Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!
Első gyermekünket várjuk, én 36 vagyok, férjem 35. Lakáslízing előtt állunk, és szocpolt szeretnénk igényelni önerőként. Tudna valaki tanácsot adni, hogy ez hogyan megy?... Mikor kapjuk meg leghamarabb, ha most benyújtjuk az igényt? Bármilyen infót szívesen vennék ezzel kapcsolatban! Akár személyes tapasztalatot, akár linkeket.
Előre is köszi szépen,

Kép
 
 


Szegény mamy!!!!!!!!!!!!!!!Nem válaszolt senki,remélem az eltelt 2 év alatt sikerült megoldani a lakáslízinget!Mi is szoc.pol. előtt állunk.Már tető alatt van a ház,voltunk a jegyzőnél aki adott egy igazolást,h.még nem vettük fel a szoc.polt.Mostanában megyünk az otp.-hez a papírokkal.Kiváncsi v.-ok,mennyi ideig húzzák majd a kifizetést! Ha jól tudom most adnak majd 1.5milliot (álljon a ház 60%.-a)a többit ,amikor viszed az apeh által igazolt számlákat. mamy!!Ha még feljársz ide írd meg légyszi ,hogy hogy mentek a dolgok! Borcsi5
Vendég
 


Szia borcsi5!

Érdeklődöm, hogy hogyan mentek a dolgok ?! Mi is kölcsön előtt állunk és fogalmam sincs hogyan mennek a dolgok :shock: ! Mennyi idő az elbírálás? Mikor utalják a pénzt? stb.

Remélem még jársz erre és válaszolsz :D !

Szép napot kívánok!
 
 

 
 

szia babzsák :wink:

Juliusig csináljátok,mert addig van szoc.pol.!!!!!!!!!!!
Nem tudom,hogy hozzáépítetek,vagy uj házat vesztek,vagy bővítetek esetleg padlástér!?

Mi az otp.-hez mentünk.Ne hagyd,hogy rád beszéljék ,hogy kölcsönnel együtt vegyétek ki!!Simán is kilehet venni.mi is így csináljuk!!!Bementünk és mondtuk ,hogy a szoc.polt szeretnénk igényelni.Ennyit!!!

A mi hekyzetünk:apósék telkére építünk,elég nagy a telek,de csak úgy engedéjezték,hogy összekell kötni a két épületet.Mi ezt 1 támfallal oldjuk meg,ami a tervező szerint 4-6 m lehet,és a telekkönyvön 2.lakásként kell szerepelnie.

-60%-ig állnia kellett a háznak,akkor a meglévő számlákkal lekellett menni at apeh-hoz,leigazolják,hogy eredeti -e,ott megmondják,mikor menjél vissza a számlákért.Ha szóltak,akkor a számlákkal elmész a bankodhoz és kapod érte a pénzt.Mi 2.3M vittünk számlát és csak 1 M kaptunk.
Amint lesz az 1 M számla,megint ezt végig csinálni.

FONTOS:Mindenről kérjél számlát,a tervezőtöl is,ügyvédtől is.Mi rácsesztünk,mert nem kértünk és hiány van a számlákból!!!!!!!4

Remélem segítettem,majd légyszi írd meg hol jártok,mi ujság :wink:
Vendég
 

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

Vissza: Házasság, család

Jegyzetfüzet:

 

cron
XMi bántja a gyerek lelkét? - Teakiadó