Új privát üzeneted érkezett!

Mióta bébiételt eszik a gyerek, és persze rendszeresen távozik belőle egy kis bukta a büfi után akár órákkal is, minden kisruha foltos. Csúnya sárga plecsnik mindenhol. NEM JÖN KI! Clorox kímélővel próbáltam, áztattam, kézi mosás, gépi mosás. Semmi. Valaki segítsen, mert a gyerekemnek nincs több "tiszta" ruhája...
:o(((( Előre is köszi!
 
 


Szia!

Nem tudom aktuális-e még a probléma, de én a ruhákat mosószódával mosom, és így minden tisztább, ráadásul a mosás környezetkímélőbb. A mosószódáról részletesebben és egyéb folt tisztítási öteleteket a www.okobaba.mlap.hu oldalon olvashatsz.

Viki
 


Gubby!

Napos időben kiteszed a Napra száradni, és a Napocska gyönyörűen kiszívja a foltot! Nekem eddig bejött ételfoltoknál (más milyen folt meg nem szokott nagyon lenni) :wink:
 
 

 
 

Szerintem érdemes venni ilyen folteltávolítót, nekem eddig bevált .
 
 


ne vegyél fehér ruhát neki :))
 
 


Mosószappant használj,azt a jó régit...nagymamámtól még megmaradt pár darab és az mindent kivesz...komolyan mondom. A vörös bort is...szóval a bébiétel okozta foltoknak nem akadály.
 


Epeszappan :wink: Müllerben pl kapni és eddig mindennel megbirkódzott bár a meggyfoltok majd csak most jönnek :lol:

A foltot beszappanozom és egy este állás után másnap kimosom. Bababkakit meg hasonlókat állni sem kell hagyni, mehet a gépbe.

Sok szerencsét!

N.

Kép Kép
 


A babaruhák tisztítása nem könnyű. Itt olvashattok pár hasznos tippet.
Szerintem a legjobb, ha a foltos ruhát azonnal beáztatjuk, akkor nagyobb eséllyel el lehet tüntetni. A házi praktikák is működőképesek, pl. egy kis ecet a mosógépbe és sokkal szebbek lesznek a ruhák.
 
 


Én terhesen kezdtem el halat enni, addig vegetáriánus voltam. Arról persze megfeledkeztem, hogy az olajos halakat ajánlják! Fabric Lace For Wedding Dresses ,Akkor még nem voltam elég tudatos, figyelmes szennyezés-ügyben sem Kép


 

jimmyer
jimmyer
 
 

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

Vissza: Életmód

Jegyzetfüzet:

 

XMi bántja a gyerek lelkét? - Teakiadó