Varda, koszi, megnezem!
Kriszti, csudaszep a kendo!
pocakosan en nem birtam ugy megkotni, a hasam alatt vegkepp nem, csak cici folott, de az nagyon jol mukodott
par napja elkezdtem itthon haton cipelni a kicsilanyt, nagyon jo. neki is tetszik. viszont ugy erzem kintre meg nem menne (nekem, fejben:)).
Nem tudom mar ki kerdezte, h ket gyerekkel milyen a hordozas.
Nekem hihetetlen nagy segitseg volt, nem is tudom elkepzelni ezt hogyan lehet vegigcsinalni kendo nelkul....
(egyik baratnom a 3. gyereknel tartott mikor felfedezte a hordozast, teljesen ki volt akadva, h ez addig kimaradt az eletebol...

)
Masoknal nem tudom hogy volt, de nalunk a nagyot lathatoan zavarta, h a kicsi allandoan rajtam van (sztem jogos), ezt eleg nehezen tudta elfogadni (pedig nem egy anyas tipus). Emiatt az elejen jo lett volna haton hordozni a kicsit, de nem ment (fejben

) es a gyakorlatban sem nagyon, 52 centis manonak igen rovid laba van, egyszeruen nem ertem el...
Vincet ugy tudtam/tudom karpotolni, h hordozom. persze foleg akkor akarja, ha a kicsi is rajtam van, igy ketpupu mamava valok, egyik elol, masik hatul...
es kezben is akar lenni sokat... lassan sulyemelonek is elmehetek
es meg egy: mikor elovettem a didyt (a rugalmas kendo helyett) a nagy sztem ugy erezte, h a teso a kendojet is lenyulta
ezen mostmar tul tette magat azt hiszem...
hm, lehet ebbol a szempontbol nem art, ha tobb kendoje van a mamanak???