Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Fél éves kisfiammal jövő hét végén megyünk nyaralni. Hosszasan keresgéltem a neten mindenféle infó után, hogy hová érdemes menni, és mit kell feltétlenül magunkkal vinni.
Biztosan sokan vagyunk, akik hasonló cipőben járunk, és arra gondoltam miért ne könnyíthetnénk meg egymás dolgát azzal, hogy leírjuk az élményeinket. Ki merre járt...
Remélem élni fog ez a topic.

Kép
Kép
 


Aki a közeljövőben szeretne menni valamerre, itt van két link, ajánlom mindkettőt figyelmetekbe.

http://karadihotel.hu/

http://www.mamikertje.hu/szolgaltatasok.html

Kép
Kép
 


Mi idén Balatonalmádiban voltunk, egy családi háznál béreltük ki egy hétre a házuk felső szintjét (90 nm, két szoba, nappali, konyha, fürdő sarokkáddal, hűtő, tűzhely, mikro, minden, napi 8500 forint volt hármunknak). Nagyon szép udvar, csendes utcában, a strand kb. 10-15 perc séta. A háziak kedvesek, rendesek, vendégszeretőek, egy cuki tacskóval, aki kényszeres ásási mániában szenved, a lányom halálra rötyögte magát rajta.

Tavaly decemberben voltunk a Kolpingban egy hétig, na, az volt az abszolút csúcs. Egész héten ki sem tettük a lábunkat a hotelből, annyi mindent lehetett csinálni ott, még télvíz idején is. Amúgy meg nincs kocsink, így kicsit nehézkes lett volna bárhová eljutni onnan, de nem is éreztük hiányát. Na, oda elmennék szívesen bármikor.
dia
Budapest
 
 
 

 
 

Szia Dia!

Köszi, hogy megosztottad az élményt velünk. :)

Kép
Kép
 


Susy, nincs mit.:) Ha lenne több élményem, azt is megosztanám, kár, hogy nincs. De hátha jár majd erre olyan is, akinek akad még egyéb dolog a tarsolyában.

Amúgy itt van még egy rakás szálláshely:

http://www.babanet.hu/hol-mi/bababarat_szallas.php

Szép napot!
dia
Budapest
 
 
 

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

Vissza: Házasság, család

Jegyzetfüzet:

 

XMi bántja a gyerek lelkét? - Teakiadó