Új privát üzeneted érkezett!

Érdekelne, hogy használja-e valaki ezt a hasizomerősítő gépet(AB SWING),amit a topshop és a TV products is árul (élég eltérő áron)? Ha igen, milyen véleménnyel vagytok róla? Érdemes megvenni, vagy csak egy újabb népbutítás?!

A válaszokat előre is köszi.
Gabi
 
 


Gabi!

Népbutítás!!! Megvettem, próbáltam, vacak az egész, úgy ahogy van. Ráadásul hiába krémeztem be vastagon, két helyen pirosra "égette"a hasamat (két kicsi gombostűfejnyi pötty), még most is látszik, 1 év elteltével. És a hozzávaló szuperkrém egy kamillás munkavédelmi kézkrém volt. Kép Silány minőség, ne dőlj be neki.

Beatrix
 


Szia Beatrix,

Szerintem nem egyről beszélünk. Ez egy szék szerű kis gép, ami "lengősikló elven" működik, vagyis beakasztva a gépbe lebegtetem a lábam, miközben (állításuk szerint)mind a hat hasizmot megmozgatja anélül, hogy derékfájdalmat okozna.
Erre lennék kíváncsi, hogy ez valóban így van-e.
(A tvr-hét újság hátulján látható róla egy kép.)

Gabi
 
 

 
 

Gabi!

Igazad van, nem egyről beszéltünk! Kép

Viszont amiről Te írsz (már tudom), azt a fitness edző ismerősöm nem sokra tartja. De hátha jön ide valaki, akinek személyes tapasztalata van.

Bocs a tévedésért!

Beatrix
 


Sziasztok!

Engem is érdekelne az ab-swing. Mondjuk számomra elég borsos az ára. Ha megveszem és nem vagyok elégedett, tényleg visszaveszik? Mert ha igen, akkor esetleg.....
Nem lenne rossz egy kis hasizmot "szerezni".

ÜDv.
Andi
 
 

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

Vissza: Életmód

Jegyzetfüzet:

 

XMi bántja a gyerek lelkét? - Teakiadó