalattiban. És ez nem kitaláció, hanem bizonyított tény.
 

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

Vissza: Gyermeknevelés

Jegyzetfüzet:

 

XBabázz lazán! - Teakiadó