Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!
A segítségeteket szeretném kérni....
A három hónapos kislányomnak vettem hordozókendõt. Már a vásárlás elõtt nagyon izgultam, hogy hogyan tudom majd használni, ill. megtanulni a használatát. A nehezén már túl vagyok, a használati utasítóból csaksikerült rájönnöm a lényegre.
Mégis vannak vele olyan jellegû problémáim amikre a használati utasítóból nem kapok választ. Mindenképpen az lenne a jó megoldás, ha beszélhetnék olyan szülõkkel akik sikerrel használják ezt a kendõt. Sajnos én vidéki vagyok ahol még csak nem is ismerik ezt az ottani kismamák.
Szóval ha valaki tudna nekem segíteni arra kérem írjon egy e-mail, nagyon megköszönném.

oranita@freemail.hu
Névtelen
 


Na mi van, senki sem hordoz?
Nagyon tudom ajánlani. Mi hat hónapig a babakocsit nem is használtuk, azután is csak a nyári meleg miatt. Még 13 hónaposan is elcipelem kislányomat, persze most már nem kell egész nap, mert tud ülni/járni.
Írjatok!!
Kati
 
 


Kati!

Mi annó vettünk egy komoly kengurut, mondván úgy könyebb a gyerekkel közlekedni, mint babakocsival. Egyszer 3 hónaposan kipróbáltam, és aztán soha! Arra a felismerésre jutottam, hogy sokkal könyebb a babát/gyereket kocsiban tolni, mint magunkon cipelni, pláne, ha jó húsban van. Kép

Titati
 
 

 
 

Titati!

Próbáltad a hordozókendőt? Egészen más, mint egy kenguru! Én 1 éve augusztusban az akkor 9.5kg-s fiamat próbáltam kenguruban vinni, de azt hittem, megszakadok, pedig csak a villamosig kellett vinni, utána ültem. Aztán 6 órát sétáltam vele úgy, hogy hordozókendőben volt rajtam.
Én csak ajánlani tudom a kendőt! Kép
Most a kisebbik fiamat szinte csak abban viszem, mert utálja a babakocsit.

cory

cory + Liza 2006.03.11. + Zsoma 2003.08.31. + Balu 2001.09.12.
cory
Budapest
 
 


Lányok, valaki nem tudná betenni ide a csúszócsomó-kötészet trükkjét? Nem találom a leírást, és én balga kibontottam!!!

sofka
 
 


Sofka,
nem kezeskedem érte, hogy a lap még ezen a címen van, de Liesel oldalán meg kell lennie: http://www.bababolt.com
Jamina
 
 


Kép
Liana
 


Köszi-köszi!!! Mehetünk az iskolai bazárba.

sofka
 
 


Cory!

Lehet, hogy a következő babánál ki fogom próbálni. Igaz az is, hogy amikor a kenguruval próbálkoztam, akkor még Érden laktunk, ahol 10 perc sétára voltak a boltok, meg az első buszmegálló is.

Titati
 
 


Sziasztok!

Már régóta birizgálja a tudatomat a hordozókendő. Mennyi idős kortól lehet a babákat ilyenekben hurcolni? A Távol-Keleten még mindig hatalmas kendőkben hordják a gyerkőcöket, a kengurut és a babakocsit hírből sem ismerik - mégis felnőnek - tehát rossz ötlet nem lehet.

Edit
 
 


Szia Edit!

A kisebbik fiam koraszülött, és azt javasolták, sokat hurcoljam kendőben, mert az hasonló érzés, mintha pocakban lenne. 12 naposan hoztuk haza, 6 hetesen már hurcoltem benne (akkortájtra voltam kiírva).

cory

cory + Liza 2006.03.11. + Zsoma 2003.08.31. + Balu 2001.09.12.
cory
Budapest
 
 


Cory!

Köszi a hozzászólást, ilyesmiben reménykedtem:-)

Edit
 
 


hát ez nem egy forgalmas topik, de ha netán idetéved vki, akkor rengeteg dolgot találhat hordozókendő témában a köv. helyen:
http://www.hordozokendo.lap.hu/index.html
http://www.babyzimmer.net/html/baby/tragen/wickelkreuztrage.php
Biobaba
 
 


Haho!

Ha valaki benez meg ide valaha, itt van egy link egy mas tipusu, sokkal konnyebben hasznalhato kendohoz.

http://www.nojo.com/

Iszonyu egyszeru felvenni, letenni benne az alvo babat anelkul, hogy felebredne, plusz diszkreten barhol lehet benne szoptatni. Kozteruleten is, mert a kendo eltakar teljesen.

A kisbabakat 2-3 hetes koruktol mar egesz nyugodtan lehet hordani bennuk, vagy akar korabban is, ha valaki mar a par napos babaval mozogni akar. Nem mindegyik baba szereti, ki kell probalni, akkor derul csak ki. Van, amelyik fraszt kap tole teljesen.
Valojaban iszonyu jo nekik, mert amugyis felhuzott labakkal, osszegombolyodve, magzatpozban vannak foleg az elso harom honapban. Ebben a kendoben ugyanez a pozicio megadatik nekik. Amikor megnonek, lehet ultetni is benne oket.

Mao-n kene ezt valakinek forgalmaznia szerintem....

Tovabba: elso harom honapban marhara nem tudjak a babak, mi miert van, mi a bajuk, stb. Ha sokat vannak az anyjuk mellett, sokkal konnyebb rajonni, milyen kommunikacios rendszert hasznalnak. Plusz sokkal kevesebbet sirnak - ha kendoben vannak, alig van szukseg sirasra. Aki latott mar 1 oran at uvolto csecsemot, az tudja, milyen faradt a sirastol. Ha nem hagyod sirni, inkabb novekedesre, meg tanulasra fordithatja az energiajat.

Kulonben a kenguru is kituno alkalmatossag, ebbol is tobbfele van. A legtobb valoban huzza az ember derekat, mert nem jol oszlik el hatul, a haton a suly. Ki kell probalni, mielott megveszi az ember.

Gaboca
 
 


Az életmód témában is van egy hordókendős topik, az most eléggé felfutott.

GyeZsu
 
 


Koszi, ugy latom, hemzseg ott az info.
Gaboca
 
 


Sziasztok!
Én egy 16 hónapos, 13 kilós "csöpp fiú" büszke mamája vagyok, és 3 hetes kora óta hordozókendővel visszük mindefelé! Nagyon sokat segített már ez a "rongydarab", mindenhol biztonsággal tudunk utazni, lehet általa-alatta szoptatni, és az én kis örökmozgó fiam itt, és csakis itt marad nyugton, mert vidáman szemlélődik. 4 hónapos kora óta kifelé fordítva hordozzuk, ami nagyon sokat jelentett az izomzatának, idegrendszerének egyaránt, ezenfelül meg babám boldog, hogy mindent lát, én meg azért, mert mindig, mindenhol meghitten tudunk utazni...
Nagyon szívesen segítek bárkinek bármilyen kérdése lenne a témában, főleg a lelkes "kezdőket" Kép várjuk szépszámmal! Kép)
/bodylady@citromail.hu/

Nagyon praktikus találmány a felfedező-kor idejére is, mert ha Vaczakom elfárad, csak elő kell kapni a táskából a kendőt, és máris mehetünk tovább, klasszisokkal kényelmesebben, mintha ugyanezt a súlyt kézben kellene vinnem, vagy babakocsistúl cipelnem!!!
A mellékelt képek kisfiam, és ezáltal a "hordozási tapasztalatunk" fejlődését mutatja, mottó: mindig és mindenhol KENDÕBEN!!! Kép
KépKépKépKép
 


Szia Bodylady!

Gyere át az Életmód/Hordozókendo topikba! Igaz, mostanában kicsit lelassult, de azért vagyunk néhányan Kép

Kati
 
 

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

Vissza: Mi, nõk!

Jegyzetfüzet:

 

cron