Új privát üzeneted érkezett!

Kedves Lányok-Asszonyok!


A harmadik terhességem után egyszerûen alig ment vissza a hasam: úgy nézek ki, mint valami 4-5 hónapos terhes. Nehezen tartom elképzelhetõnek, hogy pusztán tornával és nem-evéssel teljesen eltûnne ez a lógó zsíredény, így felkeltette az érdeklõdésemet a Nõk Lapjában látott hirdetés az UH-os zsírleoldásról. Van valakinek ilyen tapasztalata, vagy hallottatok róla esetleg?

Minden infót elõre is nagyon ksözönök: Ági
Névtelen
 


Hidd el, lemegy azoktól is. Ki kéne próbálni. Nézd be a laposhas topicba, sok érdekeset találsz, ami nem kerül sokba.
üdv
Zsomimama
zsomimama (zsomimama)
 


Köszi Zsomimama!

Már benéztem, valóban nagyon sok jó dolog van ott - de hogy tényleg hatnak-e ilyen zûrös esetben is, s ha igen mennyi idõ után?... azt csak a jóisten tudja.
Az UH-os leoldásról találtam a NLC oldalain is néhány véleményt, de elég vegyesek voltak, nem igazán lehet tudni, mit higgyen az ember. Hátha betéved még ide valaki, aki segíthet.
Egyébként te is "tapasztalatból" beszélsz? :o)))

Üdv : Ági
Névtelen
 

 
 

Hát sokminden múlik a Jóistenen, de ez igazából csak Rajtad.Nekem 3 gyerkõcöm van, és most sem vagyok már több, mint lánykoromban, sõt a bikinit is felvettem a nyáron. A hasfal erõssége, az izomzat fejlettségén múlik, ha naponta csak 100 hasgyakorlatot csinálsz meg reggel, vagy este, ez kb. 20 perc, is látványos az eredmény. Ha többször eszel keveset, akkor nem tágul a gyomor sem. Mozgás-étkezés-sok folyadék- kitartás. Csodaszerek nincsenek. A zsírleszívást is akkor csinálják, ha már csak annyi van feleslegben, ami végképp nem mozdul az eredményes diéták után, tehát a végsõ pont a szépülésben.
Zsomimama
zsomimama (zsomimama)
 


Az igen! És mikor szülted a legutolsót? Én most lesz egy éve - és az a "baj", hogy annyira sûrûn jött nálunk a gyermekáldás, hogy szerintem nem volt idõm közben regenerálódni egy kicsit sem. (a gyerkõceim 4,2 és 1 évesek)
Na jó, persze nem akarom én csakis erre fogni, tény, hogy jókat szeretünk enni és biztos számítanak az adottságok is.

Egyébként képzeld, én megkérdeztem az edzõt, ahová tornázgatni járok, és azt mondta, hogy jók-jók a hasizomgyakorlatok, de a zsírt igazán leolvasztani csak a zsírégetõ tornák- ill. mozgások fogják a testrõl. Vagy Te mást tapasztaltál? Neked magától olvadtak le a kilók, vagy tornáztál is keményen?

Üdv : Ági
Névtelen
 


Ági!

Én jártam egy helyre ahol csináltak ilyen UH-ás fogysztást is. Vettem egy 10 alkalmas bérletet de semmi nem látszótt
rajtam. Ott azt mondták, hogy aki kötött annak nehezen megy le. Volt aki már 3-4x is kifizette a bérletet. Nekik biztos
használt. Én biztos, hogy soha nem fogok mégegyszer kifizetni ennyit a semmiért. Szerintem a tornával és az egészséges táplálkozással éred el a legjobb eredményt.
Kinek a hirdetését olvastad? Kiváncsi vagyok, hogy vajon én náluk voltam.

Üdv, Kriszta
Kriszta
 


Szia Ági!
Nekem három fiam van, és bizony az idén tavasszal kaptam észbe, hogy a hasam nem ment le és már nincs mentség, két éves a kicsi. Szóval tavasszal kezdtem hasazni. Az enyém is jó nagy volt, mint ha terhes lettem volna még mindig, és még lógott is kicsit. Mostanra ugyan még nem teljesen lapos, de elég látványos az eredmény. Már tényleg csak pici poci, és az izmok is kezdenek látszani. Az a gond, hogy nem csak a zsír miatt nagy, hanem az izmok is ki voltak tágoulva, így a belek is alkotják a pocakot. Szóval a zsírt hiába szívatod le. Ja, és még valami: láttam sok lapos hasat, ami nem volt izmos. Hiába lapos, mégsem mutatós, olyan puding szerû. Én Callanetics tornát csinálok, és külön a lapos has topikos kínai hasozmot reggel és este. Ja, és ne legyél türelmetlen. Én egy évet datam magamnak, hogy bikiniben is járhassak. Végül is nem pár hónap alatt történt a változás, hát visszafelé is kell rá idõt szánni.
Üdv,
Liesel
Liesel
 


Szia Ági!
A legkisebb 1,5 éves. Amit Liesel írt, csak azt ajánlhatom én is. A kinai hasgyakorlat-sorozatot én tettem fel, 15 éve van nálam ez a rajz.
Az esti kajálást jobb kihagyni, vagy zöldségre váltani. Ha tényleg naponta tornázol,az izmok rugalmasak lesznek, és a felesleg is kevésbé látványos, ha legalább be bírja valaki húzni a hasát... A többszöri kevesebb kaja arra is jó, hogy nem tágul ki a gyomor, a hasfal, persze nem leszel nagyon éhes sem. Nõknél van alkati has-zsírpárna, akinek van, az tudja mirõl írok. A köldöktõl lefelé, egy kis köralakú párnácska. Persze csak akkor ekkora, ha már minden egyébrõl lement a zsír. Nos, akit még ez is zavar, azt szokták "leszívni". De itt nem errõl van szó még. Nekem is van, sosem zavart, kivéve versenyzõi idõszakot, akkor meg alig volt belõle valami.
A Callenetics is nagyon gyorsan látványos, és azok is nagyon szeretik akik egyébként nem "ugrálósak".de legyen az bármi, csak rendszeres, és saját magunkat elég nehéz becsapni, inkább csináljuk meg a tornát, amikor csak tudjuk.
Zsomimama
zsomimama (zsomimama)
 


A zsírégetés hét trükkje
[url=http://www.origo.hu/noilapozo/egeszseg/20020925azsiregetes.html" TARGET="_top]http://www.origo.hu/noilapozo/egeszseg/20020925azsiregetes.html[/url]

bigacsiga
Budapest IV. kerület
 
 


Zsírleszívás nagyon gáz: napokig csövek állnak ki belőled, a lyukak csúnyán meglátszanak, a bőröd olyan löttyedt lesz, hogy meg kéne plasztikázni, de nem érdemes, mert fél év alatt ugyanoda visszahízod a zsírt. :-(

Lassú fogyás diétával, napi legalább fél órai zsírégető mozgás és jó minőségű zsírégető krémek a megoldás!
 


Sziasztok!

Tudjátok mikor fogytam a legtöbbet? Amikor abbahagytam a szoptatást egy év után és keményen elhatároztam hogy lefogyok 15-20 kilót. És sikerült is bár nem ment gyorsan de kevesebb kalóriát ettem vacsorát nem sokat és folyamatosan mozogtam, odafigyeltem arra is hogy rendben legyen az emésztésem hajtottam a lapos hasra úgyhogy rásegítettem protexinnel, nem ettem kenyeret se cukros dolgokat. Ez tuti és annyira meg lehet szokni hogy nem jönnek vissza a kilók amikor tök jól néz ki az ember akkor nem áll neki 4 másik helyett enni persze néha lehet lazulni de az idő sem segít ahogy telnek az évek egyre nehezebb szerintem fogyni. Kitartás, torna minden nap vagy másnap és rögtön bombanő lesz mindenkiből.

Andi
 

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

Vissza: Mi, nõk!

Jegyzetfüzet: