Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok, szeretnék tanácsot kérni, hogy Magyarországon hol lehetne olcsón és jó helyen megszállni. Szeretnék elmenekülni a város zajától és egy kis nyugalomra vágyok a párommal :roll:
 


Szia Tina. A babával mennétek, vagy Ő maradna a nagyinál, és ez felnőtt kikapcsolódás? :lol: Mi is szoktunk babamentesen pihenni. Néha nagyon jól tud esni, bár az esetek többségében inkább együtt megyünk mindannyian. Módfelett mókás ahogy megtapasztal új dolgokat :D
 


Ez most kivételesen babamentes kikapcsolódás lesz :lol:, de szoktunk vele is menni, természetesen hiszen ő is a család része :)
 

 
 

Mi legutóbb Hőgyészen voltunk, babástól papástól:) Wellnesshetet tartottunk. Az aprótalpú is nagyon élvezte, kacagott nagyokat a jakuzziban:D tetszettek a buborékok neki:) Az ára is elfogadható. Ilyenkor pedig a kempingezés már kizárt nem?
Vagy olyan helyet kerestek ahol csak aludni és sétálni lehet? Mert a kastélyszállóban mindig volt program. Kényeztetően aktív pihenés:D
 


Valóban, ilyenkor a camping ilyenkor már kizárt, mert már a pici így is nagyon tudd fázni a lakásban is és, be kellett szereznünk egy külön hő sugárzott, nehogy megfázzon szegénykém :? Szóval a séta és az alvás na meg a pancsolás jól jönne :)
 


És érdekel a wellness? Mert ha igen, akkor adok elérhetőséget. Mármint ahol mi voltunk. Azon helyek egyike, ahová vissza fogunk járni. Még karácsony előtt elmegyünk egy hétvégére az biztos. Már most alig várom:D Szóval ha érdekel Hőgyész írj és elmondom hol éred el őket:D
 


Persze nagyon érdekelne, kérlek küldd el nekem :) Én is már nagyon vágyódom egy jó kis kikapcsolódásra
 


Kiderült, hogy meg is lehet nyerni ezt az utat. Azaz wellnesshétvégét Hőgyészre. Ezen a helyen megtalálod a részleteket:)
http://www.novagyok.hu/magazin/stilus/c ... e913fdc24d
Ahogy néztem egyetlen turmixreceptet kérnek érte cserébe. Akárhogy nézem igen jutányos :lol: :lol: :lol: :lol:
 


Nagyon köszönöm szépen megyek regisztrálni :)
 

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

Vissza: Életmód

Jegyzetfüzet:

 

XMi bántja a gyerek lelkét? - Teakiadó