Új privát üzeneted érkezett!

Kedves Virág,

Oké, itt vagyok. Tehát mostmár nincsenek itt, és a következő kérdésem van hozzád: remélem tudsz segíteni, mert hetek óta (persze szabadidőmhöz képest próbálom megtalálni a választ arra a kérdésre, hogy az asztrológia szerint a születési képlet hol és hogyan jelzi előre a babát?
Addig jutottam, hogy 5. ház, valamint Hold - Nap szög. Sajna nem tudom ezeket összekapcsolni. Hátha Te tudsz ebben a témában valamit mondani.

/Ez csak egy egyszerű kérdés nem szeretnélek sem megsérteni, sem vitákat provokálni - például a szabad akaratról./

Egyébként az telejsen szimpatikus, ahogy kiálltál amellett itt feljebb, és örülök, hogy nem Makrancos jött vissza - alapból tartok a már-már agresszívan elkötelzett emberektől.

Ha tudsz valamit nekem ebben segíteni, akkor kérlek válaszolj, ha nem, akkor lehet, hoyg én tudok neked valami hasznosat írni.
Ki tudja?

Üdv.
p.


Pitypalatty,

bár izgat, egyelőre az égvilágon semmit nem tudok az asztrológiáról. Link: www.asztromokus.hu vagy http://www.extra.hu/humanisztikus/fogado.htm . Azt gondolom, mindkét helyen tudnak válaszolni a kérdésedre, én az elsőt faggatnám először, ő lazábbnak tűnik, talán könnyebben kommunikál.

Virág
 


Sziasztok!

Virág: sajnos tévesek az információid, magának az egyháznak is legalább 8-10 főpapja/főpapnője van. Természetesen az egyházon kívül is tevékenykednek jó néhányan.

Üdv:
Lylia
http://lylia.uw.hu
 
 

 
 

Nagy szuksegem lenne az Aviva peteerest serkento tornagyakorlatok leirasara aki tud segitsen rajtam email cimem totheniko71@freemail.hu
 

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

Vissza: Mi, nõk!

Jegyzetfüzet:

 

cron