Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Mi, nõk! » Fáj a derekam, mit tegyek?

Két kisgyerek boldog anyukája most mégis boldogtalan, ugyanis makacs derékfájás kínozza. Kedves többi anyuka, tud esetleg valaki valamilyen alternatív megoldást, hogy hogyan szabadulhatnék meg ettől az undok dologtól? :roll:
bellanyu
Budapest III. kerület

Bármilyen melegítő hatású dolog jó lehet! Forró fürdő, bebugyolálás, melegített só, melegítős párna, tényleg bármi ami jó melegen tartja a fájós részt, érdemes kísérletezni :)
Jobbulást!!
ivettseres
Budapest V. kerület

Én csak megerősíteni tudom az előttem hozzászólót! :wink:

Amit én próbáltam, az a meleg só zokniban, valamint a melegítő deréköv, amit a gyógyszertárakban (és talán bioboltokban, de abban nem vagyok biztos) lehet kapni!

Mielőbbi jobbulást!
nusnus
Budapest XIII. kerület

Kedves Nusnus!
Szintén anyuka vagyok, szintén derékfájással küzdök!Mi a neve ennek a melegítő övnek, amit használtál? Mennyire vált be?
mamiblue2

Ja és még egy kérdés! Vény nélkül kapható vagy orvossal kell feliratni?
mamiblue2

(légy szíves, hagyd abba a kéretlen reklámozást, köszönöm)
zsuzska27
Aba

Köszönöm, közben végigjártam több oldalt is ezzel kapcsolatban, és hasznos tanácsokra leltem, de a legtöbben szintén a meleg jótékony hatását ajánlották... Úgyhogy most már az utcára is úgy megyek ki, mint egy michelin-baba. :D
bellanyu
Budapest III. kerület

Kriszta! A plasztikával együtt végeztek egészségügyi kaparást is? Véreztél a műtét után?

maliha3492
usa

Hozzászólás a topikhoz

Emotikonok
:D :) :( :o :shock: :? 8) :lol: :x :P :oops: :cry: :evil: :twisted: :roll: :wink: :!: :?: :idea: :arrow: :| :mrgreen:

Vissza: Mi, nõk!

X
EZT MÁR OLVASTAD?