Új privát üzeneted érkezett!

Üdvözlet Minden Idelátogatónak!

Kérdést szeretnék intézni hozzátok:
Tud-e valaki ajánlani nekem olyan kis tréfákat, amit a legjobb barátném esküvőjének estéjén /június vége/, mondjuk az újasszonyi tánc közben el lehetne sütni. Gondolok itt olyanokra, mint pl. régebben az aprópénz sepertetés, slicc bevarrás stb. Ezek már annyira elcsépeltek, szeretnék valami eredetibbet.
Na, meg itt lesz még hamarabb a leánybúcsú. Itt is szeretnénk valami emlékezeteset alkotni a csajszinak, de igazán jó ötlet még nincs!
Várom az ötleteket! Üdv: Tünde
 
 


Szia!

Nekünk mostanában lesz az esküvőnk, és nagyon nem szeretném, ha a lagziban bárki hasonló tréfával meglepne. A legkomolyabban mondom. Jól gondoljátok át, hogy ő mit szólna valami olyanhoz, ami nincs benne az ő agyának forgatókönyvében, mert nem biztos, hogy jól sül el. Bár az is lehet, hogy igen, ti ismeritek a lányt.

szirom

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
 
 


Kedves Szirom!

Mi ezt megbeszéltük előre, vagyis Õ bízik bennem annyira, hogy semmi ízléstelenséget nem fogok Vele megcsináltatni.
Igazából úgy gondolom, ha jópofa dolog nem jut eszembe, akkor a "gagyit" én sem /meg Õ sem/ akarom!
De köszi a véleményt! Üdv: Tünde
 
 

 
 

Értem, így más, én úgy vettem ki, hogy meglepetésről van szó. Egyébként ajánlom a http://www.mennyegzo.hu fórumait, szerintem ott sok ötletet leírnak a lányok.

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
 
 


A meglepetés maga a tréfa! Itt falun ez majdhogynem elvárt dolog a barátoktól...
Köszi a címet, holnap át is tanulmányozom!Kép
Üdv: Tünde
 
 


Szia Szirom!

Nagyon jó ez az oldal, amit adtál!
Szinte mindenkinél uokat a tréfákat találtam, de nekem mind teccc! Még megbeszéljük a csajokkal, hogy mit válasszunk belőle! Itt már a bőség zavara lesz a gond....Kép
Köszi mégegyszer: Üdv: Tünde
 
 


Kedves Szirom!

Megvolt a lánybúcsú, s gondoltam megírom, hogy fergetegessen sikerült. A Te segítséged nélkül, persze, nem egészen ilyen lett volna....
A tanácsodat figyelembe véve úgy döntöttünk, hogy tényleg csak a lánybúcsúra összpontosítunk "tréfailag". A lakodalmat meg a vőfélyre bízzuk!
Köszi: Tünde
Ezzel be is lehetne zárni ezt a topicot!Kép
 
 


<a href="http://www.baby-gaga.com/"><img src="http://tickers.baby-gaga.com/t/lamlamsvi19950728_0_My+child+is+Mercedes.png" alt="baby" border="0" /></a>
Vendég
 


000
Vendég
 


:lol:
Vendég
 


:lol:
Vendég
 

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

Vissza: Mi, nõk!

Jegyzetfüzet: