Új privát üzeneted érkezett!

gyereek én komolyan aggódom emiatt. a lányom 21 hónapos. kb egy éves kora óta amire sakk lehet fölmászik aszatl,szék sarka stb.és csak úgy pelenkástól elkezdi dörzsölni magát. jól beleizzad,aztán megy tovább játszani. Néha baromi kellemetlen,pl,ha vannak nálunk vendégek. Normális dolog? Van hogy játszás helyett is ezt sinálja. A drnõnek is monbdtam,õ beleültette a bogarat a fülembe,hogy a hiperakti gyerekekre jellemzõ. mi van ha õ is az?
Va vmi tapasztalatotok?
 
 


barátnőm kisfia is ugyanilyen, bár ő már 3 éves lesz. Ez a dolog normális, barátnőm óvónő, tőle tudom. A figyelmét kell megpróbálni elterelni valahogy a dologról.
 
 


Lanyok! Vagytok még??? Nalunk (egyenlöre???) még nincs ilyen gond, viszont a baratnöm 23 honapos lanyanal igen...Eva! Azt irtad, el kell terelni a figyelmét a gyereknek. Hogyan???
Vendég
 

 
 

Kukacz,
mi úgy csináltunk, mintha nem is csinálna semmit. De ilyenkor alternatívát kínáltam. Általában nem tudta mihez is kezdjen, vagy a bőség zavara, vagy éppen egyszerűen nem volt ötlete. Olyankor leültünk együtt játszani vmit, vagy csak elővettem egy-egy kedvenc játékát. Mára már szinte teljesen elmúlt.
 
 


Sziasztok!
Kisfiam 2 és 1/2 éves és tavaly nyáron már Ő is felfedezte a kukiját. Igazából nem nagyon tudtam mit tenni ellene főleg, hogy egész nap meztelenül (pelus nélkül) szaladgált! Mostanában az a legújabb, hogy peluson keresztül is fogdossa a fütyülőjét - bár szerintem ilyenkor pisil!? Milyen tanácsokat tudnátok adni ebben az ügyben? Kinek milyen tapasztalata van ezen a téren???
 
 


Erdekes olvasni Benneteket, Lanyok!!! Az én Fiam 16 honapos, és elöszeretettel jatszik a kukijaval. Kiabalja is, hogy kukika... Szerintetek korai???
Vendég
 


Sziasztok!
Az én kisfiam is 16 hónapos és pelenkázásnál előfordult, hogy megpróbálta kilóméterekre Kép elhúzni a kukiját. Ilyenkor rászoltam, hogy azzal csak pisilünk, nem játszunk, egyenlőre úgy tűnik segített. Én így egyenlőre azt gondolom, ha ő foglalkozik is vele, nem kell túl nagy feneket keríteni a dolognak, mert akkor annál jobban érdekelni fogja. A mindennapi fürdésnél úgy is észreveszi, hogy az egy olyan vmi,amivel külön foglalkozunk (tisztítás).
 


Kedves csetelök szépen oldjátok meg a godgyaitokat mert rám ne számitcsatok
 
 


Sziasztok!

A lanyom 21 honapos es ö is önkielegitest vegez.
Hason fekszik es dörzsöli össze a labat.
Eleg faraszto mindig elterelni a figyelmet.
En se tudom, hogy mit csinaljak vele.
Mar elöre felek az ovitol.
Ha nem vagyok ott, aki elterelje a figyelmet.
Fog szolni az ovonö neki, ha ezt csinalja?
 
 


Szasztok az én kislányomnál 9 honaposan vettük észre hogy a lábunkra ülve lökdösi magát.Kérdeztem a védőnőt és ő is azt mondta hogy a gyerek unatkozik és azért csinálja ilyenkor állitsuk fel énekeljünk vagy adjunk játékot a kezébe most 11 honapos és néha még csinálja remélem lassan elfelejti végre.

t.heni

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

Vissza: Gyermeknevelés

Jegyzetfüzet:

 

cron
XMi bántja a gyerek lelkét? - Teakiadó