ez nagyon tetszik. Szerintem is inkább egy romos konyha mint egy löttyedt popsi

Torna közben Zsoltika mit csinál?
2005.12.14 17:30

2005.12.14 17:35
2005.12.14 17:35
Célom: most vagyok 164 cm, és kb.64-65 kiló, nyárra szeretném ezt lefaragni 56-57-re, de nem bánnám az 55 sem. 56-nál viszont még soha nem voltam kevesebb, legalábbis 15 éves korom óta.
Úgyhogy van azért mit dolgozni.
2005.12.14 20:26

2005.12.14 23:28
Miksa most aludt el (22.55), eccerűen nem tudom, honnan van ennyi energiája. Délután nem egészen 1,5 órát aludt. Este a papa vigyázott rá, amíg engem szurkáltak, tök jó rendet raktak a konyhában. (Gabi
) Csak azt nem értem, hogy velem Miksa mér nem olyan jó srác, hogy simán hagyjon pakolászni. Ilyenkor az ember azt hiszi, hogy én is ilyen simán meg tudom csinálni, pedig vele tök másmilyen, nekem mászik az asztalra, pultra, rángatja a mosogatógépet, rá akar ülni, ki-be pakol koszost és tisztát össze-vissza, és még sorolhatnám. Namindegy
Délután önszántamból a nagy autóval mentem, mert anyuéknál Szekszárdon már 5 cm hó volt 4 körül, és féltem, hogy ideér. A Lancián meg még nincs fönt a téli gumi. Halál nagy dugók voltak, na persze, délután 5-kor Budára a Margit hídon.... De hazaértem, és tök jó, hogy már nem kell többet menni
Azt mondta a csaj, hogy jó a stagnáló súly mensi mellett. És javasolta, hogy próbáljak meg diétát tartani, ha nem megyek még egy kúrára. Most nem megyek szerintem, elég volt ez nekem. Főleg a heti 3-szori mászkálás, nem is a diéta. Naszóval úgy egyek, hogy naponta csak egyszer lakjak jól, este 5 után meg már ne egyek.
És miután nem volt kellemes, nincs is lelkifurim
Mondjuk benzinköltséggel nekem ez sokkal több.
Én egyszer vettem az embernek névnapjára egy bérletet ( http://www.siam.hu/ ), valami 70 rugó volt. Össze-vissza hajtogatták szegényt, állítólag nagyon kemény masszázs. Halálfáradtan jött ki
De én már ennek is nagyon örülök. Mensiben csak azért nem vagyunk egyformák, mert nekem amíg szoptattam, egyáltalán nem jött meg. 1,5 év
Bátor pasi az urad, az biztos
Nekem különben elmondta az ember, mi a különbség a két tévé között, de nemtom én se
Mi most nem veszünk, meg nászútra se megyünk. Mindkettő olyan fél milla lenne, és inkább a terveinkre szánjuk. Pedig tök olcsó Madeirát találtam, 87 repcsivel, szállással, reggelivel, és szilveszteri felár sincs. Csak van még ugye a transzer meg a reptéri illeték, meg vagyunk hárman, meg enni is kell, meg inni, szóval alsó hangon is fél milla lenne. Jövőre. http://www.isramhungary.com/index.php
Szóval ez nem nagyon szúr és állítólag nem potyog. Eddig mindig gyökeresünk volt, hogy ne legyünk vandálok, de sose maradt meg. Biztos sz...rul csináltuk
Most mondtam az embernek, hogy vegyünk rendes vágottat, ezeket a fákat már úgyis kivágták, ha nem mi vesszük meg, megveszi más, ha meg senki, akkor megy a szemétbe. Nem miattunk vágták ki. Meg tavaly elég nehezen hoztam be egyedül a gyökeres 2 méteres ezüstfenyőt. Dolgozott, amikor díszítettem Miksa alvása alatt... 2005.12.15 09:05
2005.12.15 09:26

Szóval asszem megindult a dolog
Idén modjuk nem maradhat kint, mert Miksa megeszi az összeset. Tavaly találta ki, hogy ízlik neki nagyon, de szerencsére az utolsó előtti szemnél
2005.12.15 09:40

2005.12.15 09:54

2005.12.15 13:22
Délelőtt a játékkal majdnem színültig megpakolt járókából próbáltam kiselejtezni a cuccot, meg a 80-féle építőt szétszortírozni. Egy halom felmegy a szobájába, csak azokat akarom lent hagyni, amik tényleg érdekli mostanában. Például a betűs falapocskák. Hihetetlen, hogy az ékezetes magánhangzókon kívül minden betűt ismer Miksa. De simán, gondolkodás nélkül mondja őket.
És a hülye Béla macska imádott a tárolókosarában elbújni, neki kell csinálnom valami jó kis búvóhelyet. Muszáj, mert különben a kölkec ordítva kergeti. Nem is tudom, hogy leszünk kész. Ma ha minden igaz, lezavarjuk ma a nagybevásárlást, mert csütörtökön talán még nincsenek nagyon sokan, holnap meg a hétvégén viszont pokol lesz szerintem. Csajok, ti mit vesztek az embereteknek karácsonyra?
Arra járt, beugrott. Azért köszi
2005.12.15 14:49
) 
2005.12.15 15:19
Már 1 órája próbál elaludni. Ennek így nem sok értelme van
Szerintem mindjárt ki is veszem, csak akkor este fog hamar bedőlni, vagyis nem mehetek tornára
Mert hogy mostanában megint alszik délutánonként, sőt, tegnap 3 órát durmolt! Úgyhogy egy csomó mindent meg tudtam végül csinálni, + a torna is megvolt, több mint 1 órás callanetics-et nyomattam végig.
Én amúgy nem szoktam méregetni magam a mensi alatt, ezért nem is tudom, hogy mikor indul el lefelé a súly. Ált. a 7. napon, vagy inkább utána méredzkedek.
Ezen eddig mindenki kiakadt, akinek meséltem
De mi mindig mindent megadunk egymásnak, amit szeretnénk és tudunk, nem tartogatjuk az ajándékot Karácsonyra. Mindkettőnknek elege van abból, hogy ilyenkor mindenki csak vásárol, vásárol, vásárol... Nekünk az az ajándék, hogy együtt vagyunk, békében és nyugalomban
Persze Zsoltika kap meglepit, már van neki egy szuper híd a vonatjához és egy dvd-lemez (mese), és a szüleim is tutira hoznak egy halom játékot (klassz hintaló tutira érkezik), szóval lesz bőven újdonság. De ennyi elég is. Neki amúgy is a fa lesz a legjobb
Tavaly is nagyon élvezte, főleg a díszeket.
Az egyik zselés (nem norbis), azt imádom
Majd megeszegetem. A másik gesztenyés, ilyet még nem ettünk, a férjemnek szimpi volt
2005.12.15 15:32

2005.12.15 15:43
Bár én tulajdonképpen kaptam már ajándékot, sőt, az elkövetkező 10 évre is megkaptam
Mégpedig a tűzfolt-eltüntetésemet, mert az olyan méregdrága, hogy nagyon!
Pedig tényleg jó egy ezüst is, ha épp az tetszik
Hogy ezt miért nem lehet megérteni?
Bizti méregdrága, pedig annak örülnék.
Erre nem is gondoltam, hogy esetleg a gyerkőc hiányolja majd az ajándékokat. Na majd akkor kigondolunk valamit
2005.12.15 15:50
Mármint a tálcán
Kapott már minibárt is a hálóba, mondjuk azt szülinapra, nagyon jó, hogy van bent egy kis hűtő. Én kaptam már varrógépet, bőrtáskát, szopis párnát, Premaxx hordozót, és a tavalyi évre nem emlékszünk
Pedig megkérdeztem az embert is
Azt gyanítjuk, hogy megrendeltük a gyűrűket
És véletlenül nem kihúzhatót hoztak, és egy hónap múlva cserélték ki. 2005.12.15 15:54

2005.12.15 16:00
de közben csöngetett a szomszéd, hogy nincs-e egy felesleges adapterem, mert tönkrement az övé és nem tudja kirakni a karácsonyi díszeket az erkélyére.... Hát, sajnos,nincs - mondtam. Gondoltam, ezzel a téma lezárva és az ajtó bezárva, de nem!!!!! Bejött, és mostanáig "szórakoztatott". Õ egy 60 körüli nő, aki imád beszélni, be nem áll a szája.
A gyerekei már kirepültek,a férjével élnek ketteseben, de (állítása szerint)a férje napi 10 mondatnál nem beszél többet. (gondolom nem jut szóhoz
) Szóval néha átjön hozzám panaszkodni, én meg mosolyogva
meghallgatom. Hát mára megvolt a JÓCSELEKEDETEM.
Én nem szeretek napközben aludni, mert úgy érzem magam utána mint akit agyon ütöttek. 
(hülye a szöveg, a gyakorlatok meg max. egy olyan kismamának érnek valamit, aki utoljára az ált iskolai tornaórán mozgott)
Remélem olyan,amilyenre gondoltál. Majd tegyél fel képet! Szirom+Tápipi és a -6,8kg. oké?
lécci, lécci Téged még nem is láttalak.
Mit szólsz? 
2005.12.15 16:03

, ahogy ajánlottad.
Ha még valahol egy hét alatt ráakadok.Bár holnap megyek Pestre, de nem hiszem, hogy ilyen helyen járok. 
2005.12.15 16:17
2005.12.15 17:26

De jó!!! Gerlingenbem laktam én is 1 hetet. Az Eötvös gimibe jártam, német tag.-ra és másodikban csereüdültetés volt a gerlingeni testvérgimisekkel. Nagyon szép kisváros
akkor nem volt nyugodt,amikor ott voltunk... jó nagy ramazurit csaptunk. 
20! éve volt) 2005.12.15 17:44

De jó!!!! Gerlingenben laktam egy hétig. Az Eötvös gimibe jártam, német tag.-ra és a gerlingeni testvérgimiseknél laktunk csereüdültetés keretében. Nagyon szép kisváros, igaz akkor nem volt csendes, amikor ott jártunk
jó nagy ramazurit csaptunk!
mert ált. kétszer szoktam) Este jéghidegben,mert a veszett nagy spórolásban estére mindig lekapcsolják a melegvízet....
Meg is kérdezték többször, nálatok nem szokás reggelizni? Hát, gondoltam,így nem igazán
2005.12.15 22:38
Most beszéltem a lánnyal, aki a tornánkat tartja, szerinte a kick-box semmiképpen sem végezhető a terhesség alatt, a "sima" aerobic pedig esetleg light-osan. De amilyen ma is volt... Hát, nem merném bevállalni pocakosan, az biztos! Szóval kéne itthonra valami kazi, de ezek szerint lehet, hogy nem Rékás lesz
Végülis van még egy csomó féle, majd választok mást
Úgy olvastam valamelyik korábbi hsz-ból, hogy Te is szeretnél minél tovább szoptatni.
2 gyerekre mennyit kaptok most?
De a legutolsó állapotot még látom a képernyőn, ezért tudok írogatni
Most valami új ketyere villog itt nekem a gép mellett (router vagy mi), és ezt nem tudom kezelni. A réginél tudtam, hogy mit kell nyomni
Nálunk egyébként Zsoltika minden nap más és más játékot visz a kádba magával, persze csak a műanyagokat engedjuk. De már tele van a fürdőszoba polc, mert mindent odahord
Legjobb a vödör meg a lapát, azokkal rengeteg vizet tud Apára locsolni! Szegény csurom víz minden pancsi után
Mégpedig Szirákon, a kastélyszállóban. Szép volt, jó volt, és jó sok szúnyog is volt
De nagyon szép helyen voltunk, sokat kirándultunk, jókat kajáltunk. Aztán még Olaszországba mentünk el a nyáron, de az már inkább nyaralás volt, és nem nászút. Jövőre megint szeretnénk ellátogatni Szirákra, egy kis nosztalgiázásra
Elvileg anyósék bevállalják Zsoltikát
Jó éjt mindenkinek, 2005.12.16 08:23
(10 percig nézegettem) újra írtam, erre most látom, hogy mégis elment... nem értem. Nektek is csinált már ilyet a Babanet?
)

2005.12.16 08:37
takargatja, hintáztatja, magyaráz neki...Lehet, hogy már Ábel is vágyna gyerek társaságra
? 2005.12.16 08:44

)2005.12.16 09:20
megvetetik 
2005.12.16 09:24
2005.12.16 11:10

2005.12.16 13:30
2005.12.16 14:37
Pedig biztos megtudakolnám mi lett vele
Csak a sarat csinálja...A kutya meg a macska úgy néznek ki mint a malacok és szegények csodálkozva állnak a terasz ajtó előtt és nem értik, hogy miért nem jöhetnek be
2005.12.16 14:42
Az éjjel begyúrtam még a tésztát, miután Miksa lefeküdt, aztán reggel 7-kor keltett is. Visszaaltattam, és nekiugrottam. De még csak a fele kész, a házakat még össze kell rakni, és a díszítés is hátravan.
Úgyis a piros a nagy kedvenc. Most képre nincs időm, talán majd holnap.
De megnyugodtam tőle, hogy ha kell, tudok neki mit adni. Egyébként fixa ideám, hogy sokan nem tudják magukat átverekedni azon a nezebebb időszakon, és úgy értelmezik a dolgokat, hogy vége a szopinak, nem megy tovább. Nekem számtalanszor volt, hogy már muszáj volt egyik mellről a másikra rakosgatni a kölket, mert tényleg elfogyott. És kötéltáncnak éreztem, hogy mi van, ha még kér?
Ezért is kezdtem éjjel fejni. De miután akkoriban 2 óránként 1 órát szopizott Miksa, helyreállt végül az egyensúly. Aztán 1,5 éves koráig szopizott, és simán ment volna tovább is, csak úgy éreztem, hogy elég.
H aitt van anyu, ő még azonos játékkal is mást játszik vele, és az tök jó neki. De én is megpróbálok mindenfélét kitalálni. Mostanában olvasgatunk, meg a zenebölcsis mondókákat, énekeket mutogatjuk el, masszíroztatom vele a hátam meg a nyakam
, focizunk strandlabdával, a kisasztal a kapu, gyurmázunk, rajzolunk, tornázgatunk, törzsfordítás, karemelés, ilyen kis lükeségek, meg vannak ugye a tápipik, aztán a tésztámból mindig kap gyurmát, meg hagyom, hogy segítsen a háztartásban, próbálom bevonni. Mosógép, mosogatógép ki-bepakolása, porszívózás, ágyazás (ja, van párnacsata is
). Szoktunk még építőzni, betűzni, könyvekből autópályát építeni és legurítani rajta a kocsikat, meg pokrócból sátrat csinálni. Most nem jut eszemb több, de ránk is ránk férne néhány újdonság
2005.12.16 15:18
Mondjuk a gyurmás tápipik is csúcs jól néztek ki. Olyan jó, hogy ilyen kézügyességed van. Én ultrabéna vagyok sajnos az ilyenekhez
Eddig bebújtam a fotel mögé és minden féle dolgokkal hülyéskedtem, még a Barnabás is kacagott rajta. NADE karira a nagykerben vettem igazi bábszínházat, be lehet mögé kucorodni, van függöny és egy szép bohóc van az elejére festve. Vettem egy csomó bábot is. (róka, gólya, farkas, elefánt, krokodil, malacka, maci, brekusz, boszi) Úgy várom már, hogy kipróbáljuk
2005.12.16 16:31
2005.12.16 16:34
2005.12.16 16:42
2005.12.16 17:31

)lehet, hogy átragad rájuk is
2005.12.17 01:15
Majd teszek képet a mézesekről, szerintem szépek. Még a cukormáz és a ragasztás hátravan, de kisült mind a 8 tepsi vagy mennyi volt, aszittem sose lesz vége
Egyébként Miksa vígan ropogtatta, még a végén ízleni fog neki
Kicsit kemény, de frissen minden mézes az. Majd kiderül, megpuhul-e, még ezt a receptet sose csináltam. Elég törős a tészta, meg sokáig tartott összerakni, de szépnek találom az eredményt. Nem terült el, mint a nagyalföld, és már ez is valami.
10 kiló édesség, jézusom...
Mondjuk sok is vele 3 óra, de hát mi azért sokszor 2 napig is egyedül vagyunk normál esetben a kölkeccel Tegnapelőtt voltam különben az utolsó szurin, tegnap meg egyedül zavartam le a nagybevásárlást.
Van két kisbolt, meg a faluban egy CBA, és még 3 kisbolt
Ezenkívül mostanában még esküvői képem készült, de az szigorúan privátban mehet csak
2005.12.17 08:31

2 napig ki sem jövök a konyhából. Itt van Zoárd is, a párom 14 éves fia. Imádom mikor ennyien vagyunk
Hát ez igazán nem szép apától... de mint tudjuk; a férfiakból hiányzik az empátia készség
tőlük nem lehet elvárni semmit, mint pl. Igazán tudhatná, hogy milyen egész nap egyedül, csak a házimunka, gyerek stb.... HÁT NEM TUDJA!!! (csak ha a saját bőrén megtapasztalja) 

és ismered őket? 
Nagyon durva volt, de akkor itthon még kötelező volt a suliban az orosz és a szüleim előrelátóak akartak lenni. 2005.12.17 10:02
-7,8
Akartunk neki héjas diót, de ezen már nyekeregtem. Namost az nem volt, volt héjas mogyoró 1790 Ft-ért kilója, meg 990-ért mandula. Kicsit tettem neki zacsiba, akkor mondja a csaj a mérőkénél, hogy van ez a díszcsomagolt sokkal olcsóbban, 790 Ft-ért 75 dkg. Van benne mandula, mogyorú, dió (egyesével díszpecséttel lepecsételve
), meg kesudió. Elkapatott, mázlista mókusok
Apukám jön kedden, és hoz egy zsák diót Szekszárdról
. 2005.12.17 12:06
Biztos jobb lesz, ahogy jobban megismeritek egymást a kolléganőkkel. Alhol ennyi nő van összezárva, ott nem lehet könnyű... Viszont az nagyon nem tetszik nekem, amit a főnönknőről írtál, mármint hogy agyonidegesíti a kollégákat. Ugye csak túloztak ezzel a pszichiátriával? Vagy csak Téged ijesztgetnek, viszont az nem szép tőlük! (Enyhe kifejezés).
Dolgozzon majd jövőre, fog is eleget
Nekem is nagyon fájt a szopi az elején, hetekig csillagokat láttam minden mellretételnél. De mi sosem próbáltuk a bimbóvédőt. Én úgy érzem, annak idején az volt nálunk a baj, hogy a kórházban nem mutatták meg a helyes mellretételt. Csak elméletben tudtam, hogy a babának nagyon nagyra kell nyitnia a száját, hogy jól bekaphassa a bimbót, és akkor - állítólag - nem fáj a szopi. Na meg hogy 20 percnél többet ne szopizzon, mert felázik a bimbó. Na mi általában minimum félóráig cicztünk
De ahogy nagyobb lett, egyre könnyebb lett. Mindenesetre most elhatároztam, hogy ha megint szülök, utána mindenképp segítséget kérek - még a kórházban
Csak hogy már az elejétől a legjobban menjenek a dolgok!
Csak a levelezőnk megkergült, ha megnyitom, rögtön ömlenek a vírusok, de majd megkérem a párom, hogy csináljon valamit
Nálam erre azért is volt nagy szükség (és lesz is), mert többször volt mellgyulladásom
Remélem, mesél majd valamit arról a fiúról
Mi Karácsonykor (valszeg 27-én) utazunk Szentesre, és csak az új évben jövünk haza. De aztán bármikor! Nagyon szívesen mennénk!
Visszanéztem a fotóidat (az áprilisit), és tényleg nagyon szembetűnő a változás! Majd teszel fel friss képet is magadról? Jó ám priviben is
Az én férjem is folyton dolgozik, és este 7 előtt sosem ér haza
Így csak 7végén jutok hozzá a takarításhoz, de akkor annyi minden elintéznivalónk is van!
De úgy alakult, hogy most kell megvennünk. Remélem, nem lesz elviselhetetlen a tömeg, legfeljebb akkor hazajövünk. 2005.12.17 15:40