Új privát üzeneted érkezett!

Olyan tragikus sorsúak számára szeretnék klubbot létrehozni, akik fiatalon veszítették el Társukat, balesetben, betegségben. Én 1.5 éve vesztettem el Szerelmemet tragikus hirtelenséggel, egyedül maradtam kisfiammal. Feldolgozni a feldolgozhatatlant, új életet kialakítani iszonyú nehéz. Hogy mit érez az ember ilyenkor, igyzán csak az érti, aki szintén ezen megy keresztül. Talán segíthetünk egymásnak, hisz az értő hallgatóságnál, támogatásnál jobb gyógyír sajnos nincs. És bár szeretteinket senki nem hozza vissza, miértjeinkre nem kapunk választ, egymást hallgatni mi soha nem unnánk meg, és a hasonló kérdésekre, problémákra együtt talán valamiféle válszt találhatunk.

Őzike
Kép
Kép
 


Mivel üzenetem sajnos így nem jut el az érintettekhez (persze túl sokan nem is lehetünk, ami szerencse), szeretném kérni azokat akik ezt olvasták, hogy ha van a környzetükben érintett ember, szóljon neki, ha van rá lehetősége. Ha nem így nyílvánosan, akkor a következő email címre írhat bárki: ccooper@freemail. hu
Köszönöm

Őzike
Kép
Kép
 


Kedves Õzike31,

Sajnos csak most vettem észre ezt a topikot. Én is sorstárs vagyok, bár velem már viszonylag régen történt a tragédia. Azóta már sikerült új életet is kialakítanom, bár valóban iszonyú nehéz volt.

Szóval, ha még aktuális, várom válaszodat a mail-emre.

Anna
 

 
 
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

Vissza: Házasság, család

Jegyzetfüzet:

 

XMi bántja a gyerek lelkét? - Teakiadó