Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Olyanok véleményét szeretném kikérni, akik hasonló problémával küzdenek, mint én.
MAGAS PROLAKTIN

2018 őszén kiderült, hogy kórosan magas a prolaktinom , 1014 volt. Ekkor kaptam rá a Bromocriptin nevezetű hormongyógyszert, amiből napi felet kellett bevennem. Majd pár hónap szedés után elkezdett emelkedni, ekkor az orvos a felet egészre módosította. Sajnos mintha elkezdett volna tőle hullani jobban a hajam és 1 hete lecsökkentettem újra egy félre.

December 3-án Dr. Kovács Péterhez megyek, aki a Kaáli Intézetben dolgozik, mert eddig Dr. Béres Lászlóhoz jártam. Nála kiderült a glutén-, és laktózérzékenységem, de mintha egy picit felszínes lenne, ezzel a prolaktinos dologgal kapcsolatban, hiszen a Bromocriptint a fogamzásgátló mellett szedette velem, amiről azt olvastam, hogy nem szabadna együtt szedni a kettőt.
Szeptemberben voltam a synlab-ban egy komplett vérvételen, ahol magas inzulint is diagnosztizáltak, amivel szintén nem kezdett semmit Béres László, csak annyit mondott, hogy a magas kortizol(stresszhormon) a hibás, DE táplálkozzak ugyanúgy, mint eddig.. szóval egyek magas szénhidrátú, gluténmentes ételeket. Ez a másik ok a magas prolaktin mellett, amiért orvost szeretnék váltani.

Szombaton voltam vérvételen és most is 509 lett a prolaktin értékem, ami szerintem még mindig magas.

Köszönöm a segítségeteket!


 
 

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

Vissza: Mi, nõk!

Jegyzetfüzet: