Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!
Kristóf vagyok, öt napja múltam egy éves!!! Kép
Azt szeretném megtudni, hogy nálatok hogyan telt az első szülinap? Képet is küldhetnétek ám! Nálunk így:
Volt családi ebéd, meg persze torta, aztán egy hatalmasat kirándultunk, fogaskerekűztünk, gyermekvasutaztunk, ettünk az erdőben, nevettünk, először intettem pápát és először tapsoltam egyedül. Felejthetetlen nap lesz!
Kép
Kép
Kép
Kép
Dorka
 


Dorka

Nagyon boldog szulinapot utolag kicsi fiunak,

Nagyon jo otlet a topic

Napocska
napocska (napocska)
 


Rajtam kívül senkinek nem volt még szülinapja? Meséljetek, hogy segíthessünk a többieknek, ki mit vegyen az egyéves gyerekének ajándékba, hogy szervezze és hogyan ne szervezze meg a szülinapját. Pozitív és negatív tapasztalatokat, jó ötleteket várunk!
Puszi, Kristóf
dorka (dorka)
 

 
 

Dorka !
Nagyon cuki Kristof igazan nagy fiu !
(foleg az en lanyomhoz kepest :-))))
Igaz mi mar feb.vegen multunk egy evesek
tehat mar az "oreglanyok"koze tartozunk, csak arra szeretnem felhivni figyelmedet hogy van egy olyan topic hogy :-gyermekeinkrol.
Ott rengeteg anyuka hozzaszolt az 1eves szulinaphoz. Ha gondolod nezz bele !
Egyebkent jo hogy feltetted a kepeket !
Szia,
Csilla
LCsilla
 


Sziasztok!

Nem nagyon futott fel ez a topic anno! Most próbálkozom, hátha kapok ötleteket!

Kisfiam 1. szülinapja nagyon közeleg. Érdekelne, mások hogyan ünnepelték meg, milyen ajándékokkal lepték meg egyéves csemetéjüket!

Sziasztok

Évi

Kovács sándorné
Évi
Sopron
 
 


Szia Évi!
Nálunk az elsõ szülinap azért is volt különleges, mert azon a napon volt Eszterke keresztelelõje. A vendégeket már elõre felkészítettük, hogy a templom után kollektívan kivonulunk a Tabánba és ott piknikezünk. Kosarakban vittünk pogácsát, meg édes aprósütemény, több rekesz üdítõt, szines szívószálakat,papírtányérokat, lufikat meg egyéb bolondságokat. Persze sok gyerek volt. Õk vidáman rohangáltak, labdáztak. (Vittünk nagy mûanyag zsákokat, úgyhogy semmi szemét nem maradt utánunk.) Az ajándékok amiket kaptunk, nagyon jópofák voltak: zenélõ (csörgõ) fogkefe, rízzsel töltött állatok, gyermek étkészlet,olyan játék amiben a formákat a megfelelõ helyre kell berakni...
Én úgy vettem észre, mindenki jól érezte magát.
Persze Eszterkének valójában mindegy volt Kép
Az elsõ szülinap, csak nekünk fontos.
Üdv.
Malacka
 
 


Szia Évi!

Mi is hasonló helyzetben vagyünk, a mi kislányunk február 24-én lesz 1 éves. Még sehol sem tartunk a készülõdésben! És én is szívesen hallanék jó ötleteket!

Üdv: Vica
 
 


Sziasztok!

Találtam egy ilyet:
[url=http://forum.index.hu/forum.cgi?a=t&t=9041958&uq=37" TARGET="_top]http://forum.index.hu/forum.cgi?a=t&t=9041958&uq=37[/url]

Hami
Hami
 


Az én kisfiam még csak öt hónapos. Csak kósza elképzeléseim vannak az ünneplésrõl.
Bevallom, én arra gondoltam, hogy nem halmozom el ajándékokkal. Azt hiszem, nem jó, ha az ember az ünnepeitõl csak az ajándékokat várja. Ezt karácsonyra is értem. Másoknak persze úgysem szabhatod meg, hogy tárgyakkal lepjék meg csemetédet.
Én inkább azt szeretném (és remélem leszek hozzá elég kreatív) hogy élményt biztosítsak neki.
Például írtátok, hogy piknik a szabadban, meg lufik, meg szaladgálás, meg színes tányérok. Ez mind olyan izgalmasan hangzik. Karácsonykor pedig a négy hét készülõdés és a szentesti éneklés a fa alatt családi körben. Szerintem felülmúlhatatlan.
És az ünnepekkor a szokottnál kicsivel nagyobb összeget utalnék a számlájára. De szigorúan úgy, hogy a számla létezésérõl még csak ne is tudjon. Csak majd ha nagy lesz.
Én így képzelem.
 
 


Sziasztok!
Dani most múlt 1 éves!
Mivel hétköznapra esett a szülinapja, ezért én külön 'meglepetéssel' készültem neki.
Elmentünk kettesben egy Játszóházba.
Hát mondhatom nagyon jól érezte magát, el se akart jönni. Kép
Ugy gondolom ez nagyon jó kiegészítõ ajándék lehet a gyerekeknek. Egyébként családi körben telt az ünneplés: torta, ajándékok.....
Remélem tudtam vkinek segíteni ezzel az ötlettel!

Xsara

KépKép
Kép
xsara
Érd
 
 


Sziasztok!

Peti fiam július 10-én lesz egy éves. Már én is nagyon sokat gondolkodom, hogyan ünnepeljük a nagy napot. Azt már eldöntöttük a párommal, hogy csak hármasban leszünk egész nap, hiszen egy évvel ezelõtt is hármasban voltunk.Kép Aztán persze pár nap múlva lesz ünneplés, ahová jönnek a nagyszülõk, keresztszülõk.

Én azt gondolom, hogy egy egyéves gyereknek az, hogy rengeteg ember körülveszi, és tárgyakat nyomkod a kezébe, aztán egész nap ajnározza, nem élmény. Persze, az ember megcsinálja az ünneplést, de ez nem a gyereknek, hanem a vendégeknek élmény.

Szóval azért döntöttünk úgy, hogy a szülinap hármasban lesz. Azon még mi is gondolkodunk, hogy hová vigyük, valószínûleg jóidõben piknik, rossz idõben játszóház lesz. De én is szívesen olvasnék jó ötleteket.

Dió
 


Szia Dió
Bocs, hogy igy ismeretlenül irok, Petinek sok boldogságot. Kislányom 25-án lesz 1 éves és szeretnék Neki tortát késziteni, de nem tudom, hogy 1 éves korban milyen tortát ehet. Segitenél, hogy Nálatok milyen volt a szülinapi torta
Köszi Claudi
Bodorné Claudia
 

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

Vissza: Gyermeknevelés

Jegyzetfüzet:

 

XMi bántja a gyerek lelkét? - Teakiadó