2006.04.19 08:26
Én még ilyeneket az életembe nem vetettem, úgyhogy el kellene olvasni a papírjukat, aztán aszerint járni el. Rézvirág van anyunak, azt tudom, hogy egynyári, de nem tudom, hogy lehet-e helybe vetni, vagy először jobb lenne kis edénykékbe. De utána is nézhetek valahol, legalábbis megpróbálom, jó?
Az uram először annak idején nem is hitt a fülének, amikor a Kika parkolóban hagytuk az autót és átugrottunk a Domusba is, mert a Kikában nem kaptunk valamit, én meg aggódtam, hogy ez így már nem fair, mármint otthagyni a kocsit, mert mi most nem is ott vásároltunk. Azt mondta, nem vagyok százas
2006.04.19 08:36
)

2006.04.19 08:43
)
2006.04.19 08:46

2006.04.19 08:52

2006.04.19 09:00

2006.04.19 09:01
Szerintem ennek is lesz két hét a szervizelése... Klassz. Még jó, hogy nemrég vettem egy pót-kocsit, ütögetne a guta, ha addig cipelhetném Adélkát mindenhová... 

2006.04.19 09:01

2006.04.19 09:06
, de el sem tudom képzelni, hogyan. Összeomlana...

2006.04.19 09:07

2006.04.19 09:10

2006.04.19 09:15

2006.04.19 09:24
)

2006.04.19 09:28
)

2006.04.19 12:31
Én dumálok, akinek csak egy van, mondjuk nem rajtam múlik.
2006.04.19 21:29
Én is elég álmos vagyok, az uram meg már el is aludt a meccsen.
Délután a Pólusban vásároltunk, lefeküdt a földre, elszakadt, levert egy halom ruhát egy boltban, a végén beígértem neki, hogy ráütök egyet a fenekére. Ordított végig a Pólus folyosóján, hogy "Mamaaa, ne üssél meg, ne üssél meg, kérleeeeek!!!" Alig volt ciki, mintha verném a gyereket.
Holnaptól tényleg visszaveszek. Képzeljétek, Miksa késsel vágta a húst, szerencsére nem volt éles. Még sosem hagytam neki, de most a papa mellett ült
Nem nagyon engedem a kések közelébe, nekünk elég jók vannak. Ez olyan éttermi, készletbe való volt. 
2006.04.19 21:59
Vacakul vagyok tegnap óta. Torokfájás, orrfújás ezerrel, és rossz közérzet
Most itt van nálunk a szentesi mama is, játszanak egy csomót, tudtam is egy kicsit pihenni napközben.
És ti is gyönyörűek vagytok, Ildi! Annyira szép ez a lányka! Te is csini vagy, hidd el! De azért a meztelen fotó ötletén jót nevettem
Nekem még sosem volt szemüvegem. Az én szememnek nem dioptriája van, hanem cilindere. Hmmm... Kérdeztem, hogy ez mit jelent, valami fénytörési hibát. Na mindegy, kiváncsi vagyok, hogy szokom majd meg. Na és persze egy halom pénzbe kerül a keret, lencse

2006.04.20 06:44
)

2006.04.20 07:30
Mondjuk csak 12 fok, de azért klassz.
Naa, ezt nagyon leegyszerűsítettem, majd egyszer átbeszéljük.
Én egyébként úgy emlékszem, az AFP nem éhgyomri. Csak akkor kell éhgyomorra menni az én védőnőm szerint, ha cukrot is néznek. Csak tuti ami biztos, mindig azt mondják, hogy menjen az ember éhgyomorra. Én a cukormérés után (nem a löttytől) lettem majdnem rosszul, mert hirtelen zuhant le a cukrom és remegni kezdtem. Épp kajálni mentünk, csak dugóba kerültünk. Onnéttól mindig volt nálam kaja.
Érdekes különben, hogy 6. osztályban kezdett romlani a szemem, és néhány év alatt -6,5 lett, de okát nem találták. Aztán talpmasszázzsal javítottak rajta -3,5-ig, azóta picit visszaesett, de ez így is minőségi különbség. Egyébként kb. 15 éve volt, 2-3 hónapig jártam és nagyon fájt, mielőtt megkérdi valaki
És pici dioptrián nem nagyon tudott a nő javítani.2006.04.20 10:35
A nagyok meg rám se bagóznak, rohannak előre, én meg ordítok utánuk. Lelkifröccs, bőgés... JAJJJ!

2006.04.20 13:10
, azután vittem a Nikit focira, rohanás haza kaját készíteni, ajándékokat elrejteni (kertbe gondoltam, de lógott az eső lába
) és 6-ra meg jött a család többi része is
Szép volt, jó volt
ez annak szól, hogy olyan szorgalamas, ő noszogat engem, hogy kérdezzem ki.
) jövünk haza
Egy húsvéti lapra írtam neki, egy pár gondolattal együtt és láttam, hogy annyira felderült az arca, amikor olvasta
Szóval,Rita, megértem az aggályaidat, nálam is hasonló a helyzet
de ez az anyasággal együtt jár, hogy meg kell osztanunk magunkat, ami néha nagyon nehéz... és nem lehet mindig tökéletes megfelelni mindegyiknek, de ezt el kell fogadnunk és fogadniuk...az a lényeg, hogy úgy összeségében egyformán kapjanak (belőlünk is)
állandóan fel kell pattognom, jó lenne már újra beszélgetni egy kicsit Veletek
Miksa milyen nagyfiúnak néz ki rajta
Örülök, hogy legalább a kerted egy kis szegletét megosztottad velünk
tényleg egy kicsit lent vagyok, de csak elfáradtam sztem, most nehezebben bírom az éjszakázást.

megnőtt a hajad
és a képen semmi +kiló nem látszik
de azért remélem nem lesz egy Barnabás méretű
de azért szereted? Szegény Oli, az esésekkel
Kamillával inhalálj, az csodát tesz
Gyógyulj meg mielőbb!
viszont ez azt jelenti, hogy nemsokára mész genetikai uh.-ra
izgi nagyon... nevekkel, hogy álltok? 2006.04.20 13:42
2006.04.20 14:21
Kisgatyázás egész jól ment, pisi egy csepp se ment be, mondjuk háromszor kimentünk a wc-re a délelőtt folyamán. Ebből kétszer pisilt is. De nem ő szólt, én kérdeztem mindig, hogy nem kell-e, és akkor nagy boldogan szaladt, hogy de kell
Nem értünk már ki a wc-re. Viszont nem keseredett el, ő húzta le, és boldogan mondta, hogy eltűnt, elment aludni. Azt hiszem, nem akartál ennyire részletes választ
A szomszéd terasza. Nyáron majd nem látszik, és szerencsére ők sosem járnak ki, nyugi van.
2006.04.20 14:24
Kisgatyázás egész jól ment, pisi egy csepp se ment be, mondjuk háromszor kimentünk a wc-re a délelőtt folyamán. Ebből kétszer pisilt is. De nem ő szólt, én kérdeztem mindig, hogy nem kell-e, és akkor nagy boldogan szaladt, hogy de kell
Nem értünk már ki a wc-re. Viszont nem keseredett el, ő húzta le, és boldogan mondta, hogy eltűnt, elment aludni. Azt hiszem, nem akartál ennyire részletes választ
A szomszéd terasza. Nyáron majd nem látszik, és szerencsére ők sosem járnak ki, nyugi van.
2006.04.20 14:51
Tényleg hármat szeretnél??? Ez igen!
Nagyon jó ötlet Niki ajándéka, én is érzem, hogy a külön programknak van a legnagyobb értéke.
, bár nagyon sokmindent kipróbáltunk, de hátha nektek szerencsétek lesz! Õszintén kívánom!

2006.04.20 20:31
és azonnal összepakoltam a gyerekeket és mentünk érte
(nem akartalak Titeket ezzel traktálni, de nem jött haza pár napja, sajnos ki tud lógni a kerítés alatt
az egészet végig kéne betonozni, hogy biztonságos legyen, de arra még nem futotta, így ő szépen "kiássa" magát, ha mehetnéke van...és most egy néni úgy gondolta, hogy jó lesz neki ez a kutyus és bent tartotta magánál, az egyik szomszédunk meg észrevette és hívott
... köszi, megjöttek a képek
nagyon is szép a kis kerted, nagyon szeretem az ilyen "elkerített" virág-szigeteket a kerten belül, bárcsak nálam is lenne már ilyen
de én nem tudok ilyet csinálni, tök béna vagyok
VISZONT:Pénteken jön a kertész
,mert ősszel nem tudta már befejezni a sziklakert beültetését és talán akkor nekem is lesznek színfoltok a kertben, a füvön kívül
Ti is terveztek valamit a kerttel, nem? esetleg érdekel?)
azután jöhet a hinta, meg a homokozó és már játszóra sem kell mennetek
csak ha elunjátok
Hány lakónak kell összedobni? Jó fejek? Van még gyerekes a házban? 
megpróbálom, hogy nem veszem ki és úgy simizem vagy vmi, eddig mindig kivettem és úgy próbáltam adni neki inni, de úgy valószínüleg erősebb a tejszag
és már nincs visszaút...
tegnap, annyira horkolt, mert előző éjjel végig dolgozot és ilyenkor az ember sokkal ájultabban alszik, hogy nem bírtam még annyira sem fölébreszteni, hogy pozíciót váltson
2006.04.20 21:44
Én szeretek vele molyolni, és bár biztos sok olyat is csinálok, amiről egy kertész tudja, hogy nem oksi, de nem bánom
Tanulópénz
Amit küldtem, az csak egy kis része a kertnek, van még a kocsibeálló oldala, tűzrakó, meg homokozó, meg egy rendberakandó oldalsó és egy félig rendberakandó hátsó rész. De ma megint semmit nem haladtunk ebben az esőben. Bár a növények meg biztosan örülnek neki
Az se biztos, hogy nem volt valami megtapadáskezdemény, csak ez a szemét influenza keresztbetett. Nekem nem nagyon szokott 4 nappal korábban megjönni, sőt. Vagy nemtom, ez miért volt. Bár ugye kiderítettem, hogy az ovuláció is előbb volt. Még nem mondtam, de azért is borultam annyira ki, mert pont kibontottam a tesztet, közben poénkodtam az urammal, hogy mit szólna ikrekhez, és akkor kimegyek a klotyóra és épp akkor...
Szóval ahol öntözés van (Mint nálunk is a fű miatt, meg itt ugye ingyen van az öntözővíz. A többi is, csak az megy az emésztőbe és szippantani kell, szóval az már mégsincs ingyen. Mi olyan hülék vagyunk, hogy nem eresztjük el, mint oly sokan, hanem acéltartályba megy és 2 hetente jött a Szippantós Pista), ott érdemes tavasszal a hagymásokat fölszedni. Én is föl fogom most, mert a régi hagymák nekem is vacakolnak.
2006.04.20 23:37
Az du. 2-től van, szóval eléggé kettévágja a napot. Kedden meg ált. iskolás nap lesz, igaz, délután, de akkor délelőtt mégsem mennék annyi sokat, hogy délutánra maradjon energiám
Szóval csütörtök? Már csak azért is, mert pénteken meg már óriási dugók tudnak lenni a városban (tapasztalat).
Ha nem, akkor az azt követő hét. Mit szóltok??? 

C-vitamint most rengeteg citrom formájában fogyasztok (nem magában persze), és jobban is vagyok már. Csak az orrom van bedugulva, ami gáz, mert nem érzem odakint az állítólagos jó illatokat... Pedig vannak állítólag
Ja, és lázam nem volt egyáltalán, szerencsére
Zsoltika továbbra sem beteg, ma egy igazi angyal volt, aludt is délután, én is vele, azért vagyok ilyen virgonc
Viszont Apának sajna fáj a torka
És hogy meglett a kutyátok
Örülök! Ez a húsvétolás nagyon tetszik, jó ötlet volt Nikinek a kettesben eltöltött nap. Alvás: szerintem a lányok mindent felsoroltak. Én is csak azt tudom írni, amit Rita: nálunk semmi sem jött be
Csak a szopi, és az jó sokáig, ugye 2 éves korig éjszaka is szoptattam Zsoltikát. Mi végül a földre költöztünk. Zsoltika ugyanis egy idő után a szopiba bealvást követően felébredt, amikor a kiságyába csempésztem. Így aztán a földön ágyaztunk meg, Zsoltika ott szopizott, majd bealudt. Én felkeltem, és a mi ágyunkban aludtam, éjszaka pedig simán melléfeküdtem ismét, és általában el is aludtam ott a földön
Zsoltika nagyon imádta ezt a helyét! Még körülmény, hogy mi egy szobában aludtunk, és alszunk ma is, így egy pillanat alatt mellette voltam, és már ment is a szopi.
Akkor majd joggal fájdogálhat minden
Nekem legalábbis az elején voltak alhasi fájdalmaim, de olvasgattam, hogy az normális, mert a petefészkek termelik a sárgatesthormont, stb... Naszóval drukkok mennek. Amúgy is érdemes elmenni dokihoz, nem? Én voltam a tervezett teherbeesés előtt - más kérdés, hogy akkor már megfogant a pici - vettek kenetet, mondjuk én a streptococcus miatt vagyok parás.
De mivel gyorsan végeztünk, volt időnk beülni egy kis hamburgerezésre a Burger king-be Apával
Ez a talpmasszázs nagyon jól hangzik, mármint hogy ennyire sokat javított a szemeden! Nem semmi! Nem is gondoltam, hogy ez lehetséges!
Ejnye, nem lenne ám könnyű! De végülis lehetséges
Egy kicsit tartottam tőle, hogy nekünk ikreink lesznek (bár nálunk nincs iker a családban), de nem
most egy kicsit elképzelhetetlen számomra, de - ahogy Szirom is - 3 gyerkőt én is nagyon szeretnék. Főleg ha ez a második is kisfiú, akkor mindenképp próbálkozunk, hátha lesz egy kislány is
Kétoldalú a dolog. Én úgy látom, hogy nagyon jó a nagycsalád, a testvérek, a közös játékok. Főleg most érzem, a férjemnek nincs testvére, nekem is csak egy öcsém van... Hogy alig van rokonunk, Zsoltikának nincs unokatestvére... Régen sokkal többen voltak a testvérek, és én úgy látom, a család összetartó ereje is nagyobb volt, maga a család jelentett jóval többet, mint ma. Pedig az akkori édesanyák is csak egy személyben tudtak teljesíteni, igaz ott volt a többgenerációs együttélés, több segítség... Én úgy érzem, hogy 4 gyerek mellett egy jó ideig nem tudnék visszamenni dolgozni, aztán meg marha nehéz elhelyezkedni
És hát igen, az életben való elindulás... Mert ugye fogalmunk sincs, mennyibe fog kerülni a mi gyerekeinknek mondjuk egy egyetem. Szerintem ahogy haladunk, nem lesz piskóta a taníttatás
Na meg kamaszkor, ilyen-olyan ruhák, sport, hobbik, persze hogy szeretnénk minden jót megadni a gyerekeinknek. De én, ha ránézek Zsoltikára, annyira boldog vagyok, hogy ő van, és annyira szeretnék még ilyen jól sikerült gyerekeket
Szóval nehéz kérdés ez, mert benned ott az érzés, az ösztön: hogy még szeretnél egy babát. És ugye a gyerekvállalást sem lehet ám örökké halogatni... Na és mi lenne, ha ikrek lennének nálatok is?
Vagyis még nincsenek
Szóval gondolkozunk, de még nem igazán állt össze a kép. Igazából Zsoltikával is csak azután kezdtünk gondolkodni, hogy megtudtuk: kisfiú. 

Na de most már húzok aludni, jó éjt mindenkinek!2006.04.21 06:38

)
)

2006.04.21 07:01

2006.04.21 08:34
Különben szerintetek ugyanúgy fog menni a kertben a pisilés állva, mint a wc-be, vagy hozzam be mindig? Egy kisfiúnak illik a bokorba pisilnie, nem?
Megírod priviben? Nem kértek azért még egy árajánlatot? Gyepszőnyeg sajnos náluk nem játszik a tűlevelek miatt, de öntözőt mi is szeretnénk. Az uram mindig meg akarja csinálni, de nem lesz rá ideje, úgy látom.
Küldtem is
2006.04.21 08:54
) 

) 
2006.04.21 09:12
Itthon ül a wc-n, de ha útközben vagyunk, simán pisil bárhol. De nem könnyű, hogy a nadrágja, cipője ne legyen pisis... Legjobb ha van nálatok mindig váltóruha meg popsitörlő (nekem is kellett már a kezemet törölni).
Most azon az állásponton vagyok, hogy ha az ovi és az óvónéni okés, akkor feliratkozunk várólistára, és csak jövőre kezdjük az ovit.
De csak ha Anikó megint vállalja, hogy elvisz minket
Vagy esetleg hétvégén? Akkor Apu is jöhetne, egyébként ő is kiváncsi ám Rátok
Ahogy Nektek jó, és amikor Nektek jó, oké?
Lehet, hogy még nem tudja teljesen szabályozni a dolgot? Ettől vajon nem fázhat fel?
Persze nem erőltetem, kap pelust és kész, de...
Szóval ezek ilyen kétségek bennem, van-e valami ötletetek?
Zsoltika meg itt áll mellettem, büdi pelusban
Adok rá gatyót, aztán mi is indulunk, olyan szép az idő! 2006.04.21 09:18
?
. Van nekem is ilyen
.
, közeli ismerősök közül egyiknek harmadikra, másiknak negyedikre lettek ikrei. Be voltam én is tojva Adélnál, most még jobban be leszek (ha lesz negyedik, ugye
)...
Két hét múlva esküvő! (Mármint a húgomé, és én még mindig 71 vagyok.....
)
! 

2006.04.21 13:38
, de lehet, hogy mi csütörtökön már nem érünk rá. Még nem egyeztettünk az emberrel, de mintha terve lenne, úgy rémlik.
Az tuti, hogy Miksa szaladt volna be a játszószobába, amikor meglátta, nagyon érdekelte a hely
Nálunk május 2. hetében lesz beiratkozás. Nyílt napnak nem sok értelme lenne, itt ez az egy ovi van. Ha máshová vinném, akkor érdemes lene körülnézni, de azt hiszem, nem akarom máshová vinni, mert csak bonyolítaná a helyzetet.
Aztán jött még egy lány később. Nagymama tesójának 2. szülésre lettek ikrei, de ők sajnos nem maradtak meg annak idején. Vannak unokatesóim is ikrek, ők is 2. szülésre jöttek, egy fiú-egy lány. Egy másik unokatesómnak szintén 2. szülésre lett egy kisfia meg egy kislánya. Szóval nem véletlenül aggódik az uram, csak nem meri mondani
Egyébként mindenki kétpetéjű.
Jobban vagy egy kicsit, jobb a kedved és az erőnléted?2006.04.21 14:02

| X EZT MÁR OLVASTAD? |
|
![]() |
|