Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Megnyitom a KCsS Ált. Isk. 1. a osztáláynak szülői fórumát.

Szeretettel várunk minden 1. a-s szülőt.

Jó fórumozást. :)

Üdvözlettel: Bakó Kata
Ujvári Juli anyukája

Kata&Bori
Kép
Kép
Kép
 
 


Köszi, Kata, regisztráltam!

Judit
(Bori)
 


Szia!

Úgy tudom, hogy a lányaink padtársak. Legutóbbi információim szerint. Aztán lehet, hogy Zsuzsa néniék azóta ismét rendezkedtek... :)

Mesélj magatokról! Merre laktok, mit csinltok, stb. stb... :D

Mi három gyerekkel próbáljuk túlélni a napokat. Nem gondoltam, hogy ennyire emberpróbáló. Azt gondoltam, ha 2 gyerekkel megtudtuk szervezni, hárommal is megy. Hát nem, reggelente úgy ébredek mint egy kifacsart citom...
:mrgreen: (vagy lime...)
De az is lehet, hogy ez csak a belerázódás miatt nehéz. :)

Üdv: Kata

Kata&Bori
Kép
Kép
Kép
 
 

 
 

Szia!

Nekem sincs frissebb infom, csak nem rendezik át őket pár naponta :-) Te tudod, miért volt a csere?

A mi Borink egyke, a piciért nagyon irigyellek.... amióta ilyen nagy lett, minden 4 év alatti anyukájára irigy vagyok, és 43 évesen már tuti, hogy nem lesz több. Megéri a fáradtságot. Bizakodj benne, hogy a nagyok egyre nagyobbak lesznek, és egyre inkább segítséget jelentenek majd :-) Mire visszamész dolgozni, ők már önjárók lesznek.

Amúgy mi nem a lakótelepen lakunk (anyukám lakása után számít Bori IX. kerületinek), hanem Erzsébeten, kertes házban (= plussz munka kertre). Más érdekes nem jut eszembe :-(

Ahogy nézem, a fórum nem igazán indult el egyelőre...talán majd hétvégén.

Szia!

Judit
(Bori)
 


Szia!

Hát hogyne tudnám, mért volt a csere! Csepke nővére a fiam osztálytársa (Kincső-Marci), ezek a libák egy óvodába jártak, s mejdnem minden nap tallkoztak, amikor a nagyokért mentünk, jöttünk...
Már két éve előre látható volt, hogy ezek a vigyorpannik ha elkezdenek vihogni, beszélni, piszkálni egymást, oda az óra és az iskola nyugalma. Úgyhogy Csepke és Juli még asorban sem állhatnak egymés mellett. :lol:

Tudom, hogy bejön majd a befektetett energia, naná, csak bírja ki az ember... ;)
Majd' megveszek egy kis magán órácskáért. De jövőre megyek jógázni a suliba, az tuti, csak Bori még cici-fan, no meg kicsi ő még ahhoz, hogy fürdetési időben az anyja elcsámborogjon mindenfelé. Adjon neki didát, oszt kész! :)

A kertes házért meg én irigyellek, a munka meg, ha nincs iszonyatosan sok, akkor akár "munkaterápiának" is felfogható, nem?
Engem pl. a gyomlálás teljesen "lenyugtat".

Remélem, a fórum beindul, a Picasa-n is lehet mér töltögetni képeket, ha úgy gondolod.

Na megyek, Borinak vasárnap lesz a keresztelője, Juli szülinapi bulijával megspékelve, úgyhogy elmegyünk kis topánkát venni, és ajándékot a nővérkének, aztán tortarendelés, el Juliért a suliba, mellé még MArci, aztán könyvtár, haza, vacsi, fütrdés, stb.stb.
Holnap pedig futóverseny... Oda most nem megyek jön a sógornőm segíteni vasárnapra...
Remélem, egyszer személyesen is tudunk találkozni. :)

Üdv: Kata

Bocs, egy kicsit "szószátyár" vagyok. :oops: :shock: :D :lol:

Kata&Bori
Kép
Kép
Kép
 
 


Szia!

Futni mi se voltunk, a család viszonya a futáshoz az utálomtól a tilosig terjed :-)

Közben én is informálódtam a helycseréről, Bori diadalmasan közölte, hogy a lányok "rosszak voltak", állandóan beszélgettek. Szerinte az is teljesen mindegy, hogy kivel áll be a sorba az ember (azaz a gyerek), mert úgyse lehet még beszélgetni se... Már kezdek attól tartani, hogy Bori lesz az osztály utált jókislánya.

A kert egyébként annyi munka, amennyit rászánsz: ha annyit, mint mi, akkor mutatóba itt-ott egy-egy nyíratlan, gazzal övezett valami, ha napi 10 órát, akkor képeslapba rakhatnád...

Szia

Judit
(Bori)
 


Sziasztok! (Vagy csak ketten vagyunk?)

Bennem az a kérdés merült fel, van-e értelme kérdezgetni, mi a házi, mivel tankönyv csak hétvégén kerül haza, a gyerek meg, életkori sajátosságánál fogva ugye, csak annyit tud, hogy hát kiszíneztük, meg fecskebetű és egy csomó egyenes vonalat kellett húzni...

Szóval: nagyobb gyerekesek szerint hogy lehet a házifeladathoz (meg az órai anyaghoz) hozzájutni? És mi van, ha bentmarad a könyv?

Sziasztok

Judit
(Bori)
 

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

Vissza: Ismerjük meg egymást

Jegyzetfüzet:

 

XMi bántja a gyerek lelkét? - Teakiadó