Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Arra szeretnélek kérni Titeket, hogy segítsetek nekem a szakdolgozatom elkészítésében ennek e kérdőívnek a kitöltésével. Olyan párokat kérdezek meg (gyermekes vagy gyermektelen, élettársi vagy házastársi kapcsolatban élőket), akiknek a férfi és nőtagja is szívesen válaszolna nekem a kérdésekre, tehát kérlek Titeket, hogy a párotoknak is küldjetek egy példányt, és kérjétek meg, hogy ő is töltse ki Tőletek függetlenül. Annyit azonban beszéljetek meg, hogy mi legyen a jelszavatok, és ezt a közös jelszót írjátok a sorszám helyébe, hogy tudjam majd, melyek az összetartozó kérdőívek, aztán visszaküldhetitek bármilyen titkos címről, ha nem akarjátok, hogy megtudjam, melyik kitől származik (bár én nem fogom ezt firtatni, legalább 200 kérdőív között,de hátha van, akit ez megnyugtat, és szívesebben válaszol így).

Elnézést kérek a kérdőív hosszúságáért, a kérdőív kitöltése egyenként 1 órát is igénybe vehet, de csak így tudok alapos lenni!


A kérdőívet ide sajnos nem tudtam feltölteni, így a karaszimarianna@gmail.com email-címre küldjetek légyszi egy "kérek kérdőívet" tárgyú üres emailt!

A megfelelő választ húzzátok alá, vagy hosszan x-eljétek ki.

Köszi:

Mariann
Kép
 
 

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

Vissza: Mi, nõk!

Jegyzetfüzet:

 

cron
XBabázz lazán! - Teakiadó