Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Próba terület » Próba terület

Sziasztok! Kisfiam 9 hónapos és szinte még egy éjszakát sem aludtunk át. A legjobb teljesítménye eddig az egyszeri ébredés 4 körül de 3 hete 1 és 6 között szinte óránként felsír. Ha van ötletetek, tapasztalatatok ilyen témában, örömmel venném a segítséget! Üdv.

Irén,
ez csak a próbaterület. Több topic is van alvás témában, sokan küzdünk/küzdenek ezzel, keress rá.

-Afonya

Sziasztok!

Itt lehet jelentkezni Április 17.re szervezett babanetes talira.

Jelentkezem hármónk nevében! Kép
Anima, Mayday és Elvira
AnimaElvira

Jelentkezem!
Anyakati+férj+Dani+Sári+Véda. Férj nem biztosKép

jelentkezem 3-unk nevében Dork@,Panka,Otti(Oszy)

Fanni5 vagyok.
Mi is megyünk 3-an.

Beáta, Fanni, és a párom Laci
fanni5
Budapest

Akkor én is jelentkezemKép
Hajni+ három gráciaKép Viki, Mimi, Zorka
Férj---nem biztosKép)KépKép

Cseten fanny apukája vagy fanny anyukája a szervező. ha fent vannak Velük lehet még pontosítani:o)

Hajni

Sziasztok,

jelentkezem én, meg Levi és Gigi, bár Gigit nem bizti hogy viszem.

Gigóca

Zsuzskáék üzenik hogy Ők is jönnek, nem veszi be az írásukatKép
Szóval:
Zsuzska+ mazsi+ Bence+ Boti
Névtelen

Sziasztok!
Jelentkezenék én is:
csengő,Viki,férj. Kép

Sziasztok!

Mi is megyünk ha nem jön közbe semmi

Gabi1

Kép

Képwww.liegl.blogspot.com

csak annyit szeretnék még mondani-merthogy hajni felhivta a figyelmemet!-
hogy ugy történik hogy 10-1ig csak a mienk a játszo 90ezer forintért.vagyis minél többen vagyunk annál kevesebb jut családonként-pl 40 családnál már csak 2500,függetlenül a létszámtol!
utána meg addig maradunk amig akarunk csak beengednek másokat is.kérdéseket lehet feltenni a chaten vagy a neubergerg@axelero.hu-n!
fanny apukája

ja még azt is mondanám-bár már egyszer elmondtam csak vhogy nem került ide!Kép)-hogy pontosan mi is ez!
szoval kb 2 honapja kezdtünk el beszélni a chaten arrol hogy talizni kéne már!és anitawal-aki közben kiszállt-kezdtük el szervezni az egészet.
megnéztük a mega játszoházát és tetszett nekünk.elég nagy hely van tizsta és lehet szoptatni is.szoval szeretettel várunk mindenkit a soroksári ut 160 alatt a játszoház részben április 17én 10 orakor.jöhettek késöbb is!csak gyertek minél többen!Kép)
fanny apukája

Sziasztok!

Valszeg mi is 4-en.

cory

cory + Liza 2006.03.11. + Zsoma 2003.08.31. + Balu 2001.09.12.
cory
Budapest

Sziasztok!Én is jelentkeznék a fiammal,férjemet nem igérem.Örülök ennek a talinak!!!!Bogdánné Marton Kriszta és fia,Beni

Evelyn és fia Bálint kettecskén menne...kicsit messze van a cím nekünk, de majdcsak megtaláljuk!!! Majd térképen kinézem:-)))
Névtelen

Mi lecsökkentünk kettőre valszeg, de még mindig megyünk. Jó lenne valahogy a helyen szervezni, mert így elég soknak tünik, nem leszünk elegen ehhez a 2500 Ft/család díjhoz. Kép
AnimaElvira

Mackósajt, Kismackó és Mackó jelentkeznek.

Sziasztok!
fannyapu!!
Jó lenne ha erre járnál, és beírnád hogy hol is leszünk akkor pontosan, hova készüljünk...
köcccciKépKép
Hajni

A tali elmarad.
Névtelen

sziasztok!
aki még nem tudná a kevés jelentkezö miatt lemondtam a talit.sajnálom és elnézést mindenkitöl de a beharangozott 40 családbol látjátok hányan mondtak végül igent.ez van.bocsiKép
fanny apukája

Szakirodalom:

Anette Kast-Zahn - Dr Hartmut Morgenroth:
Minden gyerek megtanul aludni!
Az alvási zavarok elkerülése és megoldása csecsemőkortól iskoláskorig

Szépnap Könyvek
2.290 Ft

Szia Fanny apukája!!

Emlékszel még rám? Tudod a chatról és a honfoglalóról. Mi újság veled? Gyerekek jól vannak?

Zsua

aaaaaaaaaaaaaaa

qqqqqqqqqqqqqq

asasasas
Admin

zzzzzzzzz

Ez egy próba.

qqqqqqq

kkkkkkkkkkkkkkkkkkk

kkkkkkkkkkk

mmmmmmmm

aaaaa

qqqqqqqq

o:-)
Névtelen

::-o
Névtelen

próba
Névtelen

qqqqqqqq

Kép
Névtelen

vwnmbwmnqnwvb

KépKép

próba

ez piros

Kép

(red)piros

Sziasztok!
Jó lenne ha ehhez a betegséghez többen hozzászólnátok! Már 7 éve szenvedek tőle!

:-D
;-)
;->
:-(
:-
8-0

p
Névtelen

Próbálkozom.
ila

próba

PRÓBA