Új privát üzeneted érkezett!

Itt szeretném nektek megmutatni Napsugár fényképeit, ezek elég jól sikerültek, fényképész készítette õket.
 
 


Kép
 
 


Kép
 
 

 
 

Kép
 
 


Kép
Névtelen
 


Kép
Névtelen
 


Ildikó!

Nagyon aranyos Napsugár!! Kedves kis mosolygós csajszi! Mindig ilyen vigyori? Milyen idõs a képeken?

Szia!

Betti

Kép

Betti
 


Betti !

Igen, általában ilyen mosolygós, vidám baba, ezeken a képeken kb. négy és fél hónapos. Nálatok nem volt még fényképész? Nem tudom honnan kapta meg a címünket, de akik nem kecskeméten szültek ismerõseim, azoknál nem járt.

Ildikó
 
 


Szia!

De, járt nálunk is fényképész, kb 3 hetes volt Ádám. De majd csak akkor jön fényképeszkedni, amikor 4 hónapos lesz. Kíváncsi leszek. De a 3 ezer forintot azért elvitte. Remélem nem csak átvágás. Nálatok is ilyen fotós volt, hogy elõre kellett a képek felét fizetni, de csak késõbb fényképeztek? Ja, és azt nem mondta, hogy a címet honnan tudja, de gyanítom, hogy a kórházból.

Betti

Kép

Betti
 


Szia!

Gratulálok a kicsi lányhoz nagyon aranyos,nekem is egy Napsugaram van aki most 28.-án volt egy éves, a profilomban a tesóival meg is nézheted ha gondolod.
Az én nevem is Ildikó ez csak a hab a tortán. Fura volt éppen most gondoltam hogy levetetem Napsugaram képeit a szerkel és újra szerkesztem az egészet erre látom ám hogy "Napsugár baba képei" jé mintha én nem ezt a nevet adtam volna KépKépKépKép akkor villant be hogy egy másik kis Napsugár de jó!

Pussz: Dzsili
 
 

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

Vissza: Ismerjük meg egymást

Jegyzetfüzet:

 

XMi bántja a gyerek lelkét? - Teakiadó