Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Most először írok erre az oldalra. A segítségeteket, tapasztalataitokat, tanácsaitokat szeretném kérni.
A történetem röviden:
2 hónappal ezelőtt elhagyott a férjem. 8 hónapos a kisbabám. Azt sem tudtam, hová kapkodjak. Az indok: nem szeret már sem engem, sem a babánkat.
Most itt állok GYES-en, férj és család nélkül. Azt hiszem, mivel jelenleg nincs az egyszál drága barátnőmön senki, akivel egy kicsit kimozdulhatnék,(a babával is) új társaságot kellene kialakíanom magamnak. Igen ám...de hogyan?
GYES-en ez nem könnyű. Olvastam, hogy többek is jártak így. Sőt...nekem legalább az megadatott, hogy a terhességem alatt, és még utána is 6 hónapig volt apukája a gyermekemnek. Kérlek titeket...Ez tűnik az egyetlen megoldásnak arra, hogy túléljem az életem. Ti hogyan szereztek barátokat? Hogyan tudja az ember újra, immár kettesben a gyerekével felépíteni az életét? Tudom, hogy az interneten lehet csevegni, de vágyom arra, hogy kimozduljak otthonról. Valamelyik topikban olvastam, hogy vannak klubok is. Előre is köszönöm mindenki válaszát.
 


SZia Móni!
NAgyon megrendített ami veled történt. Én családban élek (szerencsére), de új barátokat én is szereztem gyerekekkel. Nem tudom hol laksz, Budapesten érdemes keresned egy jó játszóteret, ahol szimpatikus gyerekek és anyukák vannak. Érdemes egy kicsit messzebb is kalandozni, hátha így találsz megfelelő teret. Itt könnyen lehet találkozni, beszélgetni és ha szerencsés vagy igazi barátokat is találhatsz.
Vidéken kicsit nehezebb lehet. A barátnőm kis faluban él, és nekilátott baba-mama klubot szervezni. Az iskolában szerzett egy termet, kitett hirdetéseket, szólt mindenkinek és lassan beindult a dolog.
Szerintem naygon jó, hogy nem ada fel és újra építed az életed! Drukkolok neked!
Zsuzsa
 
 


Móni!

mi pl itt a neten szoktunk talizni is, nem csak csvegni. és kialakulnak barátságok is. Mondjuk főleg Petsen szoktunk talizni. szerintem gyere a gyermekek topicon belül a 2002 . ápr 30-2003. máj topicba, pont közénk illesz a babád kora szerint. Vagy friss babákba. És gyere el a talikra. Mondjuk ha vidéki vagy nincs ötletem, ott tez nehezebb. Bár játszótér ott is van, én pl oda is szoktam járni, vagy pl nálunk a bölcsiben is van játszó csoport, érdeklődj utána. És vannak baba-mama klubbok is, kismamm újságban vannak pl címek. vagy van ilyesmi hogy baba-mama torna.

manó

KépKép
KépKép alt="Lilypie Fourth Birthday tickers" />
 
 

 
 

Moni!!! Jarsz még ide??? Régen nem irt mar senki...Mi lett Veled??? Talaltal uj baratokat, uj szerelmet???Kép
Sziasztok Lanyok!
Nem egyszerü baratokat talalni, föleg, ha az ember nem is nagyon mozdul ki otthonrol...Kép Megirna nekem valaki, hogyan kell pld a chat-et hasznalni??? Ha beirom a regisztralt nevem belépéskor, azt mondja nekem a gép, hogy ilyen név mar létezik. Persze. Az enyém...Kép
Vendég
 


Kukacz!
Nem lehet, hogy rossz jelszót adtál meg?
Regisztráltad már ott magad? /Persze gondolom, ha azt irod hogy a te neved az, akkor igen, csak ../

Érdekel engem is, hogy mi történt Mónival!!
Vagy már annyi barátot talált, hogy nincs ideje netezni??KépKépKépKép!

Betti

KépKép
KépKép
 


Kukacz!

Úgy tudom, hogy ott külön kell regisztrálni. Vagy már megtetted, és úgy nem enged belépni?

Banyóci

KépKép
KépKép
 


Banyoci! Köszi! Nem tudtam!!! Megném majd ujra!

Kép
Vendég
 

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

Vissza: Házasság, család

Jegyzetfüzet:

 

XMi bántja a gyerek lelkét? - Teakiadó