Új privát üzeneted érkezett!

A gyermekeimnek már sajnos mindkét nagypapája rég meghalt. Apukám annyira imádná õket, de sajnos nem érhette meg az unokái születését. Sokkal több a nagymama a játszótereken is. Ti mit gondoltok errõl?
Kató
 


Az én szüleim elváltak. Jobb is hogy nincs a közelemben az apám. Apósom meg most éli ki azt amit fiatalon nem. És szabályosan nem tud mit kezdeni az unokával. Van viszont cserébe négy dédink, akik jól is vannak. És szerencsére betöltik ezt az ûrt. Nekem szerencsém volt, mert rengeteget voltam a nagyszüleimmel. És az kell, az jó. Remélem apósomnak hamar benõ a feje lágya. Akkor jókis nagypapa lesz, bár nagyon fiatal. Kép Most 48 éves. Gyerek meg pár hét és egy éves.

 
 


Sziasztok!

Életemben elõször ma hagytam egyedül a 17 hónapos és a 4 éves lányaimmal az apukámat. Muszáj volt elmennem 3 órára, de nagyon ideges voltam, hoyg mi lehet itthon. Ráadásul mindezt alvásidõben. Mikor hazaértem, igazi csendélet fogadott, bár csendesnek éppen nem nevezném :-)
Nagypapa ült a földön, kicsi az ölében, nagy szemben. Kockákból tornyot építettek, és azon versenyeztek, hogy mikor ledõl, kié szól nagyobbat.
Kiderült, hogy egyik gyerek sem aludt, viszont mindkettõ kakilt, és az én apukám ezt is megoldotta (egy peluscsere+ egy asszisztálás a WC-n)
Úgyhogy akárki akármit is mond, visszanyertem bizalmamat a nagypapákban :-)

Anyuci
Anyuci
 

 
 

Sziasztok!

Nálunk a nagypapa az igazi bébiszitter. Úgy kezel 2+1 unokát, hogy ihaj: percek alatt kivakarja a gyerkõcöt a legnagyobb kakiból, reggelit/ebédet/vacsorát készít, etet, öltöztet a sétához és közben néha rendet is rak. A gyerekek imádják, és van néhány speciális trükkje arra vonatkozóan, hogy hogyan nyugtassa le az éppen nyafogó gyerkõcöt (pilota keksz, stb). A testvérem is és én is azért tudunk visszamenni dolgozni, mert ilyen remek nagyi van. Persze nagymama is sokat segít csak Õ most kicsit beteges (ezzel tartoztam neki).
 
 

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

Vissza: Házasság, család

Jegyzetfüzet:

 

cron
XMi bántja a gyerek lelkét? - Teakiadó