Frankók a képek, de mondcsak, az hogyazizébe lehet, hogy mindenki egyszer szerepel csak a tojtán, csak a BP van megduplázva??? Kirekesztve érezzük magunkat, mi szimplák.
Puszika, megyek sírni a WC-be, aztán a mosdóba ölöm magam:
Mazsikám! És a te bamba képed, amit drága leánykád csinált hun a fenében van? Mert az enyémet láttam csak!!!!!!!!!!!!! Kösz a szervezést, a kaját, a szalmonella mentes tortát, és a KÉPEKET!!!!!
Mazsi, köszike, jók nagyon a képek! Látod, én is megmaradtam, de én nem bosszantalak:-))))) Cak zárójelben jegyzem meg, hogy Henrik még mindig nem Ákos:-)))))
Hátttttt....csak szabadkozni tudok megint, mert a cseten aztán orcáskodtam, de mégsenemvótam ottan. (Mánmint a lökkkkéssssskkkor...pedig hajh, be löktem volna, ha mást nem 1 üveg gyó kis búzasöröcskét.....)
No de ha ez a RA lyány is összeszedi magát mán végre, akkor az isten sem ment meg benneteket az isteni kettõsünktõl...(Mi, RA?????)
Mazsi amilyen lankadatlan szervezi itten a bag(z)ós, iszós, zülléseket azt hiszem nem sokat kell aludni a következõig.
Nagyon remélem, hogy a képek láttán igencsak búnak hajtottad orcádat és bánatodban leittad magad a sárga búzacsíráig...:-)) Imigyen jár az, akinek csak a szája nagy!!!:-))
Természetesen mindenki visszavágót akar, mehogy abba nem nyugodhatunk bele, hogy holmi Dijja-Estike-Zferi-Bundiék vigyék el a mi kupánkat.
Ezennel óvást adunk be és követeljük a az újrajátszást!!:-)))......õsszel!!