Új privát üzeneted érkezett!

Miért van az,hogy sok anyuka ugy ad nyomatékot ha valami rossz fát tesz a tűzre a gyerek akkor megharapja!minap voltam fennt egy barátnőmnél és hát van egy nagyon rosszcsont gyereke de szerintem tündériKépa kisfia széttépett egy könyvet és a barátnőm beleharapott a karjaba,persze nem teljes erőböl de azért szép kis kerek harapásnyom éktelenkedett a kicsi karján!én csak néztem,teljesen lefagytam!nekem még nincs gyerekem de én biztos nem harapnám meg!jo,egy kicsit azért lehet de nem ilyen durván mint ahogy a barátném!mi a véleményetek?ha ti is láttatok vagy hallotatok hasonló dolgot irjátok le!Üdv:Moncsi
 
 


Szia!

Én csak játékból szoktam megharapni a lánykámat és csak picit hogy ne okozzak fájdalmat neki de már fegyelmezem magamat, mert nem szeretném ha fegyverként használná kesőbb. Ezért fegyelmezési eszközként marhaságnak tartom, nem sokban különbözik más fizikai retorzioktól.

Viszont ha már itt tartunk érdekes dolgot figyeltem meg a minap. Egy gyerkőc beverte a fejét a játszótéren picit a korlátba. Elkezdett sírni mire anyuka megkérdezte: Megdádáztad a korlátot? válasz: Nem. Anyuka: Akkor gyere és dádázzuk meg együtt!

Én meg csak ott álltam és nem értettem teljesen, hogy ennek mi az értelme. A gyerkőc még 2 éves sem volt. Persze ne engedje magát a gyerek bántani és lehetőleg ha idősebb korában inzultus éri képes legyen magát megvédeni, vagy visszaütni. No de ennyi idősen egy élettelen dologgal?????

Nem tudom. Nem értem. Mondjuk mások meg mást nem értenek (talán) velünk kapcsolatban, de gondoltam megosztom ezt veletek.

Lilka
 
 

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

Vissza: Házasság, család

Jegyzetfüzet:

 

XMi bántja a gyerek lelkét? - Teakiadó