Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok,

Érdekelne mások véleménye a több generációs együttlakásról? Ti hogy éltek? Hogyan oldjátok meg a gyerek/ek óvodába iskolába vitelét stb...Mik az előnyei az együttélésnek és mik a hátrányai?
Ha már van hasonló topik akkor bocsi.

Mi külön élünk elég messze mind a 4 nagyszülőtől. Két nagyszülő 300 km-re lakik a másik kettő pedig különél 40 km-re tőlünk. Mindig önálló életre vágytam (egy kis faluban élünk) de most hogy a lányom 6 hónapos és egy házzal (mert kertes házunk van) rengeteg munka van aminek nem látom a végét, gondolkodóba estem.

Ha valaki szeretne társalogni erről várom szeretettel!

Laura
 
 


Szia tabajd!

Nekem is mindig az volt a vágyam, hogy különéljünk, hát teljesült is :) , és eddig nem volt próbléma az itthoni dolgok elvégzésével munka mellett :roll: . De én is éppen ma gondoltam bele, hogy, hogy fogom én ezt később bírni, vagy hogy tudok rá időt szakítani, ha már lesz baba :) . Mi is kertes házban lakunk, mint ahogy ti, igy neked nem kell ecsetelni, hogy unatkozni nem kell :roll:

Kép
 
 


Szia Mona,

Igen hát a sok munka a kertben meg ha háza van az embernek. És tudod/tudjátok nem a munkával van a baj szívesen csináljuk mert szeretjünk a kertet, de akkor mikor jut idő a babára a családra hogy programokat csináljunk stb. Nekem apukám is kertes házban lakik na nem olyan hatalmas a kert mint a mienk és még külön lakrésszel is rendelkezik. (onnan költöztem el mikor megismerkedtem a párommal) és sokat töröm a fejem mostanában hogy milyen is lenne megint együtt lakni.
Ezért indítottam ezt a témát hogy olyanok tapasztalatait meghallgassam akik együtt élnek a nagyszülökkel vagy még nem vagy már nem.

Laura
 
 

 
 

Szia tabajd!

Sokat szoktam azon gondolkozni, hogy vajon a szüleink hogy bírták, ezt mind, és soha nem panaszkodtak. Most pedig már alig várják az unokát, hogy a mi vállunkról is néha levegyék a "gondot".

Kép
 
 


Sziasztok,

Ez a topik nem nagyon indult be pedig én tényleg szeretnék tanácsokat kapni és meghallgatni mások tapasztalatait.

Ha van kedvetek csatlakozzatok!

Laura
 
 

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

Vissza: Életmód

Jegyzetfüzet:

 

XMi bántja a gyerek lelkét? - Teakiadó