Új privát üzeneted érkezett!

Nekem az a nagy problémám, hogy hiányzik felül két szemfogam. Sajnos így nőttek ki. És persze örököltem is. Borzasztó érzés, hogy másnak gyönyörű fogai vannak. Gondoltam, már arra, hogy fogyszabályzót csináltatok. Annyira nem vészes, de rikák felül a fogaim. Látszik, hogy hiányzik felül két fog. Szerencsére a többi megvan. Sajnos sokszor nem is merek önfeledten nevetni. Nehogy kicsúfoljanak.
Sziasztok
névtelen
 


Még nem érdeklődtél fogorvosoknál? Ma már olyan remek fogpótlásokat csinálnak! Persze nem egy olcsó mulatság, de valószínűleg utánajárás kérdése. Szerintem próbáld meg, mert a nevetést ne gátolja semmi!
nóra
 


Névtelen!

Menjél el egy fogorvoshoz, és olyan fogat csinál neked, hogy még te sem fogod észrevenni, hogy az nem eredeti. Külön godoskodást fog igényelni, de ennyit megér, az, hogy ne légy görcsös!Kép Tudakold meg, hogy mint, hogy lehet, és hogy mennyibe kerül. Egy telefon -nem több- és már tudod, hogy hányadán állsz, és még azt is megtudhatod, mennyit kell rászánnod. Hidd el, megérné. Azt is érdeklődd meg pl Sztk-ban, hogy egy ilyen beavatkozásra nincs e valami kedvezmény, vagy hány százalékban támogatja a tb, hiszen a szülés utáni megnyúlt hasbőr plasztikát is támogatja.

puszi
sasha

Kép
 
 

 
 

Sziasztok!
Nagyon köszönöm a jótanácsokat. Majd megpróbálkozom. Sajnos 2 gyerek mellett igen nehéz.
Sasha, írtad a megnyúlt hasbőr plasztikát, hogy lehetséges a támogatás. Sajnos a második gyerek után igencsak van hasam. Tavaly szültem augusztusban, de még mindig van hasam. Te tudsz erről a plasztikáról valami bővebb információt?
Köszi
Babo
 


Sziasztok!
Köszönöm a jótanácsokat, megfogadom.
Sasha, írtad a hasbőr plasztikát a szülés után, tudsz valami bővebb információt?
Nekem a második gyerek után igencsak maradt hasam.
Tavaly augusztusban szültem. Sajnos még eléggé látszik a hasam.
Köszi
Puszi
Névtelen
 

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

Vissza: Mi, nõk!

Jegyzetfüzet:

 

XMi bántja a gyerek lelkét? - Teakiadó