Új privát üzeneted érkezett!

Másfél éve beleszerettünk egymásba egy férfival. 1 évig kérlelt, hogy váljak el és éljünk együtt. Õ is otthagyott volna mindent értem. Nem tudtam elhagyni a férjem, mert emberként nagyon szeretem õt és nem tudtam volna ilyen fájdalmat okozni neki, mert õ nagyon szeret. Így maradtam. A szerelmem pár hete lezárta a kapcsolatunkat, kilépett, mert neki is nagyon rossz volt már, hogy nem vagyok teljesen az övé. Most nem tudom jól döntöttem-e. Ha a férjemre nézek tudom, hogy igen. De még mindig nagyon-nagyon szerelmes vagyok a másikba. Úgy szeretném, ha elmúlna. Rettenetes így élni, hogy talán elszalasztottam a NagyonNagyÕt. Vannak egyáltalán ilyen NagyÕk?
Babi
 


"Szerelem vagy csalad?"

Szia Babi,

Ahogy en tudom, a "szerelem" nem mas, mint hormon.(Tehat anyagi eredetu.) Nagyon jo erzeteket ad. Feltolt energiaval, optimistava tesz, stb... De erre az anyagi eredetu valamire, az amber 1,5-2 ev mulva "immunis" lesz. Es akkor kezdi el latni a tarsat "rozsaszin kod" nelkul. Es akkor latja meg a rossz tulajdonsagokat is. Es ha tisztaban van mar a rossz tulajdonsagokkal is, akkor kepes "helyesen" eldonteni, hogy tud-e ezekkel a rossz tulajdonsagokkal egyutt elni, vagy sem? (Szerintem ezert nem szabad amugy "szerelembol hazasodni".)
Es szerintem ezert nem lenne szabad most "szerelembol" ilyen dontest hoznod! Varj meg egy kicsit, es a kello idoben tudsz hozni egy "megfontoltabb, helyesebb dontest".

Arrol nem is beszelve, hogy valakinek azt igerted, hogy "joban, rosszban, egeszsegben, betegsegben...".

Ugyes legy, ZoliApu.
Névtelen
 


Babi,

szerintem ZoliApunak tökéletesen igaza van.

Hayimpapa

Hayim Apuka
 

 
 

Ha már együttélünk régóta valakivel, persze hogy nem érezzük hogy "szerelmesek" vagyunk, de én azt hiszem Te mégiscsak az vagy a férjedbe is különben elmentél volna a másikkal.

Hogy le tudd tesztelni, gondold el hogy megcsal a férjed. Ugye hogy nagyon fájna? és akkor aztán rájönnél hogy mennyire fontos neked, bár szerintem már most is rájöttél mert õt választottad.

A baj, hogy mindez egy harmadik mellett kellett hgy kiderüljön.


Ja és a kérdésedre a válasz: csalás vagy szerelem? Mindkettõ!!!!!!!
Névtelen
 


Köszönöm srácok! Pont ilyenekkel kábítom magamat én is minden nap. Mindennek amit leírtatok van értelme. Szemét hormonok. :-(((
Annyira szeretném a férjemet szeretni ilyen szerelemmel megint. De nem megy, mert mindig a másikon jár az eszem.
Babi
 


na hallod, számolj be a férjednek a kalandodról õ jól otthagy amit meg is érdemelnél, aztán majd észbekapnál!!!!
Névtelen
 


Babi, én megértelek! Piszok egy helyzet, nagyon nehéz a döntés!
Névtelen
 


Babi, én is megértelek. Voltam hasonló cipõben. Ez már jópár éve volt, azóta lehiggadtam. ÉS sokmindent másképp látok. Már egyáltalán nem vagyok biztos benne, hogy feladott volna mindent. Hisz miért nem tette meg akkor? Arra várt, hogy én tegyem elõször?
Tényleg a hormonok, az újdonság varázsa, a tiltott gyümölcs, az izgalom, a tetszenivágyás és önbizalomnövekedés, ezek miatt érzed, hogy Õ a nagy Õ. De ezek elmúlnak, ha legalizálod a kapcsolatod. S akkor ottmarad a "csupasz" ember. ÉS abból meg már megtaláltad az igazit, a férjed.
Névtelen
 


Babi:
még annyi: a szerelem nem bûn. Várjál, és ne csak a rózsaszín szemüvegedet használd, amikor más férfira nézel. Mindig lehet jobbat találni. De aki az egyik dologban jobb, az a másikban rosszabb. Lehet, hogy a másik udvariasabb, de mondjuk nem szereti a gyerekeket; vagy fordíva.
A férjed biztos, hogy sok dologban rosszabb, de az is biztos, hogy sok dologban jobb, mint a másik.

Üdv: Hayim Bácsi

Hayim Apuka
 

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

Vissza: Házasság, család

Jegyzetfüzet:

 

XMi bántja a gyerek lelkét? - Teakiadó