Új privát üzeneted érkezett!

Kicsit a lelki oldaláról közelíteném meg a dolgot, tehát nem maga a pro vagy kontra érdekel.
Szerintetek egy kamaszlány ha belecsöppen a nudista strand forgatagába rendszeres jelleggel, az milyen hatással van rá lelkileg és milyen hatás várható a késõbbi szexuális életében?
Pati
 


?
Névtelen
 


Kép
Névtelen
 

 
 

KépKépKépKépKép
Névtelen
 


Pati!
Bár kamaszkoromban nem jártam nudi strandon, úgyhogy ez csak feltételezés...
Szerintem, ha önként odamerészkedik, akkor segít neki elfogadni a testét. Végül is láthatja, hogy számos nem modell alakú, nem trend-anorexiás ember milyen jól elvan a bõrében.
De ha szégyenlõs, és ez vmi kampányszerû családi kivonulás lenne... az szerintem nagyon nem jó ötlet.
Borcsa

Borcsa
KépKépKép
 
 


Szia PatiKép
Magamból kiindulva. Elöször vihogKép, és bámészkodik, zavarát leplezi, nemcsak azért mert ö is nudi, hanem mert pasikat lát, valami olyat amit eddig nem láthatott. Elsöre olyanokkal menjen akikkel nagyon jól kijön, jó barátságban van, tud nevetni (de nem másokat kigúnyolni!!!) és fel tud oldódni.

Ha rendszeresen jár akkor sem gond szerintem. Élvezi a testi szabadságot, azt, hogy itt békjók (béklyók???) nélkül lehet, képet alkot egy olyan világról ami zárva volt elötte, tapasztalatokat szerez. Ha az a gond, hogy rendszeresen jár, beszélj vele miért jár rendszeresen és gondolkozz el rajta, hogy netán Téged miért zavar, hogy rendszeresen jár. Túl fiatal hozzá esetleg?

Üdv,
Moni
mj
 

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

Vissza: Életmód

Jegyzetfüzet:

 

cron
XMi bántja a gyerek lelkét? - Teakiadó