Új privát üzeneted érkezett!

Pocakosok!Meg pocakra vágyok! Meg de jó lenne, ha már eltűűnne ez a hájcsi-sok!

Sziasztok!Nyitok itt egy új topikot! Remélem nem hiába!

Kampányolni szeretnék!

Én lassan két éve járok hastáncolni. Azt gondolom, hogy a ciklusom rendbetételében is része volt a táncnak. Most 22 hetes terhes vagyok és természetesen a táncot nem hagytam abba, mert nemhogy rossz lenne, de kifejezetten jól esik.
Tegnap is volt óránk és megláttam a szeptemberi órarendet. Ez késztetett arra, hogy ezt Veletek is megosszam.

Nem én vagyok az első terhes a csoportban, sőt én az ötödik vagyok. És régóta beszélgetjük, hogy kéne indítani kismama táncot. Mindig fűztük Xéniát, hogy tegye meg. Neki júniusi a második babája. Június 5-ei és június 3.-án még jött táncolni, bár mondta, hogy minden cucc a csomagtartóban van, ha mennie kéne szülni. És aztán mikor három hetes lett Dani Xénia újra megjelent.
De ez nem is lényeges, csak hozzá tartozik, hogy tudjatok arról is valamit, aki kismama táncot indít.

Szóval a lényeg:
2004 szeptember 3-tól minden szombaton 10.00-tól kismama tánc indul a Szent István krt. 10., 1.em. 2/A, (a Vígszínház mellett, a 6-os busz megállójában, a Margit hídnál. Kapukód: 10, kulcs: 0422) Orientális Tánc Iskolában. A tánciskoláról többet olvashattok a www.has.hu

Tehát kampányoltamJ. De nem azért, hogy ezzel keressek valamit, vagy keressen a tánciskola, hanem értetek. Mert egy hastáncóra felér egy nagy tábla csokival, annyi boldogság
hormon van benne(és nem hízlalJ)

Jó pocakosodást!
Rékacs 21+3

Kép

Rékacs és
KépKép
Kép
Kép
 


Szia Imolyozs!

Ez a tanfolyam kifejezetten kismamáknak indul, vagy bárki elkezdheti? Régi vágyam, hogy megtanuljak hastáncolni, és nagy kedvet csináltál hozzá!

Hiszti
 


Sziasztok!

Hááát, nem tudom.... Én hastáncoltam, még nem várandósan, és amikor pocakom volt, nekem kifejezetten rosszul esett az a fajta risza, amit a hastánc igényel. Úgy éreztem, hogy ez nem az a fajta mozgás, ami jólesik bent a babának.
De persze mindenkinek más jön be.

Bóbita
 
 

 
 

Sziasztok,
én csak egyszer próbáltam, a harmadik babával harminc-sok-hetes várandósan, és a csípő jobbra-balra forgatása meg tolása jó volt, de az előre-hátra ellen tiltakozott a kisasszony haskeményedésekkel. Viszont az igazsághoz hozzátartozik, hogy tényleg "vajúdó táncnak" találták ki anno nagyon-nagyon régen, és aki tartotta, ő is csinálta várandósan, sőt, szülés alatt is az segített neki.
Viszont nekem is felcsigázta az érdeklődésemet a San Marco utcai helyszín és az "asszony" csoport késői időpontja... KépKépKép
Úgyhogy Rékacs, köszi az elültetett csírát, bogarat, valamit!
 


Sziasztok!

Úgy alakult, hogy felketünk(majnem minden nap fél négytól úgy egy órát, bár leszokhatnánk rólaKép)

Szóval. Hiszti! VAn rendes kezdő csopot is, nézd meg a honlapot, mert pontosan nem tudom melyik napokon. Ez a csopi direkt kismamam, mert azért jóval finomabban kell művelni terhesen. Mi úgy hívjuk, hogy hagala-lightot nyomunk. Szóval, pl rázni nem, max ringatni. Bár Xénia(aki tartja) Azt6 mondta, hogy lehet, hogy mégsem jó a módszer, mert Dani pl. a kocsiba a legkeményebb terepen is boldogan nézelődik, míg más gyerek már rég alszik. Hát ilyen ez!Kép
Szóval Bóbita. Tényleg mindenki más, de finoman ezek a mozdulatok kifejezetten jók. Persze azt gondolom, nem nagyterhesen kell elkezdeni, hanem inkább az elején, bár a kisunokatesom(ő van sárga polóban) most 34 hetes és azt mondta csütörtökön, hogy: magamat is meglepem, hogy megbírok mozdulni!
Szilvi!
Szerintem ne az asszonycsopit válaszd, mert az tényleg asszonycsopi. A többi is elég későn kezdődik, nem? De örülök, hogy hintettem az igét. (Kár hogy nem hites vagyok akkor megdícsérne a szolgálóKép)

NA, lassan talán elálmosodunk.
Sziasztok
Rékacs

Rékacs és
KépKép
Kép
Kép
 


Most még nem alszom, így jól megnézegettelek Titeket.(Valamivel el kell ütni az időtKép) NAgyon helyes kölyköket nézegethettem!!!!

Bóbita! te hol végeztél és mikor? Én 1993-ban kezdtem a BME-n és villám sebesen 2002-ben már le is diplomázatam.

Rékacs

Rékacs és
KépKép
Kép
Kép
 


Rékacs!

Akkor te gyorsabb voltál.Kép Biztos voltunk évfolyamtársak, lehet, hogy többször is Kép.

Bóbita
 
 


KISMAMA HASTÁNC TANFOLYAMOT indít a József krt.-on és a Westend-el szemben a Váci utón a Karnevál Táncegyesület. Bővebb információ a www.tanctanfolyam.hu internetes oldalon, illetve a 420-9386-os telefonszámon.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

Vissza: Életmód

Jegyzetfüzet:

 

XMi bántja a gyerek lelkét? - Teakiadó