Új privát üzeneted érkezett!

Szeretnék olyan családokkal eszmecserélni akik túráznak, kempingeznek a gyerkőcökkel. Sajnos a mi társaságunkban nincsenek olyanok akik ezt a formáját választanák az időtöltésnek, illetve olyanok akik ezt gyerekkel tennék. Nekünk 2 gyerekünk van 5 és 3 évesek, idén mentünk először kempingezni amit nagyon élveztek. Szeretnénk többször is menni, ha valakinek van jó kipróbált helye megoszthatná!


Szia!
Nem könnyű a gyerkőcökkel, de tényleg nagyon élvezik. Mi is augusztusban voltunk, Erdélybe a nyugati Kárpátokba. Mi 1 és 4 éves gyerekekkel voltunk és nagyon jól telt. A kicsi háti hordozóban, a nagy saját lábán tette meg a túrákat. Persze most csak a kicsit vittük fel a kilátókig, a nagy nem bírta volna, ő patakparton maradt a nagyival.
Ha sokat akartok túrázni próbáljátok ki Pádist. Szép hely, sok túraútvonallal. Sátrat is fel lehet verni, sok helyen van szabad kempinglehetőség, de most elég sok vendégház is nyílt a környéken, amik jó árban vannak. Nekünk kényelmesebb volt most a kicsi miatt, de ha nagyobbak lesznek visszatérünk a sátorra.
 
 

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

Vissza: Életmód

Jegyzetfüzet:

 

XMi bántja a gyerek lelkét? - Teakiadó