Új privát üzeneted érkezett!

Leszbikusok vannak köztetek???
Sapho
 


Igen, és az összes gyerekemet a barátnőm csináltaKép
Névtelen
 


Névtelen: Kép
Freud Papa szerint mindenki BI!!!
Kép
Vendég
 

 
 

hihihiKép
leszBOSZI
 


1 2gyerekes anya is lehet leszbi...
Sapho
 


Csendben megjegyzem, hogy így írják: Sappho...
 


Kivancsi: KépKép
Vendég
 


Most ezt miért kell? (Kukacz, Kiváncsi) Ennek a topiknak olyan rossz hangulata lett, már igy az elején. Biztos bennem van a hiba, de ha nem vagyok érintett nem irok bele. Vagy csak akkor, ha valami épitőt akarok irni. (mint most Kép)

Minden esetre el tudok olyan életet képzelni, hogy valaki egyszercsak, esetleg gyerek mellett, hogy ő tulképpen a nőket szereti. El tudom képzelni, hogy ez egy dráma esetleg annak a nőnek. Vagy nagy lelki teher, vagy nagyon nehéz megoldandó probléma. De semmi esetre sem egy gúnyolódni való helyzet.

Aztán nehogy megsértődjetek!
Zsunya

 
 


Zsunya,
én nem éreztem igaznak a topiknyitót, azért. Ha valaki őszinte, az sugárzik a soraiból.
Szerintem nem találsz más esetet itt a Babaneten, hogy bárkinek is kijavítottam volna a hibáját, ha nem kérte. (Pedig soxor báncsa...) Ez esetben azért tettem kivételt, mert beszólós topiknak érzem, pont úgy, mint az ominózus szép hosszú hajat, vagy a szöööörös vagyokot. Lehet, hogy tévedtem, akkor elnézést leszbi Sappho...de akkor is két p. És én ezt csak halkan hozzáfűztem, egyébként mindenki úgy él, és azt ír, amit akar. Ez azonban valakinek a neve, aki kicsit híresebb és tehetségesebb, mint névtelenségbe bújó alanyi szerzőnk. Annyit megérdemel hát, hogy egyszer legalább helyesen jelenjen meg a neve.
Ez magyarázat? Kép
Kíváncsi
 


Kíváncsi, még csendesebben jegyzem meg, hogy a magyar helyesírás szerint így írják: Szapphó, de latinosan is Sapphó (Ómega a vége ugyanis). Zsunya, bocsánat, de mint szakember, ezt nem hagyhattam ki. Most már tényleg jöjjenek az érdemi hozzászólók, bár szerintem egy ilyen topikindításra nehezen fognak reagálni az érintettek, nem? Sziasztok! Klára
 
 


Jaj, nem hiszem el. Nem a helyesirási kitétel ragadott hszra. Hanem úgy az egész.
A ki őszinte ki nem megint egy nehezen megitélhető egy mondatból. Volt itt már e témában nagyon heves gyilkolászás. Biztosan lehet erről jókat eszmecserélni. De ha csak beszélgetni szeretett volna valaki erről, és ezt ilyen esetlenül kezdi akkor sem ér igy lenyomni testületileg.

Nem a melegek védelmében, hanem a mindenki védelmében voltam megint sok. Kép

zsunya

 
 


Nahát, Klára, már megint igazad van!
Zsunya, biztosan neked is.
Bár én továbbra sem érzem, hogy testületileg lenyomtam volna az illetőt. Egy megjegyzést tettem, az összes többit más. És még abban az egyben is pontatlan voltam Kép.
Amúgy meg, ha pont ez a topik lenyomás okán kihalna, sebaj, javaslom Sapphónak és az összes többi, e téma iránt érdeklődőnek a "vágyom egy nő után" című másik topikot, isten bizony, oda be se teszem a lábam/kezem, egészen nyugodtam lehet beszélgetni! Kép Rajtam ne múljék! Kép
Kíváncsi
 


Na de tényleg nem cikizni akartalak titeket! Zsuny, Kíváncs, nehari! K.
 
 


Klára,
nincshari! Kép
És remélem, Zsunya se nehetel! Kép
Kíváncsi
 


neheztel...
 


Kép Én sosem. Most sem. Csak nem jövök sokszor naponta. Kép

Pusz

 
 


Zsunya, Klari, Kivancsi!
Bocccs, ha elvicceltem a dolgot...
Sappho pedig regisztralhatna!!!Ha komolyan akar dumcsizni...Kép
Amugy van 1 ismerösöm (volt iskolatarsam), akit a felesége 2 gyerek utan otthagyott 1 nö miatt... A gyerekeket vitte, a krapek azota is a padlooon. Iszik, meg ilyenek... Nem tudom, milyen lehet annak a 2 kicsinek 2 anyukaval élni???Kép Lehet, hogy nem olyan rossz, a mama fönövér valahol, a Baratnö pedig orvos... Az élet produkal néha furcsa dolgokat!!!Pusza.
Vendég
 


Kukacz: megvan a lehetősége, hogy ne regisztráljon. Használ egy nevet, nem névtelen! Nem kéne ezért az összes olyan topicot szétbombázni, ahova valaki így ír. Ez nem az első ilyen ma!
Ha meg szórakozni akar valaki, azt regisztráltan is megteheti! Nem ezen múlik!

cory + Liza 2006.03.11. + Zsoma 2003.08.31. + Balu 2001.09.12.
cory
Budapest
 
 


Lányok!
Ez szerintem nem olyan téma, ahol az ember regisztráltan ír. Ugyebár ezt bárki olvashatja...
Ha nekem lenne ilyen problémám, én sem a regisztrált nevemen írnék ide, hanem valami más néven.
Nem hiszem, hogy Kukacz e-mail-t szeretne írni Sappho-nak. Akkor meg minek a reg.? Neve van így is. Van hogy megszólítsuk.
Nem szerencsés, ha az ember környezete vagy ismerősei innen tudják meg, mi a szitu.
Vagy ezt te másképp gondolod, Kukacz?
Márti
T-Márti
 


Én is ezt írtam Kukacznak a lekurvázósban!
ELÉG MÁR? HALLOD???
Névtelen
 


Cory, na meg a Masik! Ok, OK, igazatok van. Hallani nem hallom. Viszont tudom, hogy nem érdemes ezt irkalnom... Amugy szerettem volna neki irni. Pont a fentebb emlitett ismerösömröl. Na, mind1. Engem csak az zavar, hogy sosem lehet tudni, mikor IGAZI 1 téma és mikor szorakozik valaki. De az is igaz, hogy regisztralva is lehet idétlenkedni!!! Marti, amugy a freemail-en ha regisztral valaki, senki sem fogja tudni, ki az illetö. Na, erröl ennyit!!!Kép
Vendég
 


Annyit emlegetitek negatív kontextusban a freemailt, hogy már kezdek aggódni. Én i sfreemailes címet használok a teljes levelezésemre, nem csak a babanetes regisztrációhoz. Igaz van vmi címem az internetes szolgáltatómtól is , de itt olyan idétlen verzióban alakították ki az asszonynevemből a címet, hogy nem is használom.
Zsuzsa
 
 


épp azért mindegy, hogy regisztrált-e. megválaszoltad magadnak mindkét ellenérvet.
névtelen
 


Kukac Kép mail ment! Kép S.
Sapho
 


Engem (legalábbis a vájkálós részemet Kép) nagyon érdekel, hogy hogyan, milyen lépésekben jut valaki arra a döntésre, hogy férjet hagyva a barátnőjével folytatja. Mik lehetnek azok a momentumok amik ebbe az irányba lögdösik? És vajon a férjének mit mond? Ez kiábrándulás e a férfiakból vagy beleábrándulás a nőkbe? Nehezebb e egy idegen nővel gyereket nevelni? Mit és hogyan mond a szüleinek barátoknak? Lehet e ezt ma már baráti/családi körben nyiltan élni?

Annyi minden eszembe jut erről. De most igyekszem visszafogni magam. Kép
Zsunya

 
 


Sappho, OK, este elolvasom, most mennem kell!!!Kép

Zsunya!Kép Nekem is sokminden az eszembe jut erröl, nagyon furcsa mindenesetre, hogy ITT, Svajcban szinte mindig a mamanak itélik a gyereket, ha növel él, ha qrva, ha iszik, ha drogos-csak akkor van nagy felhajtas, ha mar megtörtént 1 tragédia!!! Na, nem a leszbikusokra gondolok, inkabb a drogosokra...Kép(lökdösik???) A volt iskolatarsam, mint a Kramer kontra Kramer-ben mindent megtett, hogy nala lehessenek a kicsik...Kép De nem...
Vendég
 


Igen lökdösik. Nem hiszem, hogy könnyű út ez. És itt nem a tinikre és nagyon magányos szingli nőkre gondolok. Ezek számomra könnyebben érthetők. Egy borzalmassá vált kapcsolatból egy megértő barátnőhöz költözni is logikus. Csak azt a lépést nem látom mikor összebújik ezzel a barátnővel. Miért?

Kukacz, ez a te példád is a férfi oldala. Mi lehet a nőé?

Zsunya

 
 


Egyébként ez tényleg érdekes. Mondjuk addig már százszor is eljutottam jó barátnőim néhány napos társaságában, hogy mennyivel jobban elvagyunk együtt, mint ki-ki a hites/hitetlen urával, de az a része valahogy még csak szellőcske formájában sem érintett meg minket, hogy akkor együtt is hálhatnánk. Legfeljebb együtt aludtunk. Kép
Kíváncsi
 


Nekem volt egy leszbikus tanítványom. Ő azt mondta, hogy az apja elég durva ember volt, és ezért kiábrándult a férfiakból. Nem tudom mi lett a történet vége, mert a lány belém volt szerelmes, és amikor eljuttattam egy pszichológushoz, utána igyekeztem háttérbe vonulni - ez nem volt könnyű, mert az ofője voltam - ráadásul munkahelyet is váltottam. Mindenesetre az nyilvánvaló volt, hogy hosszas vajúdás után jutott erre, és nagyon-naygon nehéz volt neki.
Zsuzsa
 
 


A leszbikusságot pszichológus tudja kezelni?
Névtelen
 


Sziasztok!!!
Zsuzsa, nem lehetett könnyü eset...Kép Belém pedig az egyetemen volt szerelmes 1 tanarnöm, ha nem jartam be az orakra is a kedvence voltam, 1x beszéltem vele erröl, milyen kellemetlen ez igy nekem, megértett...50 körüli volt, én 23... Nagyon szerettem, mint tanart, de mint nöööt??? Fuj.Kép
Szerintem a leszbikussag nem kezelhetö, azaz a legtöbb esetben nem. Mint a homoszexualis ffiak, a nök is igy születnek...Kép Ennek a tanarnömnek SOHA nem volt ffiakkal kapcsolata, nökkel élt csak 1ütt... Tehat nem csalodott... Es még csak randa se volt... Csak allandoan depresszios...Kép
Sappho, ment a mail.Kép
Vendég
 


Névtelen! Nem a leszbikusságot kezelte. ennyire nem vagyok hü..e. de egy kamasz lánynak kell a segítség, akár abban, hogy el tudja magát így fogadni, akár, hogy végiggondolja, hogy az apja nem egyenlő minden férfivel. Ráadásul ha szuicid késztetései vannak, a szüleihez nem fordulhat, bennem bízott, de minden vele való foglalkozásom másról szólt volna. Szóval több szempont van, nem kell rögtön ellenségeket keresni.Kép
Zsuzsa
 
 


Zsuzsanak igaza van, a kislanynak el kell magat olyannak fogadnia, amilyen. Ehhez kell-kellett a psy!!!
A propos: ki latta a Frida cimü filmet???Kép
Csok!!!
Vendég
 


topikindító! merre jársz?
Névtelen
 


"
Meleg királyfik az iskolai könyvtárban


[MTI]
március 29. 9:21

Ha a mesebeli herceg egy hercegbe, és nem hercegnőbe szeret bele, akkor az e történetet tartalmazó könyvet a továbbiakban csak felnőttek kölcsönözhetik ki az iskolai könyvtárból - így döntött egy észak-karolinai iskola illetékes bizottsága.
A Király és Király (King and King) című könyvön az egyik kisiskolás szülei háborodtak fel, amikor alsó tagozatos lányuk hazavitte az olvasmányt. Pedig igazi mesét írt a holland Linda de Haan és Stern Nijland szerzőpáros. Az öreg király csak mondogatja fiának, hogy ő bezzeg már kétszer is megnősült ennyi idős korára. Bertie herceg el is indul, hogy megtalálja szíve hercegnőjét, de végül Lee hercegbe szeret bele, és a happy endet a két herceg csókkal pecsételi meg, miközben a rajzon összeérő ajkukat nagy, piros szív fedi el.

A Freeman általános iskola szülői bizottsága a panasz nyomán 8 szavazattal 3 ellenében úgy döntött, hogy a mesekönyvet nem távolítják el a könyvtárból, de a továbbiakban csak felnőttnek kölcsönzik ki. A bizottságban helyet foglaló egyik anyuka hangsúlyozta: a könyv a szeretet és a szerelem sokféle voltának elismeréséről és elfogadásáról szól.

A panaszt tevő szülők megelégedtek a döntéssel, de az iskola vezetése mindenesetre nyilatkozatban sietett leszögezni: amikor a könyvet megvette, nem tudta, hogy homoszexuálisokról szól. "

Vélemények?
 


Ha ez tényleg ízlésesen van tálalva, engem nem zavarna, ha a gyerkőceink velünk (!!!) elolvasnák.

Virág
Virág
 


Névtelen, aki a topikot indította valószínűleg nem a saját lelki bánatát akarta megértő környezetben feldolgozni, mert az nem így nézne ki. Hanem talán már nagyon unta, hogy mióta a névtelenek hsz. lehetősége némileg lecsökkent Kép, azóta nincsenek zaftos botrányok a Babaneten, hovatovább kezd unalmas lenni. Szóval elhatározta, hogy valami kényes témában nyit egy topikot, hátha lehet újra hergelni a népeket, vagy elkezdik a regisztráltak egymást hergelni. Vagyis a topiknyitó próbál provokálni. Elég nevetséges. És ezek után nyilván nem sok kedve van az embernek érdemben hozzászólni a témához.
A médiában is egyre perverzebb dolgokat teregettetnek ki az emberekkel, hogy a nézettség meglegyen.
Hát, aki ettől kezd nézni egy műsort, aki ilyen magasröptű témával provokálható, annak egészségére...

Szabó istvánné
adrienn
9100 Tèt Hunyadi ut
 
 
 


Na, most látom, a topiknyitás meg a névtelen hsz-k még a régebbi időszakban történtek. Akkor visszavonom a "lecsökkent" szót. Már megijedtem ugyanis, hogy maradt néhány topik, ahol még lehet, és ezt használta ki az illető. De eszerint nem maradt névteleneknek elérhető felület, szerencsére. Akkor talán nem lesz hirig meg provokálás. Hacsak nem az lesz majd, hogy névvel is egymásnak esik a nép. De talán nem... Mert hát ezügyben lehet nagyon eltérő véleményeket képviselni, és ugyi a véleménykülönbésgek tolerálása sokkal nehezebb, mint a homoszexuálisok tolerálása.

Szabó istvánné
adrienn
9100 Tèt Hunyadi ut
 
 
 

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

Vissza: Mi, nõk!

Jegyzetfüzet: