Sziasztok! Megpróbálok pár képet feltenni Leeviröl, aki elsö kisbabánk, 2001 február 16.-án született. Finnországban lakunk, de talán valamikor majd otthon is! Adri
A fenti mosolygós képet nagyon szeretem! Az alatta levön pedig a papája fodrászkodott... A következö kép a keresztelön készült, alatta pedig egy eredeti popsimosós sztárfotó!
Adri ! Jo nagyott nott Leevi-baba ! Es milyen jo husiba van ! A hajarol nem is beszelve !!:-))))) Nagyon edi ! Szia, Csilla U.I.ugy a "keresztelos"kepen Te vagy????
Sziasztok! Köszi a kedves szavakat, mint minden anyuka, én is teljesen el vagyok büvölve a kis csemetémtöl... Itt van néhány újabb kép, ezeken Leevi 4,5 hónapos már!
Amint látjátok, nem éhezik a kisherceg, pedig csak cicin tartjuk ... A következö képen pedig épp vad ugrálásban volt, persze most még csak rövid ideig engedjük ugrabugrálni, miután mindkettönk karizmai felmonták a szolgálatot!
Sziasztok! Olyan rég nem tettem fel semmit az én kis törpeharcsámról, hogy azt hiszem, itt az ideje a frissítésnek! Most 9 hónapos, 75 centis, 9.5 kilós és mától 8 fogú!! Továbbra is maga mosolymarci, vidám, barátságos baba. Na jó, jöjjenek a képek, nem áradozok tovább, hisz bármelyikötök babájára illene a leírás, nem igaz??? Adri
Sziasztok! Köszi a bíztatást, meg a dícséretet.... dagad is töle (az amúgy is megnövekedett) anyai keblem. Mindenkinek NAGYON KELLEMES, MEGHITT ÜNNEPEKET! Adri
Kedves Adri ! Nagyon Boldog Uj Evet Kivanunk Nektek ! Azon a csillagos kepen annyira "szep" a fiad, mintha egy igazi angyalka lenne :-) Mar csak az arany hajahoz a furtocskek hianyoznak :-) Puszi Nektek, Csilla es Sophie p.s. Varjuk a karacsonyi kepeiteket :-)
Tündéri aranyos a kisfiad, olyan szép, szõke baba. Hát nálam egyik sem volt szõke, pedig nagyon szerettem volna szõke és kékszemû babákat (mondjuk ennek nem volt nagy esélye). Finnországért irigyellek, mert imádom azt az országot, barátaim élnek ott, és én is voltam kint kétszer, de feljthetetlen élmény volt. Azok a tájak és az a levegõ, össze nem hasonlítható mondjuk a budapestivel.