Új privát üzeneted érkezett!

Kriston-féle intim torna

- ha problémád van szülés után a szexualitással
- gátmetszés után
- ha inkontinens panaszaid vannak, elcsöppen a vizeleted, szél-széklet tartási problémáid vannak
- visszérgyengeséged van a gáttéjékon (aranyér)
- ha fel akarsz készülni a tudatos szülésreTanfolyamok:
- 5x2 óra (hetente egy alkalommal, öt hétig)
- 2x5 órás hétvégi tanfolyam
- egyéni fogalkozások is
- intimtornát ismerőknek gyakorló órák

E témakörben előadásokat is tartok.

Bővebb inormáció, jelentkezés:
intiminfo@freemail.hu
06-70/563-4051


Tóth Andrea


Kedves Fórumozók,

Először is mindenkinek szeretnék gratulálni, aki sikereket ért él a Kriston intim torna alkalmazása terén, egészen bizonyosan óriási lelki ráhangolódást és ráérzőképességet igényel. Én azonban azoknak is szeretnék vigaszt nyújtani, akiknek valamilyen oknál fogva nem sikerült eredményeket realizálniuk a fenti módszer segítségével- ilyen vagyok például én is. Másodsorban, úgy vélem, történetemmel nem csak nekik segíthetek.

Mindenkivel szeretném megosztani gyógyulásom történetét, amely Németh Zoltán Doktor Úr személyéhez fűződik, illetve ahhoz a komplex kezeléshez, melyben részesített. Így szeretnék reményt adni másoknak is.
37 éves miskolci hölgy vagyok. Másfél évvel ezelőtti nehéz szülésemet követően a nőgyógyászok a következőt diagnosztizálták nálam: végbélsérv, hólyagsérv, méhsüllyedés. Ez azt jelenti, hogy komoly húzó jellegű fájdalmak és székletürítési problémák mellett a méhszájam megközelítette a hüvelybemenetet és erőlködéskor ki-ki bújt onnan. Olyan volt, minha valami ki akarna esni belőlem- magassarkúban különösen fájt a lépés, állni sem tudtam sokáig.
Iszonyatosan kétségbe estem, annál is inkább, mivel mindig is ügyeltem az egészséges életmódra, rendszeresen sportoltam, sosem voltam túlsúlyos, a terhesség alatt is csak nyolc kilót híztam, a szülés előtt pedig olyan magasan volt a méhszájam, hogy el sem értem.

Minden nap sírtam! A nőgyógyászok bizonytalanok voltak - a legnevesebbek
közül körülbelül tízet kerestem fel országos szinten- többek között az egyik legrangosabb magánklinikát, illetve a főváros híres kórházait. Az első találkozás során mindig ajánlottak megoldásokat, ilyenkor örültem, a további találkozások során ezekről azonban már kevésbé pozitívan nyilatkoztak. Az említett nőgyógyászok a TVT szalagok behelyezését, a hüvelyplasztikával konbinált Manchaster plasztikát, vagy a méhszalagok "ide-oda varrogatását" ajánlották, „szerencsére” hozzátéve, hogy az összes módszer inkább rövidtávú és minőségileg is csak csekély javulást hozó megoldást adhat. Szóba került még a szülési szándék lezárulása utáni méhkivétel, mint hosszabb távú megoldás, de végül is ezt sem akartam, annál is inkább, mivel a nőgyógyászok véleménye itt sem egyezett a gyenge hüvelyizomzat miatt.

Ahogy telt az idő, állapotom egyre romlott, hiába végeztem el a nőgyógyászok által javasolt Kriston intim torna tanfolyamot és gondosan csináltam a gyakorlatokat 9 hónapon keresztül! A 9. hónapban már a méhszájam állandóan kilógott, azt hittem, ebbe bele fogok őrülni!

Ekkor találtam rá Németh Doktor Úrra, aki a hüvelysúlyzók, egy speciális kocka szilikonpesszárium és egy elektrostimulációs kezelés alkalmazását javasolta, hozzátéve, hogy a kezelés hosszadalmas, de végül nagyon eredményes lesz. Most már szégyellem bevallani, de először kételkedtem, azt hittem, kár az erőfeszítésért, de igaza volt. Minden úgy történt, ahogy megjósolta. Még a minden reggel felhelyezendő szilikonpesszárium viselése sem okozott gondot, sőt rögtön mérsékelte a panaszokat. Ahogy teltek a hónapok a hüvelyizomzatom egyre erősebb lett, székletürétési problémáim fokozatosan enyhültek, végül magszűntek, a hólyag felőli nyomásérzet is eltűnt, méhem pedig egyre magasabbra került!

Ma már panaszmentes vagyok, méhem 5-6 cm-el került feljebb az eredeti szörnyű állapothoz képest- a Manchester plasztikával is csak 2 cm-t ígértek a méhszájat megcsonkítva!
A súlyzókat még most is használom, hogy elérjem az eredeti állapotot, illetve, hogy a szexualitás még a mostani jótól is jobb legyen. Külön szeretném kiemelni, hogy a súlyzóhasználat egyre izmosabbá teszi a hüvelyt, így a szexuális élet is egyre jobbá válik.

Örökre hálás leszek Németh Doktor Úr segítségéért. Akinek csak részben is hasonló problémája van, azt tanácsolom, nyugodtan forduljon hozzá. Én is szívesen válaszolok bárkinek, akár e-mail-ben – macibaba37@freemail.hu -, telefonon, vagy személyesen is. Nagyon örülnék, ha segíteni tudnék tapasztalataimmal, most, hogy másfél évnyi szenvedés után újból jól érzem magam. Németh Zoltán Doktor Úr elérhetősége:

o Gyno-Cont Kft.
o 9026 Győr, Bácsai u.148
Telefon: munkanapokon, 12-18 óráig
+36 30 932-1772
o Telefax: +36-96-523-179
o E-mail: info@ladypower.hu
o Internet: www.ladypower.hu
Kérdezzen Németh doktortól:
nemethdr@ladypower.hu
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára macibaba4 2011.04.17 09:25-kor.

macibaba4
 


Kedves Fórumozók,

Erre a címre is írhattok nekem: macibaba37@freemail.hu

macibaba4
 

 
 
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

Vissza: Mi, nõk!

Jegyzetfüzet:

 

cron
XGyerünk, anyukám! - Teakiadó