Új privát üzeneted érkezett!

gyertek együtt könnyebben megy!!!
 
 


Angelka, szurkolok neked!!! Sok türelmet hozzá!!!

apa :)
apa
 
 


köszönöm, köszönöm!!!végre nem 1edül csücsülök itt :o)))
 
 

 
 

A topic címe miatt szeretnék megosztani nektek egy nagyon hazsnos tudásanyagot, arról, hogyan érdemes diétázni. Ugye azt tudjátok, hogy aki tartósan fognyi szeretne annak igenis kell enni szénhidrátot és koplalni pedig egyenesen tilos.


Itt van egy cikk, ami a zsírégetés elméletét bemutatja. Ebben mindez le van vezetve. Érdemes használni az itteni számítási módszert arra, hogy mennyit és mit érdemes enni egy hatásos diétában, azért hogy fogyás közben is egészséges maradj és elkerüld a jojó-effektust.


Remélem hasznos tanácsot adtam :)

 
 


7.000.000 Ft. es mindegy egyek koltseg!!!!!!!!!!!


Olyan anyukat keresek akinek van egy sajat gyermeke es 5 evnel regebben szult. Feherboru magyar no aki 38 evnel nem oregebb es sajat petesettel vallalna egy terhesseget.
7.000.000 Ft es minden egyeb koltseget en fizetek.
rokaalom@gmail.com
 


Több tudományokkal foglalkozó hírfelületen is megjelentek rövid leírások egy nemrég publikált tudományos összegző tanulmányról, amely más megvilágításba helyezi a már eddig is jól sejtett igazságot: „Az vagy, amit megeszel!”


Az Amerikai Gasztroenterológiai Társaság Gastroenterology című folyóirata idei különszámában Herbert Tilg és Alexander R. Moschen „Food, Immunity, and the Microbiome” című tanulmányát közölte le (Tilg and Moschen, 2015). Ez a tudományos összegzés arról szól, hogy a tudásunk mai állása szerint az élelmiszerek hogyan befolyásolják a bélrendszerben élő mikrobióta összetételét és ezen keresztül az immunrendszerünk működését.

http://drprobiotikum.hu/temakorok/gaszt ... geszel.htm

baba585
Budapest I. kerület
 
 

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

Vissza: Életmód

Jegyzetfüzet:

 

XMi bántja a gyerek lelkét? - Teakiadó