Új privát üzeneted érkezett!

sziasztok!

Párommal 2 éve vagyunk együtt.van egy kisfiunk,és nemrég költöztünk el anyuméktól.mióta elköltöztünk azóta minden megváltozott kettőnk között.már örülök ha heti egyszer együtt vagyunk.a gyerekkel sem foglalkozik annyit amennyit kéne.és elvárja hogy minden nap csilli villi rend legyen és meleg kaja legyen az asztalon mire haza jön.hát nemtudom ki hogy van vele de ezt egy 9 hónapos gyerekkel nehéz kivitelezni.az utóbbi időben már anyuméknál voltam egyfolytában.alig láttuk egymást.és egyszer nem hivott fel hogy menjünk haza mert hiányzunk neki.régen mindig eggyüt fürödtünk,mostmeg hacsak bemegyek valamiért a fürdőbe mikor fürdik már felháborodik.eténként 3szor 4 szer lemegy a boltba.de ha azt mondom hogy inkább megyek én akkor minek csavargok csak nem pasizni megyek?a válasza,és elmegy.a bolt olyan 10 perc,ő ált 30-40 percet lenn van.midig azt mondja sokan voltak.
tegnap azt mondta jobb lene ha szétt költöznénk mert igy semmi értelme a lakást fizetni.az nem tetszik neki hogy anyuméknál vagyunk.de hát mit csináljak otthon.ha otthon van akkor a gép előtt ül vagy alszik.de amúgy alig van otthon.állandóan tulórázik.vagy lehet hogy nem a melóhelyén van??mostanában ezen agyalok.mivan ha megcsal,már nem szeret csak azt akarja hogy én mondjam ki hogy vége,és ezértt köt mindig belém.

na nagyon kusza lett de remélem azért ki lehet bogozni.
 
 


Kiki, nem az én dolgom, de sztem csal a férjed.
(Nálunk sem minden a régi, épp nyavalygós topikot kerestem.)
Tudom, hogy ez nagyon gáz (egy időben én is ezt hittem és nagyon szenvedtem) de nem árt, ha esetleg ezt is számításba veszed. Ne csinálj jelenetet, rögtön tagadni fog. Tudom, hogy nehéz neked nagyon, egy pici gyerekkel, erőd már semmi, de akkor is légy erős. Próbálj meg tiszta fejjel gondolkodni. Menj egyszer utána, mikor olyan soká a boltban van...(azaz én akkor már utánaosonnék, mikor elindult) vagy ha boltban volt, utána éjjel nézd meg a telkóját kivel beszélt utoljára....a legtöbb faszi a telkóval bukik le. Nézd meg az üzijeit, stb, de észre ne vegye!!! Ha rájön, hogy gyanakodsz, még rosszabb lesz. A picit valahogy biztos ott tudod hagyni tiz percre....(járókában, játszósarokban, ahol el van, de nem eshet baja). (nem lakik a közeledben riasztható barinő?)
Gondolkodj ki jöhet számításba mely közegben (munkaköri vagy nem a nő).
Szóval nem tudom, de nekem -kivülállóként- nagyon gyanús, nem akartam az ördögöt a falra festeni. Azért bízom bene, hogynem igy van.
Más kérdés, hogy hanem is igy van, elég szarul áll a széna. Régóta? Gondold végig, mikor volt, mikor utsónak jót nevettetek együtt? MIkor mindekttőtöknek felhötlen volt a szex? Amikor már valami nem, valahol ott romolhatott el. Mi volt az? Gondold át.
És ne támadj, csak rontasz a helyzeten, próbálj meg türelmes lenni, ha lassan jársz tovább érsz.
 


szia.

köszönom hogy írtál.

követni nem nagyon tudom mivel este megy le akkor pedig picúr már alszik.meg amúgy sem hagynám fenn egyedül.teló is jó ötlet lenne de sokszor cserélünk mivel az enyémen lehet zenét halgatni így mikor északás akkor az enyém van nála.ilyenkor persze végignézem az összes üzijét de eddig semmit nem találtam.éppen az a gond hogy mikor beszélni szeretnék vele hiába vagyok full nyugodt rögtön azzal jön hogy neki ennyi elég nem csal meg csak fáradt és nem szeretne erről beszélni.ha tovább nyuzom akkor pikk pakk felhuzza az agyát.melóhelyén nagyon sok csaj van de mindedjik az a kis beképzelt liba típus.párom ezeket ki nem álhatja.na meg ott van munkatársa akivel ketten vannak férfiak a csoportjukban.ő tuti leálítaná ha kikezdene valakivel és szólna nekem.ez bizti.szóval melóhely kilőve.szerintem interneten ismerkedik nőkkel.találtam pár ilyen dolgot az emailja i között.persze mind csak regisztálás volt de bármikor nyithatott másik email címet amiről én nem tudok.szóval elég reménytelen a helyzetem.apum is azz mondta hogy szerinte már nem szeret csak a gyerek miatt van velem.de a szex hiánya miatt én sokkal ingerültebb vagyok.és emiatt nagyon sokszor veszekszünk olyan dolgokon amin azelőtt csak nevettünk.
 
 

 
 

még annyit akartam írni hogy:

vele nem igazán lehet hülyéskedni.tehát olyan sem igazán volt mikor valamin jókat nevettünk.próbáltam párszor hülyülni vele de mindig veszekedés lett a vége.alapjában én egy nem normális ember vagyok.lételemem a hülyülés.és sokszor anyummal meg apummal az utcán hülyülök.més most is.menyünk az utcán anyummal és úgy csinálunk mintha hülyék lennénk.na ezt párommal nme lehet.ő még a kezem sem fogja meg.nyáron azért mert izzad a tenyere,télen azért mert fázik a keze.szóval mindig mindenre talál kifogást.sétálni sem sétál velünk mert ő unatkozik lenn.ha esetleg a gyerkőc anyuméknál alszik akkor is én TV zek ő meg gépezik.aztán este van egy gyors ungi bungi aztán megy vissza gépezni.az hogy odafeküdjön mellém eszébe se jut.pedig szokszor olyan jó lenne ha csak feküdnénk azt dumálnánk meg hülyülnénk.de asszem ez álom marad.
fontosabb neki anyuja mint én meg a kisfiunk.gondolj bele.első közös karácsony erre átthivja annyáékat meg mamájáékat.inkább velem veszik össze mint az annyával.aki duzzog 1 hétig aztán semmi baja.énmeg azóta is ezen rágódom.

na befejezem a panaszkodást.
 
 


Kedves Édesanyák, Édesapák!

Pszichológus, családkonzulens édesanya vagyok. Négy éves ikergyermekeim egyike súlyos fejlődési rendellenességgel született, az ő fokozott ápolása, gondozása miatt munkámat itthonról végzem. Így elmondhatom, hogy elméleti tudásomat ugyan az egyetemen szereztem, de ikergyerekeim és a betegséggel járó teendők sok mindenre megtanítottak a gyakorlatban.

Gyerekneveléssel, családi gondokkal, párkapcsolati nehézségekkel, személyes jellegű problémákkal küzdő személyek bizalommal keressenek fel egy e-mailben, segítek megtalálni a jó megoldást és kivitelezni azt. Akinek egy kis bátorításra, problémáinak megoldásában segítségre lenne szüksége, de a távolság miatt, vagy bármi más okból kifolyólag nem tud személyesen keresni fel egy szakembert, annak ideális megoldás lehet az e-mail-en át történő konzultáció (pszichotanacs@freemail.hu). Lásd még: www.pszichologia.mlap.hu

A www.pszichologia.multiply.com oldalon ingyen letölthető anyagok várják a kicsiket és a nagyokat egyaránt: babazenék, gyerekzene, kifestők, rajzfilmek (angol, magyar), oktatóprogramok, könyvek, zene minden kornak... A feltöltés folyamatos, érdemes többször benézni.

üdvözlettel, Nisreen
 
 

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

Vissza: Mi, nõk!

Jegyzetfüzet: