Új privát üzeneted érkezett!

Üdvözlöm, a férjemmel 3 kisgyermekünk van. Az egyik 2 hónapos, a másik 3 éves, a legidősebb pedig 5 éves. Már jó ideje nem voltunk nyaralni, nagyon fáradt vagyok, és úgy döntöttünk, hogy elmegyünk valahova. Mi a gyönyörű Chamonix falut választottuk. Most tél van, és nagyon varázslatos elképzelésem volt arról a hangulatról, amikor a kandalló mellett ülünk, síelünk és egyszerűen csak jól érezzük magunkat. De ez majd az érkezéskor lesz, de miért írok ide? A helyzet az, hogy a legközelebbi repülőtér általában a genfi repülőtér. Elég hosszú az út, és van 3 kisgyermekünk. És talán még egy kutyát is viszünk (corgi, 3 éves). Nem tudom, mit tegyek az úton, hogy az egész a lehető legkényelmesebb és leggyorsabb legyen. Szívesen meghallgatnám a tanácsaitokat.
 


Helló, természetesen nagyon nehéz egy 2 hónapos kisbabával utazni. És ott van a kutya. Amikor családostul megyek valahová, mindig itt foglalok: https://atobtransfer.com/switzerland/ge ... transfers/. (Már felvettem az úticélját). Még ha van is kutyád, egy corgi nem egy nagy kutya - csak figyelmeztesd őket előre, és nem lesz semmi baj.


Köszönöm szépen, nem tudja véletlenül, hogy adnak-e gyerekülést, vagy magának kell vinnie?
 

 
 

Olyan gyerekekkel utaztunk, akiknek nem volt szükségük gyerekülésre, nem mertünk kisgyereket vinni. De valahol olvastam, hogy biztosítanak gyerekülést, de jobb, ha utánanézel.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

Vissza: Életmód

Jegyzetfüzet: